Forum » Igre » Guild Wars
Guild Wars
Xplicit ::
no sicer pa glede tega ce bo samo text je ql k bo lahko 'multylanguage', bo lahko kdo prevedu v slovenscino, za naso mladino
root987 ::
Sekvence morjo še definitivno popravt - da bo govor likov, da bodo podnapisi primerno dolgo na ekranu, itd.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
strictom ::
Sem igral med WPE in lahko kar solidno rečem da je to moja najbolša igra kar sm jih kdaj igrav... zanima me če je možno prednaročilo in če je kje. A bo še kaj takšne ga kot WPE. Aja, bil sem "Andrej Ferk" in "Andrej Of The Hills" in sem bil v Riders of Slovenia guildo.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Tr0n ::
Tukaj imas vse informacije o beti in prednarocilih.
Sem tudi kontaktiral vse nase spil distributerje, ampak malo dvomim, da bodo uvazali prednarocilske pakete. Kljuci za eden event so tudi po revijah, recimo nemski PC Gamer pa objavljeni bodo na raznih game straneh.
Xplicit: To je se eden razlog zakaj verjetno ne bo celih govorov. Igra bo prevedena v stevilne jezike (francoski, nemški, italijanski, španski, korejski, japonski in kitajski).
Sem tudi kontaktiral vse nase spil distributerje, ampak malo dvomim, da bodo uvazali prednarocilske pakete. Kljuci za eden event so tudi po revijah, recimo nemski PC Gamer pa objavljeni bodo na raznih game straneh.
Xplicit: To je se eden razlog zakaj verjetno ne bo celih govorov. Igra bo prevedena v stevilne jezike (francoski, nemški, italijanski, španski, korejski, japonski in kitajski).
pa sej bi lahka nardil pac en fajl kjer bi bil zbran ves text za 'osnovo' spila in pol se fajle za vsako misijo, pol bi pa lahka v vsaki drzavi en prevedu in uploadal na server in bi mel TOTALY MULTYLANGUAGE GAME
Gandalfar ::
kako bos pa zagotavljal kvaliteto prevodov .. oz. to niti ni problem. Problem je ker ce lahko userji vidijo vse stringe v textu - potem vedo kaj se bo zgodilo ne da bi to sploh igrali
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Tody ::
heh, ja sej bi bilo to odvisno od igralca... Navodilo bi pač bilo da se pobriše vse datoteke v tem in tem direktoriju in se prekopira "naš" file. Če ga bo pa kdo bral pa njegov problem. Poleg tega bo ta špil deloval na principu CD key ?
Se eden razlog. Guildi bodo z zmago ali porazom globalno vplivali na potek dogajanj znotraj svojega jezikovnega districta in na podlagi tega bodo recimo NPCjem spreminjali tekst v stilu "Wow, a si videl kako je Guild Slovenija raztural druge guilde?".
So pa ze potrdili, da bodo verjetno ubrali neko srednjo pot. Se pravi doloceni zvoki bodo, ne pa celoten govorjen tekst.
Q: Will there be character voices?
A: The problem with voices is that they have to stream and they are large – we want to change the content constantly to reflect things that happen in the world – guild victories etc – and having npc dialog change to reflect that aswell. Using voice acting burns it forever statically, since the files would be too large to download every time they change. I know a lot of people want voice so we are looking for a middle ground.
Q: Perhaps voices like Help! or Charge! Might be added? (Like Shortcut keys).
A: Stuff like that is more likely than full dialog.
So pa ze potrdili, da bodo verjetno ubrali neko srednjo pot. Se pravi doloceni zvoki bodo, ne pa celoten govorjen tekst.
Q: Will there be character voices?
A: The problem with voices is that they have to stream and they are large – we want to change the content constantly to reflect things that happen in the world – guild victories etc – and having npc dialog change to reflect that aswell. Using voice acting burns it forever statically, since the files would be too large to download every time they change. I know a lot of people want voice so we are looking for a middle ground.
Q: Perhaps voices like Help! or Charge! Might be added? (Like Shortcut keys).
A: Stuff like that is more likely than full dialog.
Vsaj "sinhronizirajo" naj pravilno - ker sem imel med igranjem misij občutek, da ti prikazuje tekst glede na to, kako hitro ga osebi, ki ima najhitrejši računalnik v skupini. In ker moj ni ravno najhitrejši pod soncem, sem imel precej težav pri sledenju sekvenc...
