» »

IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server

IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server

««
20 / 32
»»

JRY_slo ::

a bi mogu webcam za 12.000 sitov bols slikat k tole??

btw: folx, this is Mo. Mo this is the folx :)

ru7 ::

JRY, kak maš zdej sploh nick na HLu? Nism si zapomnu zanč. Da si te dam pod friend-list. Pride kdo dons?

JZGT_Forstner (jzg23 trainee)... pridem dons enkrat :I

w0t bout my queščn? sm nabavu webcam da bom kao naredu headtrack.... ja valda... nevem u čem je fora da ne dela dobr. software (freelook pan2cam) kamera logitech quickcam messenger al to da sm namest diode (light source) uporabu kr en kvadratič papircka, plunu nanga (hk kh pfu) n prtisnu na čelo...

BaRtMaN ::

Probej s tistnimi pustnimi fluorescentimi barvami, ki svetjo v temi. Al pa kakšno rejverko vpraš. :> To bi moglo bit vidno v temi.

ali3n ::

a ti prinesem kak okrasek za božično drevesce? :D

btw - VelikiKit je nekaj eksperimentiral s tem trackerjem.. mogoce bo on vedu...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

jamiroq ::

uporabi diodo, pasivni tracking je neuporaben... pa izklopi razna avtomatična uravnavanje (osvetlitve, USB pasovne širine...), probaj tudi druge verzije freelooka; meni deluje samo a0009a.
glede kvalitete kamere pa ne vem, te slike sem posnel s svojo Genius kamero za 5k...

hvala za nasvete
JamiroQ ker software si pa uporabu da si te capture naredu?
a to so tvoje makete? nice

aja, na HL-ju je zej en dobr server, 30 folka, 70 pinga. BajaMaja se mu rece. Se je pa treba prej registrirat z HL nickom na page http://bajamaja.urli.net/ pa pol vidis svojo (in druge) statistiko. sam so sam friendly ikone na čist bliz.. cu up there :)

BigWhale ::

Hjaa... tko je blo.. po tem, ko sem iz enga huba ven spulil diodo (nisem nobene nasel, zato sem sel gledat v kateri napravi lahko diodo pogresim)...

Anyway zadeva je delovala, tako-tako. Premalo uporabno za moje pojme. Vsake tolk casa je pogled trzal, ko letis naravnost bi rabil HANS-a (Head And Neck Suppor), ko pa nekoga lovis, je pa tako, da, ali si nastimas odklon na maximum, tako da glavo premaknes za nekaj milimetrov in se spreminja pogled... V drugem primeru pa glavo obrnes kar posteno in potem skilis v monitor.... ;> (Ker si pac tolk stran obrnjen, da mors skilit, ce hoces videt sliko ;))

No ja.. semi usable... Meni ni blo vsec... sploh pa, jest v mojem energicnem igranju zasvicam s tisto kapo na glavi... ;) Pa ce imas kapo na glavi, se ne mores po celu udarit in si rect, jao kako cepec...

;)

lol, drugače pa sem včer sreču slo-warhawka, drugega pa nobenga znanga semizdi. Za JRYa če bi ga sreča itak nebi vedu, ker skos nick menja ;) >:D .

jamiroq ::

ma uporabil sem kar program, ki je prišel s kamero: Honestech Camera-Plus...

meni je trzalo edino, ko sem imel za hrbtom prižgan TV, oz. ko sem imel v ozadju pognanih preveč programov, drugače dela ok...
je pa res, da ni to za dolgo letenje, ker moraš bit dokaj pri miru (kar je pri meni že samo po sebi problem ;)) in vsaj mene zaradi tega začne bolet vrat.

lol BW :)

...sej obstajajo funkcije da izklopis track opcijo in uklopis po potrebi. pa da ti zracuna center kadarkol hocs, se prau mas loh glavo u smeteh al neki, in reces "make center ;)" in pol od tm dalje pozicionira glede light source..
kar se tice vratobolov, hej it ads to reality.. (jipee..).
se zmer sumim slabo delovanje dejstvo da je moja kamer f00ked, al pa da mam usb1.1.. kok ba 1.1 sploh bandwidtha?
jst uporablam 124x84 in em nevem več kero kompresijo. uglavnem tist k je priporocen u rtf-ju... tko da se mi zdi malo verjetno da bi to biu prob.

