» »

IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server

IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server

««
13 / 32
»»

Mirtma ::

Včeraj sem bil prvič na strežniku. Popolnoma drugače je leteti, če so pingi nizki. Kljub oblakom in flaku ni bilo težav. Imam pa predlog. Ali je možno še kakšni bazi, ki bi bili bližje ena drugi? V začetku, ko sva se preganjala dva, je kar dolgo trajalo, da sva se našla (celo drug drugemu sva povedala, kje se nahajava :D ).

Se vidimo!

Hej, Ali3n, sem gledal nazaj po tabli in videl, da tudi uporabljaš Eva in njegove profile. A jih lahko pošlješ? Me zanimajo ideje kaj obesiti gor. Nikakor ne najdem primernih nastavitev palice v igri:O (saj veš 0,3,7,15 .....). Kaj priporočaš? Kako imaš nastavljeno ti, oz. ostali izkušeni borci? Poskusil sem vse mogoče - od Olegovih pa sam sem nekaj eksperimentiral... Nazadnje sem že prišel do mnenja, da so privzete še najboljše (no saj sem tudi dobri dve letu fural z njimi - vendar z drugo palico)...

mesoreznica ::

@Mirtma tudi jaz uporabljam EVO in imam čisto drugače nastavljenega kot Ali3n. Nastavitve so bolj odvisne od osebnih želj in načina letenja.

Jaz si nastavite nastavim na letalo, ki ga najpogosteje letim. Večno nastavitev obdržim privzetih. Je pa res, da v v sami igri nastavim palico na najmanjšo možno občutljivost, to mi da boljšo vodljivost v kritičnih manevrih blizu stal-a.

Lepo, da nas je zmeraj več.8-) 8-)

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Zgodovina sprememb…

@Mesoreznica Hvala za info!
Sedaj sem par ur delal domačo nalogo (beri: prebral celo tablo). Opažam, da je kar nekaj pilotov s problemom pri pogledih (seveda tistih brez trackIr). Obstaja programček imenovan Newview ki simulira pogled ob zavijanju (torej, bolj ko zavijaš, bolj pogled sledi smeri v katero greš). Praktično, ko koga loviš. Privzete nastavitve so malo prehude za moj okus, ko pa jih malo zmajšaš je odlično. Hkrati lahko perfektno nastaviš hat na palici, da je pogled naokoli bolj kulturen - bolj gladek. Moram reči, da brez tega praktično ne znam več igrati.

Še nekaj pomoči:

1
Navodila NewView

ali3n ::

ti bom popoldan poslal moj profil za evota - naceloma je pa tko kot je mesoreznica reku - vsak si stima po svoje;
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

BigWhale ::

Meni moj evo se vedno strajka in sem ze rahlo slabe volje... Mogoce bi bil cas, da ga nesem k sosedu in sprobam, ce tam tudi strajka...
*sigh*

Ze instalacija ne gre skozi, tako kot bi morala.. bleeh... :))

A kdo uporablja slušalke? Jaz imam gajbo v dnevni sobi, pa zvečer ne morem imeti zvočnikov vklopljenih. :O Vseeno bi se konektal na team speak, da bi vsaj lahko slišal kva dogaja. Saj vem, slušalk je cel kup po trgovinah, da bi jih preizkusil pa ponavadi ne gre (so tako pakirane, da uničiš plastično pakiranje). Najraje vidim priporočilo od uporabnika... :D Zasledil sem tudi Zalmanove, ki naj bi pričarale prostorski zvok (na vsako uho trije zvočniki). Kolikor sem bral komentarje, naj bi bile za igre dobre, za glasbo pa ne. To me niti ne moti toliko, je pa njih cena nekaj preko 10.000 SIT. 8-O Tudi te bi bilo dobro prej pretestirati....

root987 ::

Jaz imam te. In do sedaj sem z njimi zelo zadovoljen. In kolikor sem folk sprašval kako se me sliši, ni bilo nobenih pripomb. ali3n in BigWhale sta me pa direkt slišala... Sej je blo kul fanta, right? Right?! [:D]
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Jaz mam ene take od vivancota, ki so cool, samo mikrofon je preobcutljiv... zato imam nastavljen PRESS TO TALK... :)

Ja, jaz sem vse slisal..

@BigWhale Kakšne so nastavitve Teamspeak serverja in kdaj imaš vklopljenega? Pravkar sem si ga instaliral. Zaenrat še ne morem govorit, lahko pa poslušam..:))

Rokomah ::

Kaj pa je Eva?

teamspeak je na capybara.lubica.net in laufa v bistvu 24/7, razen ce kdaj dol ne pade ;)

TNX BigWhale!

Je kdo preizkusil nove Catalist 4.6 driverje? Jaz sicer čakam na Omego...