Aja, verjetno je bil vzrok samo 256 MB rama - ampak to ne sme imeti vpliva na zgodbo/igranje.
Aja, verjetno je bil vzrok samo 256 MB rama - ampak to ne sme imeti vpliva na zgodbo/igranje.
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
darh ::
Meni naprimer je bilo ultra bedno to ker si moral nujno imeti dvobesedni nickname... why the fuck??
Excuses are useless! Results are priceless!
Mavrik ::
Zato, ker bi naj to predstavljalo tvoje ime, in ne nickname kot v streljačinah. Dobrodošel v roleplay vodah.
The truth is rarely pure and never simple.
root987: Vedo za napako, brez skrbi. :) Sekvence so dodali mogoce kak teden, dva pred dogodkom, tako da jih se niso imeli casa spolirat.
xbite: S tem se zelijo predvsem izogniti enobesednim l33t n00b imen, pa tudi manj problemov z ze zasedenimi imeni je.
xbite: S tem se zelijo predvsem izogniti enobesednim l33t n00b imen, pa tudi manj problemov z ze zasedenimi imeni je.
glede imen
mal je bedno k ne mors dodati npr. jr. ali 2nd in podobne izraze ki oznacujejo tvoje mesto v familiji
al pa recimo Mr., ms., ...
poleg tega se vse zacne z veliko zacetnico
mal je bedno k ne mors dodati npr. jr. ali 2nd in podobne izraze ki oznacujejo tvoje mesto v familiji
al pa recimo Mr., ms., ...
poleg tega se vse zacne z veliko zacetnico
darh ::
sam jest bi ful rad bil xbite.... rollpaying gor al dol... how can I play my role without my name??
ma sej je kul... sem pa Great Xbite... čepav to sux :)
ma sej je kul... sem pa Great Xbite... čepav to sux :)
Excuses are useless! Results are priceless!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
Tr0n, če/ko se vidima, dobiš pivo/sok. :-)
--- George Orwell
--- George Orwell
Tear_DR0P ::
OK novembrski weekend sm zamudu, nevem več kje vse sem bil. Me pa zato zanima kok je s tem naslednjim rajcanjem. Špil si pridno dol vlečem. Nasledni beta je pol 4.12. Al vi ko ste že pršl not lahko zdej redno igrate??? Pa kdaj lahko like naredim in podobno???
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Tisti, ki so novembra igrali, so po vecini dobili kljuce preko GameSpot strani. Za decembrski dogodek pa se ni znano, katera stran oz. ce sploh bodo dostopni kljuci javnosti. Drugace pa kljuc velja samo za eden dogodek, edino ce imas preorder paket. Potem imas dostop do vseh beta dogodkov do izida igre.
Uradna Guild Wars stran prireja zanimivo tekmovanje za najboljšo zgodbo oziroma bojno guild vs. guild poročilo. Avtorje 10 zmagovalnih zgodb bodo nagradili s povabilom v beta test, kjer bodo lahko do izida igre neomejeno skupaj z alfa testerji in razvijalci testirali ter seveda igrali Guild Wars. Vec informacij tukaj.
Z veseljem sporočam, da čast naslednjega oboževalskega mini intervjuja pripada strani Guild Wars Slovenija. :) Pri sestavi vprašanj mi lahko seveda pomagate tudi vi. Časa imate samo do jutri (sreda, 24.11), zastavite pa lahko več vprašanj od katerih bo ArenaNet izbrala 3 in na njih tudi odgovorila.
Fansite Friday @ Guild Wars Slovenija
Kaj je Fansite Friday?
Uradne fan strani lahko vsak teden razvijalcem (ArenaNet) zastavijo tri vprašanja o igri, torej izvedejo manjsi intervju.
Fansite Friday @ Guild Wars Slovenija
Kaj je Fansite Friday?
Uradne fan strani lahko vsak teden razvijalcem (ArenaNet) zastavijo tri vprašanja o igri, torej izvedejo manjsi intervju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Prispeli so odgovori 23. oboževalskega mini intervjuja, ki tokrat govori o idejah alfa/beta testerjev in igralcev ter kakšno težo imajo pri odločitvah razvijalcev ter kako izgleda proces od ideje do rezultata, kako bo s končno stopnjo 20 pri dodatkih, kako bo potekalo trgovanje med districti ter dodatno vprašanje o ladder sistemu. Uživajte! :)
Guild Wars Slovenija podeljuje 25 beta ključev za decembrski beta dogodek, ki se prične jutri (sobota, 4. december) ob 9. uri.