ru7, JZGT_Forstner je moj nick k ga pridno uporablam ze kr lep cajt. prit dons ob ene 22.00 na bajamaja server. ne pozabit se registrirat prej.

http://bajamaja.urli.net/

...laters ppl

Majo skor full real (allllitle hard for me) ampak pridem. Sem se regitriru.

sej ni nc bl hard koker z wonderwoman viewi, pač nimaš unih puščic (mislm!), težji najdeš nasprotnika = nasprotnik tebe... killsi so pa much sweeter :)

Hmm, mene še najbolj jebe ker ni ikon (razdalje) pa me jebe deflection pol. Probavam neki po filingu. Bomo vidli dons. Pridem skor 100% (sej špilam skor vsak večer). Pride še kdo dons? Več nas je, bolj bojo meli vojni veterani za ciljat ;) :D

Will you teach me a lesson? >:D .

PS: O kakih puščicah govoriš (wonderwomen viev predpostavljam, da je "enemy lock" or. whatever?). BTW: heh killov iz moje strani bo bore malo :P

slo-warhavk ::

Pozdrav vsem !
Lepo prosim če mi poveste ali uporabljate tamespeak program?!, sem kupil slušalke z mikrofonom, najdu in dol potegnu Tamespeak 2 program, zdaj ne vem kako naprej. Rad bi se v živo slišal s kakšnim pilotom, bo bolj zanimivo.. Sem vprašanje že postavil, odgovora ne dobil:-)) LP Darko

BaRtMaN ::

Cockpit off pogled, ane? Potem se ti pojavjo puščice, kje so druga letala.

Jaz nimam trenutno nameščenega IL2, ker preprosto nimam časa letet, sorry. Se dobimo... enkrat. :O

Aaaaaa, te pušice, sem čist pozabu, letim že neki časa Cockpit On. Drugače pa, slo-warhawk, se lahko dobimo na MSNju, pa probava. moj MSN naslov (odstrani NO SPAM) , alpa me poišči na ircu (#slo-tech kanal)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ru7 ()

mesoreznica ::

Mogoče še jaz pridem.0:)

Neki smo gledli točke na enem serveru na HL pa je mel ru7 700 pik. Vidim da se te bom moral pazit.>:D

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

...ne rabiš se bat. Prej jst semizdi. Lahko bi kdaj poleteli na ST serverju.

Partizanen ::

@warhawk in ostali - TS2:

Matr si smotan. Včeri in predvčerajšnjim sem bil gor (PE_Niko), clo neki sva debatirala, pa nis nič vprašal vis a vis TS2. Prideš, prašaš, porihtamo, ne? Peace of cake.

vis a vis Bajamaja - word of advice:

gor letijo svinjsko dobri piloti, predvsem Fincev se bojte - "teamworklandia"tm. Če greste not letet, pejte skupaj, skupaj vzletite pa držte se en drucga kot nori, drugače bo joj. OBVEZNO commse, drgač boste mrzli. Če boste, recimo, štirje, vzemte 2 BnZ aviona in dva TnB, da se boste lažje dopolnjevali. Bom pa tud sam dons frču, tko da gremo lahka skupaj.

Glavna tarča (ground target) je AAA infested. Ampak res infested, prletiš nad tarčo in spodaj zraste shinny rainforest flaka. Previdno. Pod 650kmh se nimaš kej tam okol onegavt.

Predvsem pa pazte na omejitve avionov (rookie ne sme vzet tistih, ki so navedeni v briefu, drgač vas bo server avtomatsko kicknu, "ta hude" lahk vzameš šele kot oficir).

Webcam: načeloma bi una logitech morala normalno delat. TV v ozadju? Ehm. Khm. Preber si navodila za uporabo, lol. Ozadje mora bit temno.

Ajde.

To se slisi zelo zakomplicirano. Jst sem mislu, da je to bolj tak DF server pa pač letiš na mal težjih nastavitvah. Sem gledu na domači strani, pa me zanima keri so sploh rookie avioni pr njih (nič ne piše, samo neki za bomberje).

@ Partizanen : Respect, sem te gledu enkrat kako letiš (še od začetka bolj, pa je noro).

LOL, hvala :) A ne pozabi, jst sem kvečjemu nadpovprečen, nikakor pa ne zelo dober ali vrhunski. Počakaj na konec dopustov, ko bodo leteli FZG_Immel, FZG_Mak, ROSS_Carron, FB_VikS (he who is a god of FB), FB_Gagarin, pa naš PE_Bagatur in podobni. Greš v coop z njimi, narediš track misije in imaš krasen učni pripomoček, no joke.

