Forum » Pomoč in nasveti » to prekleto osveževanje! HELP!!
to prekleto osveževanje! HELP!!
selicion ::
Mene pa zanima če obstaja kakšen virus da ti opočasni delovanje oziroma premikanje slik... namreč jaz sumim da imam probleme z osveževanjem, saj ko premikam predmete v windowsih xp se mi ti predmeti zatikajo... če dam na 75 hz, je stvar boljša vendar še zmeraj se slika preliva oziroma packa.(naprimer okna v windowsih ali okvirji) vse te napake so vidne tudi v igrah!! Dajte mi prosim pomagat ker drugače bom vzel kij in razbil računalnik na prafaktorje hehe;)
hardware: intel p 4 2.6
1 gb ram
ati radeon 9800 xt
monitor: lcd tft hansol h711 17 inch
software: Windows XP pro
HELP!!!!! ampak res prosim da mi res kdo pri tej stvari pomaga!hvala
hardware: intel p 4 2.6
1 gb ram
ati radeon 9800 xt
monitor: lcd tft hansol h711 17 inch
software: Windows XP pro
HELP!!!!! ampak res prosim da mi res kdo pri tej stvari pomaga!hvala
Poldy ::
Pri LCD-jih je vedno tako. Skoraj vsaka stvar, ki se na monitorju premika, pušča za sabo sled.
Pyr0Beast ::
Dej osveževanje še na nižjo 60 Hz, pa spremen resolucijo
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nepopolna slika na LCD monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 950 (815) | miranpozar |
» | 'FPS-ji' so pomembni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Igre | 14637 (11499) | MrStein |
» | Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?Oddelek: Strojna oprema | 3589 (2630) | Matev |
» | Hitrost LCD-ja in osveževanje... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5433 (4466) | Poldy |
» | Windows XP in osveževalna frekvencaOddelek: Pomoč in nasveti | 1317 (1218) | mare87 |