Go go go! :)
Go go go! :)
Cizimizi ::
sam tko... tm piše da ne bo treba plačevati mesečno
a ne bo to pomenil da se bojo velioko manj trudili z updatami pa tem stvarem?
a ne bo to pomenil da se bojo velioko manj trudili z updatami pa tem stvarem?
Amm... vsake par mescev bo dodatek - če bi si hoteli slabo bi itak bo izdaji 1.0 končali z vsem... Ampak verjeno so mal pretrdo delali do zdaj da bi kr naenkrat končali z vsem ali pa da bi vse skupaj zabluzili.
--- George Orwell
--- George Orwell
Cizimizi ::
no ja piše na spletni strani da bojo dodatki usak mesec
sam pomoje ne bojo kej posebnega
kot pa pri drugih igrcah ki jih moraš plačevati
sam pomoje ne bojo kej posebnega
kot pa pri drugih igrcah ki jih moraš plačevati
a ne bo to pomenil da se bojo velioko manj trudili z updatami pa tem stvarem?Nope, s streaming tehnologijo lahko dodajajo nov material on-the-fly, brez vecjega dela.
ArenaNet so dejansko ustvarile nekatere ex-Blizzard zivine (Mike O'Brien, Patrick Wyatt in Jeff Strain) z namenom, da naredijo spil Guild Wars in ga podpirajo dokler bo zanimanje. :)
http://www.photics.com/articles.php?articleId=18&page=2
Some MMORPGs are dropping dead before they release, while others are enjoying a plethora of expansions. This makes me wonder about Guild Wars. What is the planned lifespan for Guild Wars? Will there forever be expansions?Se pravi med dodatki, ki bodo izhajali nekje na 6-9 mesecev bodo dodajali nove queste, iteme in ostal material, ki bo predstavljal prehod iz prvega poglavja v drugega. Poglavja pa bodo potem dodaki, ki jih bo treba kupit, seveda ce bos zelel. Ce ne kupis kaksnega poglavja, lahko se vedno spilas s starim, tudi s kolegi, ki ze mogoce imajo kak nov dodatek.
Gaile Gray: Guild Wars will have an extended lifespan; there is truly no end in sight for this project. Actually, this is an interesting question, and a chance to share a little bit of company history. The whole reason the company was formed was to make Guild Wars. That is, Michael O’Brien, Jeff Strain and Patrick Wyatt didn’t form a company and then look around and think "What do we make first?" They formed the company expressly to make the game that came to be called Guild Wars.
sam pomoje ne bojo kej posebnegaSe motis. Dodatki bodo predstavljali celotno novo poglavje z enakim stevilom misij, questov, map,... kot bo to imela prva verzija. :)
Zgodovina sprememb…
@Tr0n: kaj pa če jaz kupim original, izpustim dodatek ali dva ter nato kupim naslednji dodatek? Bom lahko igral samo prvo in četrto poglavje, vmesnih poglavij pa ne?
--- George Orwell
--- George Orwell
@Tr0n: kaj pa če jaz kupim original, izpustim dodatek ali dva ter nato kupim naslednji dodatek? Bom lahko igral samo prvo in četrto poglavje, vmesnih poglavij pa ne?Yup. Tisti chapter, ki ga kupis, ga pac lahko igras.
Torej ce ima tvoj kolega 1, 3 in 5, ti pa 1, 2 in 5 bosta lahko skupaj igrala mape v poglavjih 1 in 5. Kako bo pa s skilli, stopnjo, predmeti etc... med poglavji pa ne vem.
MaggoT ::
o! zj sm se šele joinov temu forumu in začev brat od guild wars,k mi je ful nor špil že 3 mesce,sam nism vedu da je že isšu. na www.mmorpg.com piše da ene 2005 januarja. a ga kdo že ma??al pa demo,da to stestiram.plz če kdo kj pove kr je prov nora igra. ma kdo?
Fak zj sm šele vidu za beto testing 25 klučv =( zakwa že nism prej vidu, zj pa use zmankal
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Predator ()
sory k preveč pišem.res sory sam nekj. če pozna kdo način da dobim kerkol account,k vidm da lahk neki u guild greš,pa eni kluči pa to vse,če kdo kj pomaga bi biu res najbol hvaležn,kr sm glih use zamudu za kkšn dan al dva...plz tron če se da kj res prosm če lahk kej pomagaš k sm obupan... =/ HELP
Da ti pomagam... Klik!