Bajamaja: avioni so odvisni od mape. Greš v server, pa ti v briefu lepo piše, katerih NE SMEŠ letet, če nisi oficir. Zelo dober server za trening, dobri nasprotniki te največ naučijo. Sicer boli, ampak...

Ni tolk hudo, stisneš "fly", pržgeš še notranji "paranoja" gumb, pa je. Nikol ne letet sam, najboljš, da greste 4 notr, pa skombinirajte avione, vzemte dva BnZ in dva TnB frčeplana, da se boste lepo dopolnjevali. Obvezno teamspeak uporabljat, lepo se počakajte pri vzletu, pa v skupini nad tarčo, PA SPREMINJAJTE SMER LETA ZA VSAJ 15 STOPINJ VSAKIH 30 SEKUND. Vzemte 100% benza, tako boste vedl, da mate počasne in neokretne avione. Rezultat bo previdno letenje. Ko pridete nekomu na 6, NAGLAS ŠTEJTE DO 20, potem pa BREAK, ne glede na to, a si tarčo snel ali ne. Itak maš več energije kot on, ga boš že kasnej snel, ko boš ziher, da nimaš "družbe". V furballu pa šteješ do največ 15. Pa ne podcenjujte nasprotnika, če ima, recimo, 300m manj višine, ko ga srečaš. Ne pozabit, BOLJŠI pilot VEDNO konča na TVOJI 6. VEDNO. Če niste zihr, da imate ABSOLUTNO prednost v zraku >>>>>>>>> RUN!, ne se heroje delat. Glavni cilj vsakega leta je le eden. RTB. Vse ostalo so sladkorčki na torti. Ne si želet killa za vsako ceno, crkneš kot bi mignil, Apachi stil letenja ne funkcionira na dolgi rok. Pa napadajte posamezno, vedno naj nekdo krije napadalca. Zmente se, pred letom, kdo bo enka, kdo pa dvojka. In ko enki zmanjka municije (oziroma je bolj pri koncu), zamenjajte vloge. Skratka, ne vsi naenkrat "huraaa, juriš" pa dol v gužvo. Not good. Keep it cool.

Še enkrat, ground targeti v bajamaja so FLAK INFESTED. Čist zares, nikjer drugje še nisem kaj tacga srečal. Prideš nad tarčo, spodaj kitajski ognjemet. Pod 600-650kmh nimaš tam kej počet. Če se vam vseen bombe meče, naj nekdo (dežurni sucker) piči nad tarčo kakih 10 sekund pred tistimi, ki nameravajo bombe metat, drži naj high-speed, slight dive, pa gre ves flak nadenj, ostali mate pa par sekund časa za bomb-release, potem pa HITR stran.

Se vidmo zvečer na HL, dons bo kr neki PE članov gor, gremo lahka skupi na TS2 pa v en coop, še kake dobre nasprotnike bom skupaj zbobnal, pa bo orng fun.

ajde.

Zgodovina sprememb…

Jst bi bil za, samo nism niti blizu besedi "dober", prej nasprotno. Samo tko informativo, kako težavnost uporablja-š/-te? Enkrat sva debatirala na HLu si me lepo sku*cal ker sem ti težil >:D . Lekcije nism dobil, bi pa bil vesel kakega "boja" (sej veš, ti strelaš, jst padam 0:) :D>:D ). Čenedrgač ti dons sam mal tko zamorim na HLu.

Edit: ma kdo kak track od katerega naštetega zgoraj ali pa recmo nekoga dobrega?

Zgodovina sprememb…

Včeraj pri 38° C vročine odletu svojo prvo COOP misijo :D . Celo bolj zanimivo od pričakovanja. Zeeeelo hvala Partizanen-u ter JRYu za pomoč v zraku (in na tleh :8) ). Upam, da se danes tudi kaj vidmo, če bom dovolj pr sebi za letet. Sem si naredu takoj screenshot na konc, da sm preživu >:D, pa še zmagal smo.

PS: Niko, hvala tudi za ~3h trening (še zdej mi ni jasno,kako prideš za hrbet :D ), da si si vzel cajt za n00b-e >:D .

