Forum » Kaj kupiti » Matične in cene
Matične in cene
Poldy ::
Prebral sem članka "kaj kupiti" vendar:
Ali se mi splača kupiti matično: Epox 8RDA3+ za 25.000 sit?
Na matično mislim dati ATHLON XP 2500+/512 (1.83GHz) Barton
Sicer nisem ravno "navijalski tip" - stvari ne mislim navijat, zato premišljujem če bi raje kupil kakšno cenejšo (za 15.000sit), ker sem mnenja, da se matične plošče ne razlikujejo toliko po hitrosti in stabilnosti kot po ceni. Ali se motim?
lp
Ali se mi splača kupiti matično: Epox 8RDA3+ za 25.000 sit?
Na matično mislim dati ATHLON XP 2500+/512 (1.83GHz) Barton
Sicer nisem ravno "navijalski tip" - stvari ne mislim navijat, zato premišljujem če bi raje kupil kakšno cenejšo (za 15.000sit), ker sem mnenja, da se matične plošče ne razlikujejo toliko po hitrosti in stabilnosti kot po ceni. Ali se motim?
lp
Zheegec ::
Če ne rabiš dveh mrežnih (če rabiš samo eno) in SATA, potem vzemi Epox 8Rda+, ima mrežno in pa dobro zvočno, stane 20K.
Če res ne boš navijal in te tudi ne zanimajo kakšni hudi features, potem pa kar kakšno KT400A plato za 15K nabavi.
Če res ne boš navijal in te tudi ne zanimajo kakšni hudi features, potem pa kar kakšno KT400A plato za 15K nabavi.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Caligula ::
Povdarek na 8RDA+ in ne 8RDA3, ker ta nima soundstorma.
V Mlacomu majo 8RDA+ za 22.000 SIT. Ampak vprasaj, ce ma soundstorm, ce imas rad res odlicen zvok. Ce pa ti to ne pomeni veliko pa lahko tud kako plato brez.
V Mlacomu majo 8RDA+ za 22.000 SIT. Ampak vprasaj, ce ma soundstorm, ce imas rad res odlicen zvok. Ce pa ti to ne pomeni veliko pa lahko tud kako plato brez.
Poldy ::
Najprej bi se zahvalil za pomoč.
Odločil se bom res za srednjo pot - Epox 8RDA+. Nekako bom že prebolel SATA.
Soundstorm - ali se mi to splača, ker sem sicer že lastnik SB Live!, zvočnike pa imam 4 analogne?
8RDA+ revision 2.1 - kako pa je kaj s tem? Ali je matična zato kaj dražja?
lp
Odločil se bom res za srednjo pot - Epox 8RDA+. Nekako bom že prebolel SATA.
Soundstorm - ali se mi to splača, ker sem sicer že lastnik SB Live!, zvočnike pa imam 4 analogne?
8RDA+ revision 2.1 - kako pa je kaj s tem? Ali je matična zato kaj dražja?
lp
PIK@LO ::
LP!
Vprašal bi le ali ima 8RDA3+ izti OC potencial kot 8RDA+? ali je dosti slabša.
Rabil pa bi sata. prosim potrebijem nujno ta nasvet. Sej bi odprl svojo temo, vendar me bi spet ven ceckali
hvala
Vprašal bi le ali ima 8RDA3+ izti OC potencial kot 8RDA+? ali je dosti slabša.
Rabil pa bi sata. prosim potrebijem nujno ta nasvet. Sej bi odprl svojo temo, vendar me bi spet ven ceckali
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nasvet:8RDA+ ali NF7Oddelek: Kaj kupiti | 1730 (1278) | Caligula |
» | Matična plošča Asus A7N8X Deluxe vs. Abit NF7-SOddelek: Strojna oprema | 1399 (1139) | Caligula |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31743 (18338) | Jaffa |
» | Epox 8rda+ ali Asus A7N8X-XOddelek: Kaj kupiti | 1215 (1141) | TribesMan |
» | Nasveti za platoOddelek: Kaj kupiti | 1186 (1035) | sidd |