Forum » Igre » IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server
IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server
ru7 ::
...matr, zdej ko sem začel to igrat manj spim , špil je zakon, treba bo veliko trenirat, sam te potegne. Mi pa težko rata sestut več kot 2 nasprotnika, ker hitro zmanjka municije. Letim z Ki84c alpa sem začel malo z Bf-109 al kaj je že . Sem izbral napačne?
@ Bartman : po 4 dnevih igranja (2 vikenda) mi je ratal pristat (ne enkrat) z vklopljeno kabino, probavam se celo mal "navadt" nanjo, sam je hard vozt tko .
Komaj čakam, da bo server up
@ Bartman : po 4 dnevih igranja (2 vikenda) mi je ratal pristat (ne enkrat) z vklopljeno kabino, probavam se celo mal "navadt" nanjo, sam je hard vozt tko .
Komaj čakam, da bo server up
frenk ::
men se je disk sesu in s tem tud štorkla zamuja...če kdo odpre ftp bi bil zelo vesel
mesoreznica: jest bi šu pa še nimam špila
mesoreznica: jest bi šu pa še nimam špila
ali3n ::
frenk -> PM...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
BigWhale ::
boom&zoom z mustangom se je izkazal za zelo ucinkovito taktiko proti bombnikom/transporterjem....
Mustangovih sest strojnic kar hitro prestreli krilo takega aviona... Moj 'personal kill ratio' se je obcutno dvignil :P
Nekaj sem se potem dajal se z enim Yak-3, pa sem ga uspesno pokoncal... Mustang se dokaj lepo obnasa pri velikih hitrostih... My gunnery skills suck... ;>
Mustangovih sest strojnic kar hitro prestreli krilo takega aviona... Moj 'personal kill ratio' se je obcutno dvignil :P
Nekaj sem se potem dajal se z enim Yak-3, pa sem ga uspesno pokoncal... Mustang se dokaj lepo obnasa pri velikih hitrostih... My gunnery skills suck... ;>
root987 ::
Men je mustang ok, sam dejstvo, da rabiš, preden se spustiš v boj najprej 10 ali še več minut, da sploh prideš na primerno višino ter kasneje hitrost, se mi zdi tko mal boring. ;) Je pa res da sem osebno še preveč navajen na tehniko frontalnega napada, nakar se poskusim obrnt in mu prit za rep - pri tem pa je mustang precej slab glede na to da te zelo hitro zaspina/stalla.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vrtenje v krogu se pri meni precejkrat konca tocno pri tem, vrtenju v krogu... ne glede na letalo... dokler nisva z nasprotnikom na 20m visine in 250kmh, potem je pa samo loterija...
Je pa hec, da je v vecini modernih BFM manualih to 'the only right way' (to fight).
In potem zehanje in praskanje po nosu.
Je pa hec, da je v vecini modernih BFM manualih to 'the only right way' (to fight).
In potem zehanje in praskanje po nosu.
sam dejstvo, da rabiš, preden se spustiš v boj najprej 10 ali še več minut, da sploh prideš na primerno višino ter kasneje hitrost, se mi zdi tko mal boring. ;)
ma to je trik celga špila... tle ni killa v 2h minutah.... za vsak kill se je treba matrat - hudičevo matrat!
kar ostani na mustangu - mesoreznica ti bo podaril ledvico - lahko jo maš kot rezervo al pa naprej preprodaš... model išče kompanjona za online... nekak se mi res zdita 2 uigrana mustanga neustavljiv problem... če je teamspeak v igri pa sploh... boš vidu ko bo st server Online... na teamspeak seka...
u stilu (meosreznica - mustang, jabaleze - bf109 - k4, ali3n_SLO - zerro):
"en LA desno spod"
"kdo ga bo"
"ja jest sem na 5k ... ne morem"
"ok. bom jest"
.... b&z....
"ok - he's done - gori - gremo naprej... - pokrivajta me med dviganjem"
"ok" "Ok"
"lej en mustang sky high"
"grem jest gor - mal glejta kaj bo"
"nene.. gre ze na nas"
"kreten - a se zaveda kam gre?!"
"niti ne :-)"
"ok - da vidmo"
"jaba - nate gre"
"vidm - grem diveat"
"meso - pejd za mano - pa ga spucej"
"ok"
"ok"
greta dol - un pade na finto
"jaba - ko recem zdaj - break left!#
"ok"
"ZDAJ"
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
"ok - gori.... "
kul - gremo naprej
-----
skratka - temaspeak ma FUUUULLLL prednost - res noro...
mi smo bli trije pa smo ownal cel klan server (Mud) - tko da so ga zaklenili za določen čas.... kaj bi sele blo, ce bi nas bilo ene 6 - 10 !!!! noro - je ni sile, ki bi nas sklatila z neba!!!
- "Rozi vidm." "S psom!"
Okej, prepričljivi argumenti. [:D] Si bo treba ene slušalke s tem nabavt ja... Kdo priporoča kakšne solidne, da se tudi zvok in vse lepo sliši?
EDIT: Malo sem gledal te in te. What do you think?
EDIT: Malo sem gledal te in te. What do you think?
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
jest mam neke iz leclerca - akcija neki" je bla - 2500 sit -delajo -pokrijejo pa cele uhe...