Hehe, me veseli, da ti je coop letenje tud postalo všeč. Coop (imho) nudi veliko več užitkov, posebej ob uspešnem RTB. Čist druge zakonitosti, a ne? Si videl, kako je pomembna uigranost in vedenje o team-mate pozicijah? Vama je obema dobr šlo, preživela, sestrelila sovrage, pristala (medtem ko sem sam ruknu v ta drugo štuko ter stoično odbingljal proti zemlji, ehm, morju). In to ob dobrih nasprotnikih. Kul. Forstner je kr soliden SA pokazal, ru7, ehm, mape čitat znat, to je nujno. Dve urce slepega letenja, pa bo, hitr not padeš, ni panike. Lahk dons eno odletiva, se ti bom na krilo postavil, pa ti govoril, v kateri sektor na mapi želim da prideva, ti boš pa vodil. Simpl, ni panike. Aja, na TS2 se je ZELO pametno (v misiji, se razume, ne med čakanjem na let v HL) striktno po angleško pogovarjat. Vam mora prit v kri, sej si vidu, smo po naše čebljali še med kurblanjem motorjev, ko sem pa dodal gas sem pa čist avtomatsko preštekal na ingliš šprahe. PE_Sraki rečte za materiale okol letalske angleščine, ima zadevo zelo temeljito obdelano.

Glede treninga - vsi smo bli nekoč noobi ;) , kr zatežte mi v HLu, če me ne bo gor, si izberte katerokoli drugo "žrtev" z nickom PE_XYZ, če se jim slučajno ne bo dal, se pa name sklicujte, bodo radi pomagal (mighty ADSL host power, buhaha, prec ubogajo). ru7, si si pogledal track treninga? Boš laže videl napake. Glavna je bila: "hm, ne vidim ga več, bom relativno naravnost letel in se počasi gugal levo desno ter gledal, kam za vraga je sovrag odšel." Don't. Bodi aktiven. Nikoli NIKOLI naravnost letet, še posebej če VEŠ, da je nekdo blizu. Pa zvok poslušaj, če ti prihaja od zadaj, BRAKE, pa potem gledat, kaj in kako. Any action is better than no action. OK? Pa NIKOLI v climb, če imaš nekoga na riti! Sovragu izpostaviš večjo površino letala, torej si večja tarča, pa še šus v krilo pod večjim kotom le-to lažje odbije. Predvsem se pa zmanjša razdalja med obema letaloma. Drugače povedano, sam se skušam izogibat streljanju s "čiste" 6, ker je takrat avion premajhna tarča oziroma preveč municjie ponucaš.

Mimogrede, eden izmed vaju dveh, mislm da forstner, je med misijo govoril po teamspeaku, v ozadju sem pa slišal dretje ruskih AI pilotov. Ergo imaš zvočnike. GET RID OF THEM. Kup si slušalke in odprl se ti bo nov svet. Zavedanje sveta okoli sebe se ti bo povečalo za 200%, trust me. Ni ga čez točno pozicioniranje sovraga za hrbtom in tega ti zvočnike ne nudijo, vsaj ne dovolj precizno, tud če maš 5.1 varianto....

Anyway, matr sem se razpisal, v bistvu sm vam hotel samo tale dva linka postat. Gotovo vas bo vse zanimal, zelo zelo poučno čtivo. Respect to Gunther, btw.

klik1

in

klik2

CYA OL

S!

P.S. ru7&warhawk, naštimajta si knofe za:
- rakete izstreljevat
- bombe spuščat
- trimmer, vsaj tistga za pitch, drugo niti ni toliko pomembno.
- fuel mixture
- stage 1 in stage 2 kompresorja.
- WEP
- prop pitch (ne met tistga default shit+cifra sranja, preveč zamudno, predlagam levi-desni kurzor na tipkovnici za prop pitch, pa gor-dol kurzor za mixture)

Podurkac ::

a mi lahko kdo pove kako je naslov tega serverja, kr sam ga nemrem nikak najt???zaj ne vem ce sem nor al kaj!!:))

Trenutno ga ni gor. Je pa na Hyper Lobby-u in se imenuje "slo-tech".

Katerega serverja? Misliš HypperLobby? To je programček. Najdeš ga tule klik, zdaunloudaš program, ga inštaliraš ter odpreš ustrezne porte na firewallu (seveda si previden in ga uporabljaš, ne?) in to je to.

cya

ja, je blo kr fun včeri. dobra mapa. velik razgibane obale, tko da se je blo izi vedt kje približno si. RU7, če mogoče nisi vedu: 'TAB' navigation-> vector to home base... yer best friend :)). Škoda da tega ni na DF serverjih.

