» »

MoorHuhn Winter Edition

MoorHuhn Winter Edition

Borci ::

Živjo.

Rad bi izmenjal izkušnje s tole igro.

Kje se skriva kak trik?

Jaz vem, da če postrelim vse kamne, ki so spodaj potem lahko stresem tudi sneg iz ptičje hišice, nakar pa še hišico, vendar ptičke pa ne znam. Pravtako lahko po kamnih stresaš tudi ledene svečke in blizu ledene kure je ena, v kateri je zamrznjen pajek, ki ti da 50 točk. Po tem lahko streseš sneg tudi iz lovske opazovalnike in tudi opazovalnico.
Potem, če postrelim luno, se prižgejo luči v bližnji vasi.
Klopca na sredini da 20 točk, enkrat sem jih dobil 50, pa ne vem kako (verjetno je odvisno od vrstnega reda).
Za klopco v gozdu se skriva dvoje oči, ki ti da 30 točk.
Levi turen na cerkvi da plus, desni pa minus točke.
Grobovi dajejo minus točke.

||_^_|| ::

a lohk das link kje si to daunloudu?

BaTeMaN ::

http://moorhuhn.chip.de/

Bla bla Bla ESSEN MAJNE ŠAJSE
less then zero

HEHEHE
less then zero

OK

Zdajle ko sem ga že trikrat igral sem ugotovil, da če ustreliš luno 2krat, le ta izgine, v vasici se prižgejo luči --> popokaš vse luči in pride ducat kokošk po 25 točk(+nek ognjemet CELO). Bye The WAY ena cerkev zdi se mi da visoka, ki da -25 pik da +10secund kar je IMPORTANT se mi zdi... s specialno municijo, ki jo dobiš ko popokaš vse kamne, pa lahko potopiš čoln na zmrznjenem jezeru. Anyway,.. o zaporedjih pa se mi še ne sanja. Trenutno imam le 1200pik :)
Ziher je nekaj v zvezi s snežakom, z utrinki, s snežinkami ter ledenimi svečami... če bom mel časa,.. se poglobim,.. ok back to SLUŽBA :))
LP
less then zero

bastadu ::

Če prvo potopiš čoln, pol lahk snežaka tudi potopiš v tisto lukno, ki jo naredi čiln. Snežaka moraš strelati spodaj, tako kot čoln... V tem špilu je full for, ki jih je ful težko odkriti, če jih pa že, pa drugič neveš kako ti je gratal... A mogoče kdo ve, kako vezo ima on krt?

Borci ::

-BATE-, kako ti uspe postreliti toliko luči v vasi?

Mr.-Viko ::

Krta z modrimi metki pokneš pa dobiš 50 pik. Kej več nebi vedu.
Pa tam je tudi fora, ko ustreliš ono zmrzjeno kuro in ledeno svečo na sredini tistega drevesa, pa se spusti pajek. Pa ko vse ledene sveče postreliš, lahko odstreliš enemu drevesu tiste dve veje, kako pa naprej pa ne vem.
Očitno sem hiter kot polž in pameten kot ptič brez možganov! :D:D
No comment, really

Borci, tistih luči pa ja ni problem postreliti...

fictionel ::

a mi lohk plis en posle tole igrco na mail

al pa ce usaj poveste tocn naslov (na unmu chipu dam dll; pol me pa vrze na uradno stran gamza pa tm ni nobenga dllja...))
plz help...

hvala unaprej!

Dami ::

Greš na altavisto pa ti najde vsega boga. No jst sn si tule dol potegnu.

R0K ::

kulk pa mate kaj zdey rekorde.jst mam zaenkrat 1446

Hehe ! Trenutno imam nekaj malega na 1800. Snezinke ti vsake 5 sekund dajo neke vrste drugacen bonus,.. čas in točke in še kaj... treba jih je le streljat ob pravem času...
Potem imate se tam igro križci in krogci :) Luči v mestu so mala malica...
Probaj takole,..
Turn desn takoj na zacetku,.. + 10sekund,.. Luna 2krat,.. Mesto Luči,.. Leva hiška v mestu da pik skoraj okoli 75... Snežinke Snežinke... o kurah niti neum govoru,.. kamni dajo posebno municijo,.. čoln potopiš,.. snežaka spraviš v luknjo počiš krta,.. ledene sveče, pajek iz prejšnjega dela,.. skrita kura,.. un na lovskem opazališču, kill, kill, kill... V zadnji sekundi snežinka da + 150. Ledena kura,.. :) mah marsikaj je... mogoče se mi bo dalo o tem pisat drugič :). SVezdini utrinki so baje tud dobra stvar ampak še nisem uspel počit...
less then zero

Postavil sem rekord 1968 pik, če vas slučajno zanima:D>:D

tipka za hitri izhod pa seka ( B kao BIGG BOSS )

Aja, pa še dokaz!

P.S.: Prej sem se zmotu in rekel 3 pike več, torej moj rekord je 1965 pik.:D

Tjulenj ::

a lahko da nekdo link na frdamano zadevo. kjerkol iscem, povsod je sam christmas add-on za 2-ko, na uradni strani je pa link za download speljan nazaj na zacetek strani. in pol lahko najdes blondinko k umre zato ker je hotla kure pobijat. swasta :D hvala

ce mas 890 sit si kupi nov swp kjer je igra gor za link pa ne vem

A.L.T. ::

No, js mam pa rekord 2176!8-)
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.

LiL_Star ::

Jaz mam pa rekord 2750 8-O :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zakaj lesen čoln potone

Oddelek: Loža
297902 (7241) ferdo
»

So našli ATLANTIDO ali ne? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26618072 (15032) GaPe
»

::: moorhuhn 3 is here :::

Oddelek: Igre
302867 (2214) BaTeMaN
»

Moorhuhn2-rekord

Oddelek: Igre
232641 (2358) ~Panter~

Več podobnih tem