Jaz uporabljam tele - zgledajo sicer crap, tudi cena je bila "sumljiva" - nekaj čez 2000 sit v Leclercu... delajo pa fajn - baje se me fino sliši; je pa res, da niso za muziko poslušat- sam za teamspeak...
- "Rozi vidm." "S psom!"

tudi jaz uporabljam EVO in imam čisto drugače nastavljenega kot Ali3n. Nastavitve so bolj odvisne od osebnih želj in načina letenja

Bi bil kdo tulk prijazen in mi prosim odgovoril, kaj je "Eva":\
Če ima to kako vezo z NewView, lahko povem, da sem ga danes dal gor, defoult nastavitve so nore in prehude tudi zame. Ne znam jih še zmanjšati (kje se to dela po osi x,y). Ali je možno da nagibanje glave izklopiš in ti ostane samo pridobitev na HATu ???
Hvala

Eva :D

in

Evo (Saitek Cyborg Evo)>:D
- "Rozi vidm." "S psom!"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ali3n ()

BaRtMaN ::

Tale NewView je res mal preveč radikalen - sploh ne moreš več merit, če daš na close view (delete), ker pogled kar odplava drugam. Sicer se pa tole obnaša kot joystick oz. krmilna palica v letalu, obračaš se isto kot njena baza. :>

@Ali3n Simpatična Eva! LOL :))

Za Newview imam zbrana navodila v wordovi datoteki, pa če kdo želi, jih pošljem po Emailu. Sem jih zbiral na kup po forumih. Lahko pa tudi pošljem svoj .ini fajl (navodila lahko pošljem takoj, ini pa popoldan, ko pridem iz službe). Privzete nastavitve so res hude. Pogled v smeri vožnje sem si zmanjšal na komaj 0.3 (če se ne motim). Lahko pa elelgantno povežeš tipke s pogledi, npr.:
presledek - pogled na instrumente
ničla na numerični - hitri pogled preko leve rame
del na numerični - hitri pogled preko desne rame

Daj meni pošlji kar oboje na bartoNO@SPAMemail.si (odstrani očitno :>). Hvala.

@BaRtMaN Poslan 1. del... ;)

@Mirtma daj še meni pošlji, da vidim.0:)

@ Mesoreznica Kam pa? 8-O Ti pošljem cel NewView (cca 700 kb) ali samo navodila?

Pošlji na: zanimivo@hotmail.com

Ja pošlji vse kar maš če lahko.

THX

LP

@mesoreznica
Maš.
---
Ne, nimaš. Maš mailbox preveč poln. Sporoči, ko boš kaj pobrisal dol...

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mirtma ()

Evo spucano. :8)

LP

Poslano.

THX!:))

A kdo opazi kaj je na desni strani slike?

odsev necesa?

Na sliki je obvezen dodatek za dolgo letenje. Pilot z suhimi usti je slab pilot.:D Vidim, da si dober pilot.:D :D :D

Zgodovina sprememb…

@Mirtma: Pošlji še na baniNO@SPAMowca.info če ti ni prehudo. ;)

@mesoreznica: kaj pa če ima pilot (pre)mokra usta? Takrat pa vse razsipa? ;)
--- George Orwell

Hja če maš premokra usta morš letet Mustanga pol lahk razsipaš pa bo vseeno padlo. Bf 109 pa moraš met glih pravo dozo.:D :D :D

Eh, trapast ;)

@Root - maš email
@mesoreznica po par ur bit zaprt v kišti... se kar prileže.
@BigWhale :8)

@Mirtma misliš rečt v dnevni sobi. Da ne boš pozabu si sobni pilot. Da ne bomo poslušali po TV: "Mirtma z 10 zlatorogi v riti prevzel kontrolo na Boeingom 747 in sedaj ustrahuje pilote z strmoglavljanjem, lupingi, sodčki in se zraven na vse pretege dere RATATATATATATATATATA":D :D :D :D :P :P

LP

Zgodovina sprememb…

a ni blo "TAKATAKATAKATAKATAKATAKA" ? >:D
BFji pa "TADABUM TADABUM TADABUM TADABUM" >:D
- "Rozi vidm." "S psom!"

Febo ::

Včeri prvi kill na netu :-)
Človek se kar boljš počut k ne umera skos samo on na vsake 10 min.
AEP je naročen in hvala za linke. Se vidmo v zraku, da spet mal umiram:))

Hik tata hik bum hik tata bum bum :P

@Mirtma, pošlji še na platinax@email.si
Hvala

@Rokomah: Maš

thundercat ::

mene pa zanima ta teamspeak...kaj je to..kako deluje...kako ga uporabljam...kje vklopim....

hvala....:\

drgač sem na netu pod nickom badboybk....če se kdaj srečamo v zraku.....:D

JRY_slo ::

zio vsem!
aja... sorry... ~S~

ru7 ::

bi pršu igrat, samo nimam ubi.com inštaliranga :|

Saj ti ponudi možnost namestitve ubi.com ob namestitvi il2 samega... vsaj meni je.
--- George Orwell

ali3n, kdaj pa maš server postavljen kej? Ker ga že nekaj dni neuspešno iščem.

od srede (torka?) naprej je skoz laufal... od cca 18h do 24h...
- "Rozi vidm." "S psom!"

Hm, bo treba mal prej it letet potem. :>

ru7 ::

root987, po formatu ene particije je špil ostal, winsi pa ne. Sej pravm, nimam cdjev doma, tako, da sem brez ubi.com

thundercat ::

a mi lahko kdo odgovori na vprašanje.....

Teamspeak...kako do njega....

mirage ::

««
13 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

War Thunder (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11916043 (7295) ziga1990
»

Falcon 4.0, Lock-On, ... moderne simulacije (strani: 1 2 )

757037 (4164) SLO_Robert
»

simulacije letenja

403735 (2758) jamiroq
»

Fly igre

282511 (2169) San
»

Prvi popravek za IL2 - Sturmovik: Forgotten Battles