Niko, včer si predlagu pitch 95% throttle 95% rad 2, ko smo z Lagg-i iskal Ju88-ke. CEM je men mal tečno uporablat (verjet zato ker ga ne znam efektivno;).
Kok predlagaš cruising, combat, clibm, dive CEM za '44+ Bf-je?
eni pravijo da je bols met auto, dugi pa ne...
i'm confused...

Jst pri švabih striktno uporaljam avtomatiko. Sicer sem probal manual in se da, vendar te v kaki štali furballski zanese in prekuriš mašino. Zihr je zihr. Je pa gotovo manual boljši, pospeški in climb so vsaj 5% ali več spredaj.

Messerje vozm (v climbu) na autopitchu, radiator closed, 90% throttle. Ali pa autoradiator, 104%. Sam pol res zelo zelo velik popije, tako da ta druga opcija pride v poštev ob uporabi droptanka (tko da droptank pokuriš na 104%, ko ga pa odvržeš pa nazaj na 90%). Za patrolo nad ozemljem (nos triman gor) pa zadostuje 45% gasa, autopitch. TDI mode ;) , pa vseen še mal climbaš.

Za dive je pa tko, odvisn od višinske razlike. Najbolj je, in to lahk sam s treningom dosežeš, da zadnji kilometer med teboj in tarčo premagaš na 0% throttle (radiator ob divu itak vedno zapreš), ker te tako tarča veliko kasneje sliši:D, je pa težko držat avion tik pod hitrostjo, ko začne vibrirat. Tarča naj v idealnem primeru sliši samo zvok poslovnega dela Mk108.

lol, tnx. nevem če sm sploh že kdaj slišu avijon ko me je napadu. še topove in strojnice redko slišim... bom probu 5.1 slušale, če bo kej bolš.

jst recimo v primeru da ne vem pozicije in višine nasprotnikov, v messerja pri climbu steram na 110% auto radiatorji do prvega overheat opozorila, pol pa ponižno na 90% open rad. :)

JRY, @zvok:
- jst mam (control panel) zvok naštiman na "standard acceleration", "minimal sampling rate", v Il2setupu pa 16 kanalov, 22010 bit, minimal sampling. Framerate je zarad tega precej boljši, zvok pa, kar se 3d pozicioniranja tiče, mnogo mnogo preciznejši. SA is everything.
Hm, 5.1 slušale? Kam boš pa mikrofon prklopu?

@climb when enemy present but not seen: don't. Če zagusti, close radiator, podn gas, drop to the deck, RUN. Lepo brziš 3-4 minute ali več, spreminjaš smer za 5stopinj vsakih 30 sekund, potem pa šele greš v climb. Ker če boš šel v climb, ko je nasprotnik blizu, le da ti ne veš, kje je, si lahka tarča (vzpenjanje=low speed=KIA). Obenem je pa vedno pomembno, da poznaš prednosti in slabosti svojega in nasprotnikovega letala. Primer: 109g6AS je počasnejši od p38, a okretnejši. Torej si v tem primeru agresiven in greš nadenj. Če je pa nasprotnik v počasnejšem avionu, vendar ne veš, kje je, gaaaaas, nardiš 2-3km horizontalne separacije, šele nato pridobiš višino, ptem pa lepo mk108 time.

ru7, warhavk, sem si včeraj ogledal track našga treninga. Oba sta čist preveč groba z joystickom. Padanje v stall = to ne gre, tc tc tc. Oster zavoj ti tako ali tako pobere preveč energije, bolš dooooolge zavoje delat, da ohraniš hitrost. Čim pa začneš go-kartirat po luftu, se poveča možnost napak. Skratka, čim bolj nežno. Ne pozabt (jst sm en let rabu, da mi je potegnil:8) ), dober pilot NE GRE V DOGFIGHT RAZEN ČE ZAGUSTI!!! Pa probajta se vsaj enkrat tedensko it tist formacijski let, da dobita občutek za fineso, prot koncu vama je že kar šlo :D Sta vidla, kolk je to težko, a? 1 ura DF serverja je sproščujoča dejavnost, 20 minut formacijskega leta me pa švicne že po 5 minutah.