Sicer pa ne moreš do kakega računa do prvega vikenda v januarju, ko bi naj bil naslednji beta event - upaj da ti bo vsaj takrat uspelo dobit kak ključ. Celotno skupnost alpha testerjev menda precej tesno nadzorujejo da nebi kdo delil svojih računov...
Sicer pa ne moreš do kakega računa do prvega vikenda v januarju, ko bi naj bil naslednji beta event - upaj da ti bo vsaj takrat uspelo dobit kak ključ. Celotno skupnost alpha testerjev menda precej tesno nadzorujejo da nebi kdo delil svojih računov...
--- George Orwell
--- George Orwell
tnx za odgovor. sj vem da noben nima prostga keya sam useen,če ga kdo dobi,pa da,bi biu prehepi =D
Jao.
Pri teden januarja (pa kak dan ali dva prej tut nebi škodlo) bodi pozorn na kakšne akcije, pri katerih se bo dalo dobit key. Pred tem NE MOREŠ igrat razen če si tester. Pa tut dvomim da ga bo nekdo sharu s tabo - keyi so precej redki.
Pri teden januarja (pa kak dan ali dva prej tut nebi škodlo) bodi pozorn na kakšne akcije, pri katerih se bo dalo dobit key. Pred tem NE MOREŠ igrat razen če si tester. Pa tut dvomim da ga bo nekdo sharu s tabo - keyi so precej redki.
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Spil se ni zunaj. Uraden izid je zaenkrat Q1 2005.
Drugace pa lahko dobis beta kljuce kaksen teden, dva pred beta dogodki, ki so vsak prvi vikend v mesecu (naslednji je od 7.-9. januarja). Za decembrski BWE (Beta Weekend Event) mi je ArenaNet poslala 25 kljucev, ki so sli ze isti dan. Upam, da jih bom se kaj dobil za januarskega. :)
BWE Januar Ključi @ FilePlanet
Vec informacij dobis na Guild Wars Slovenija.
Drugace pa lahko dobis beta kljuce kaksen teden, dva pred beta dogodki, ki so vsak prvi vikend v mesecu (naslednji je od 7.-9. januarja). Za decembrski BWE (Beta Weekend Event) mi je ArenaNet poslala 25 kljucev, ki so sli ze isti dan. Upam, da jih bom se kaj dobil za januarskega. :)
BWE Januar Ključi @ FilePlanet
Vec informacij dobis na Guild Wars Slovenija.
Zgodovina sprememb…
ok se oproščam za prej =) me je mal zanesl. tko da... tr0n,kako pa pridt do teh januarskih klučev?? ker bi res ubijov za to h3h3,morm vsaj probat to,da bom poj sigurn da nabavm =) (kr bom pomoje da itak,vsaj o tem k ti prpoveduješ u tvojih postih ;))
yaan ::
Kak hiter internet pa rabiš??? Jaz nimam preveč hitrega, pa mislim, da mi nebo delalo(128kb/s)...
Predator ::
Povezavo resno rabis samo, ko se prvic loada level. Mi smo meli v ekipi enega z isdn-jem in smo ga pac pocakali kaksno minuto. Igra sama porabi minimalno.
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Ja, igro so ze od zacetka delali za modem. Edini problem je download novega materiala, ampak glede na to, da bo spil tudi na CDju, ne bo tak problem.
Naj samo spomnim, da bo naslednji BWE (Beta Weekend Event) že 7. januarja ob 9. uri. Informacije o ključih za sodelovanje na dogodku lahko dobite tukaj.
Pa še nekaj slik iz prejšnih BWE dogodkov za poslastico. ;)
Pa še nekaj slik iz prejšnih BWE dogodkov za poslastico. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 61894 (14924) | kr?en |
» | Guild Wars FactionsOddelek: Igre | 2527 (1392) | stražar |
⊘ | Guild Wars 2Oddelek: Igre | 3202 (1942) | Tilen |
» | Guild Wars Nightfall (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8469 (6259) | luukz |
» | Brezplačen Guild Wars VikendOddelek: Novice / Igre | 3832 (3347) | Tr0n |