» »

NEC ND-2500A +NERO 6 Noče zapeči CD-medija

NEC ND-2500A +NERO 6 Noče zapeči CD-medija

Mr.B ::

Zgornja kombinacija hardwera na ne navitem računalniku noče zapeči navadnega CDR 700MB medija.
DVD nisem probal, čakam medije.
Poizkusil sem pri dveh hitrostih 8x in 20x, probal dva različna proizvajalca medijev, vsaj po nalepkah, in ne uspe zapeči normalno. Peka pride do 98%, used read buffer je na 36% in tam obstoji.Če hočem medij vn uzeti moram reštartati računalnik.Probal sem tudi dve različni verziji nero šestke, mapak isto. A ima kdo kakšne težave s tem pekačem in navadnimi CDR mediji.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Caligula ::

Si probal se s kaksnim drugim kablom?
Malo poglej ce si prav nastavil master,slave,...

Katero plato imas? Kaksne timinge majo RAMi privzeto?

Pekač je samostojen na svojem kanalu, primarnega IDE kanala.
Vse ostalo je defoult, sem najprej to sumil, da je navita.Plata, kabel itd je novo.
Sedaj mi je uspelo zapeči tri CD-je z 8x hitrostjo? Z 20x več nisem probal še vedno ne dela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

pingo76 ::

Baje, da ne mara dolgih ide kablov (priporočajo ga priklopit na 46 cm max).
Moj 2500A peče cd-je normalno. No ja sem posnel le 2 tako da vidim kako mu gre od rok. 675Mb = 3min 19sek:8)

Vikking ::

mam ta pekač in nero-ta 5.5.10 in peče cd-je in dvd-je, brez kakršnih koli problemov... zaenkrat navdušen!

DMA mas vklopljen?

Realman ::

Da nimas kaksno 6.0... verzijo nerota, potem bi znal ticat problem v nerotu. 6.3.0.2 deluje preizkuseno brez problema.LAhko pa je tudi DMA pa kabli, kljub temu da so novi, ce sem prav razumel imas priklopljenega na Secondary-Master in ne Primary.

Pekac je na samostojnem primarnem ide kanalu, nastavljen na MASTER. Je pa okrogel 45cm kabel, priklopljen pa na konec kabla. Nero je yadnja veryija 6.0.3.0 mislim v glavnem tayadnji DL. DMA mislim da je vklopljen, bom preveril.

boštjan ::

Mr.B,zadna verzija je 6.3.0.2!

Ma nesi ga zamenjat pa bos probal z drugim.

Mislim, Primary-master si siguren, v 99% mora biti tam gor priklopljen zagonski disk-sistem in ne cd enota.Mislim,da da imas na Secondary-master.KEr ce je na Primary-master pol je pa mozno,da sistemu kaj ne pase.

Fantje dejmo eno stopnjo više stopiti.Obstajajo tudi SATA in ostali krmilniki....Pa zadnja verzija nerota je 6.3.0.3.

Ne zdaj biti uzaljen.Videl sem ze umetnike, ki so imeli priklopljen disk na secondary IDE, oa se zacuda je zadeva spilala brez problemov.Pa slave na koncu ide kabla, pa tako naprej...
ZAdnja verzija je res 6.3.0.3, sam to se ne pomeni, da je najboljsa.6.3.0.2 je v glavnem kar preizkusena, saj kolikor sem sam bral malo po forumih, jo uporablja najvec uporabnikov, z temi novimi dvd pekaci.V vsakem primeru, ce ti ne snema normalno cd-r na 20x ali 8x, je nekaj narobe ali s pekacem, ali pa z nastavitvami.

Bom okrogli 45cm kabel zamenjal z flat kablom, pa bom videl.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
12610702 (6941) delfinus
»

NEC2500A + Nero6 + Hasan = burn 2x??

Oddelek: Pomoč in nasveti
10910 (800) Thanatos
»

Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
656471 (5087) pingo76
»

Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1009611 (7235) AtaStrumf
»

BUFFER UNDERRUN

Oddelek: Pomoč in nasveti
181530 (1207) Kriko

Več podobnih tem