BTW, dons zvečer bom mučil novega rekruta Partizanske Eskadrile, tko da se lohk pridružita. Practice practice practice. Pol gremo pa kakšen kul coop. Recimo s torpedi napast švabsko bojno ladjo, zgodnje jutro, nizke meglice nad morjem, shitload of flak, mmmm, tasty.;)

ajde.

S!

Lahko, mislim pa sem našu vzrok za nemirno letenje. Vedno slabše je blo, tako da sm šu včer pogledat malo nasavitve od palice in je kap. Dol in desno mi dela le še kakih 25%, gor in levo normalno. To sm nekak poštimu pol z mal igračkanja a kaj ko se mu trga in začne včasih sunkovito (sam od sebe, tudi če palice ne držim) zavijati v desno in navzdol (WTF ???). Avion je zaradi tega tudi zelo nemiren. Če dam "clear calibration" ne pomaga, nova kalibracija (po ene 5 poskusu da zadovoljive rezultate, vendar le prvih nekaj minut). :'( . Šparam za novo (verjetno bo Saitek EVO).

Drugače pa sva včer z warhawkom letela formacijsko kako urco in pol.

PS: PE_Niko, si mel zadnič srečo, da sem mel probleme s palico ;) :D >:D .

Edit: Tisti coop se slisi fino.

Zgodovina sprememb…

Pod pod noge, kupt contact-cleaner v štacuni za modelarje, joystick odpret pa spucat kontakte.

Al pa ruknt 100 evrov za X45 ter sosedovmu mulcu razložit, da ne rab več volana za formulce vozt, tko da maš še pedala zravn;) .

Zanima me kako priklopiš potem pedala oz kam. Ker sem mel en volan doma, ki je imel predala priklopljena v volan sam (preko telefonu podobnega konekotorja). Kako si to uštimu, da maš pedala od volana. Ker mam možnost dobit tist volan.

Pa še v dvomih sm, al kupt EVO za 10k, alpa 25k za X45. Je vreden?

Pedala od volana s tistim "telefonskim" dratkom ne boš nikamor prklopu. Prklopš cel volan.

Jst mam na enmu USB dratu X45, na drugmu USB dratu pa Microsux SideWinder ForceFeedback Wheel (matr, sm ga za formulo vozt kupu, pa ne vem, če je bil več kot 10 ur v uporabi, lol).

V conf.ini od FB se potem poigraš z xyz osmi (določiš, katera je za rudder, torej pedala, katera pa za joystick, torej x in y), pa je. Simpl.

x45, ni dvoma. 15 čukov razlike je p.dim v primerjavi s prednostmi. mljontaužnt knofov več (torej maš oči prlimane na ekran, ne pa da iščeš neko črko na tastaturi, ker ti je placa zmanjkal na joysticku), preciznejši, pa še kul zgleda :D . OK, lažem, grd je k svina pa svet se v temi kot novoletna jelka, ampak za letet je pa gud. Predvsem je, to je najbl važn, robusten.

Edin problem s pedali je, da, smotan kot sem, med letenjem, še posebej, če se mi mudi nekoga lovit al pa mi nekdo prek hrbta pošilja 20mm MMSe, podzavestno rahlo stiskam desni pedal. Saj veš, avtomobilski efekt, pač gas držiš.... arghh. no joke, se že par mescev skušam tega znebit, a ne gre in ne gre, pm.:\

...bomo vidli, čist odvisno kok bom zdej na morju spi*ku :D . Če bo vreme zna bit Beer-friendly in bo prah v dnarnci :P . Drugače pa kje ste vsi : ali3n, mesoreznica, dejte se kej oglast na HLu alpa kej (ne sam v Zajčku uno kelnarco bult;) >:D ).

slo-warhavk ::

Pozdrav.
Se nisem nič oglasu, sem moral prvo občutke o real fligh-tu, skup zložit. - cool. Mislim da me je takšen način pilotiranja prevzel, zdaj pa velik treninga, hehe. Niko hvala ti za inštrukcije, pa tudi ru7, čeprav se dela da nima pojma. Je pa res, da se verjetno vsi skupaj iz dneva v dan več naučimo. Se bom rade volje prijavil v PE, boste pa rabil veliko potrpljenja pri treningih. Ker ne znam "Ingliš", bom tukaj prosil za prevode zlogov ki se uporabljajo. Sicer pa saj veste počasi se daleč pride, res pa je da hitreje še dlje hehe. Se bom še pozabaval z nastavitvami, ki si jih omenjal Niko, pa padale za smerna krmila poskusil nabavit, da bo na joistiku več placa za druge ukaze. Obema prav lepa hvala za potrpljenje, bom pa danes proti večeru čakal da se bomo kaj dobil...
LP Darko

BigWhale ::

Jest mam se mali miljon drugih stvari za narest... IL2 je precej taka obcutljiva stvar, morst bit tri ure na ekran zaliman... zato, delam druge stvari, kjer so obcasne prekinitve manj usodne, sploh random prekinitve... Menjave plenic in podobnih stvari... ;)

kva pol, kje ste? ura je deset preč... jutr nau noben zajtrka dubu...

Rokomah ::

Ja dobro jutro fantje:)
Kdaj sem vam že jest rekel, da pojte na 100% real in na HL letet.
Na teh nastavitvah je šele adrenalin pa, ko moraš še navigacijo obvladat (in še 100 drugih fint), da na koncu preživiš in če imaš srečo, še kak kill na svoj račun pripišeš;)

Čudil sem se nekaterim na tem forumu, ko so pisali, kak na en DF pokasirajo kr nekaj zmag naenkrat8-O , men pa samo vsake kvatre rata kak kill in sem ponavadi srečen, če v enem kosu priletim nazaj domov:D
Na HL letet (100% real) je res svinsko, Ko že misliš, da pa bi lahko bil dober, šele takrat vidiš kako si majhen8-)

Strinjam se, da je najbolje letet v teamu. Medsebojno pokrivanje...cool !
Vendar to terja uigrano ekipo, ki se dobro pozna in razume. Piloti pa prihajajo in odhajajo in z ekipo je vedno križ, zato jest že nekaj časa soliram visokooo nad vami;) in ko vidim kako dogajanje pod sabo, hop na 650 km/h, najbližega sovraga hitro v center vizirja, bum-bum, tresk-lom.......in hitro nazaj v višave in najbližji oblak.:D
Na tak način mi uspeva nekako preživeti:) tudi proti nasprotnikom, ki letijo v skupinah.
Če bi znal malo bolje zadevati, bi bilo pa še bolj veselo.:P

@Partizanen, bi te prosil, če mi lahko kak uporaben trakec pošlješ na mail platinax@email.si, če ti ni pretežko. Ni važen kaj, vse pride prav:D
Predvsem me zanimajo kake dobre ponazoritve (+trakci) ali vaša taktika na temo:
- Enemy 12 o`clock HI (Defenzive fighting)
- Drag & Bag

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rokomah ()

@ Rokomah, kak maš ponavadi nick na HL? Lahko se kdaj dobimo, bi bil vesel kake BnZ lekcije.

...kak maš ponavadi nick na HL? Lahko se kdaj dobimo, bi bil vesel kake BnZ lekcije.

Vedno in vsepovsod SLO_Rokomah.
Ponavadi sem bolj pozno na HL. Med 23-1h:)
lp

Vprašanje:
Ali obstaja kakšna možnost, da bi nekam limali svoje in druge uporabne trakce, iz katerih bi se lahko medsebojno izpopolnjevali in učili na napakah drugih.
Pa še neki; ali se da iz trakca razbrati s katero verziji IL_2 je kompatibilen???

*.ntrk delajo na vseh, *.trk pa določeno od verzije (niso kompatibilni med različnimi). Upam, da se kej vidmo.

Lahk vm odprem posebn folder na mojmu FTPjčku. Pošlte mi PM, pa se bomo zmenl.

Rokomah, trackov mam za 1 giga.... tko da >>>> FTP, pa si jih besno daunloudaj, drgač ti bom mailbox zafilou.

ajde

@Partizanen
Če ti ni pretežko, bi res bilo fino met FTP, kjer bi se dalo limat zanimive trakce.
Najbolje je da res ti vspostaviš celo zadevo, očitno imaš možnost in lepo knjižnico že obstoječih trakcev, tak da jest sem za :)
««
20 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

War Thunder (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11916103 (7355) ziga1990
»

Falcon 4.0, Lock-On, ... moderne simulacije (strani: 1 2 )

757057 (4184) SLO_Robert
»

simulacije letenja

403736 (2759) jamiroq
»

Fly igre

282515 (2173) San
»

Prvi popravek za IL2 - Sturmovik: Forgotten Battles