-edit---
teamspeak pa "uigrani letalci" - da poznajo svoja latala in nasprotnikove slabosti... ga ni "online" - navadno ni temspeaka - leti vsak zase oz. "kucajo hadbetrieb - HELP ME!! location on map - A4" ročno- (pre)počas.... zelo malo modelov je, ki bi te preigrali (sestrelili)... govorna komunikacija ti da tako prednost, da si pomojem še predstavljate ne...
-edit---
teamspeak pa "uigrani letalci" - da poznajo svoja latala in nasprotnikove slabosti... ga ni "online" - navadno ni temspeaka - leti vsak zase oz. "kucajo hadbetrieb - HELP ME!! location on map - A4" ročno- (pre)počas.... zelo malo modelov je, ki bi te preigrali (sestrelili)... govorna komunikacija ti da tako prednost, da si pomojem še predstavljate ne...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
mirage ::
Jaz sem danes tudi letel z mustangom in morem rečt da me je inpresioniral, v roku pol ure sem sklatil dva bf109 in p63.
Jest se sicer v letalu pocutim blazno behindered, ker je tezko vrtet glavo okrog in predvidevat kje je nasprotnik...
Ce uporabljas no cockpit view je stvar precej lazja ampak se nocem navadit na to...
Ce uporabljas no cockpit view je stvar precej lazja ampak se nocem navadit na to...
Jaz mam na palci tak "krog", ki glede na to, v katero smer pritisnem, tja obrne glavo. Sicer ne pomaga vedno, a včasih vidiš v katero smer sovražnik zavija.
--- George Orwell
--- George Orwell
mesoreznica ::
@frenk špil ti zrihtam ni blema. Pol bojo spet vse oči bolele ko bodo bulili v nebo.
B&Z pa sploh ni dolgčas. Rabiš seveda več časa za dvig, ampak pol si pa nedotakljiv tam gor.
Kar se pa tiče kokpit on. Je res, da ni toliko realno z brez kokpita letet, vendar se zavedajte, da če se greste dogfight traja celo večnost, da nasprotnika najdete. Sploh če upoštevate, da je dober ping navadno na serverjih kjer je manj letal. Če je malo letal je boljše letet brez kokpita, ker jih vsaj najdete. Polg tega pa morate pokazat več znanja iz letenja če letite brez kokpita, ker ne morete nasprotnika presenetit pri tihotapljenju čez oblake.
V primeru, da letite misije potem je pa kokpit on edini pravi način. Vendar po mojem mnenju če letimo kokpit on ne sme bit zunanjih pogledov. Drugače raje brez kokpita.
LP
B&Z pa sploh ni dolgčas. Rabiš seveda več časa za dvig, ampak pol si pa nedotakljiv tam gor.
Kar se pa tiče kokpit on. Je res, da ni toliko realno z brez kokpita letet, vendar se zavedajte, da če se greste dogfight traja celo večnost, da nasprotnika najdete. Sploh če upoštevate, da je dober ping navadno na serverjih kjer je manj letal. Če je malo letal je boljše letet brez kokpita, ker jih vsaj najdete. Polg tega pa morate pokazat več znanja iz letenja če letite brez kokpita, ker ne morete nasprotnika presenetit pri tihotapljenju čez oblake.
V primeru, da letite misije potem je pa kokpit on edini pravi način. Vendar po mojem mnenju če letimo kokpit on ne sme bit zunanjih pogledov. Drugače raje brez kokpita.
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
Root, ja coolie hat imam tudi jaz.. ampak. mnje no... To ni to. :) Predvsem manjka obcutek smeri, kam se vozis... :)
Hm, jaz sem BZ izvajal z visinske razlike kake dva kilometra. Pikiranje na nasprotnika, ce je uspesno sem mu ponavadi odstrelil krilo, ce pa ni bilo, sem pa medtem ze razvil toliko hitrosti, da sem ob ponovnem vzpenjanju pridobil prakticno isto visino, kot sem jo imel prej. In potem jovo na novo...
Sem si kar v mission builderju naredil 'misijo' kjer startam ze ene tri kilometre nad sovragom... Precej zmanjsa dolgocasno cakanje... :)
Cockpit on/off? Nevem, ce je praxa v online mode da se leti brez cockpita, potem bom takrat tudi jaz letel brez. Vsekakor bom pa vecino stvari pocel Z ;) Externih view-ov ne uporabljam, oz jih sedaj, ko se ucim, da vidim kake posledice puscajo streli na avionih, pa se to cedalje bolj redko. Sej v bistvu je easy. White streak - fuel leak, black streak - oil leak or something similar, just particles - not worth mentioning, heavy black smoke - victory ;>
Slusalke+mic pa imam, tako da bom lahko tudi to sprobal, ko bo cas za to. ;)
Hec je edino to, ker sem ugotovil, da mi EVO ne dela tako kot treba... Ne posilja keyboard command, ko je sprogramiran in profil nalozen... I'm thinking it's a Win2k issue... bomo vidli, ker je bila instalacija malo cudna...
Hm, jaz sem BZ izvajal z visinske razlike kake dva kilometra. Pikiranje na nasprotnika, ce je uspesno sem mu ponavadi odstrelil krilo, ce pa ni bilo, sem pa medtem ze razvil toliko hitrosti, da sem ob ponovnem vzpenjanju pridobil prakticno isto visino, kot sem jo imel prej. In potem jovo na novo...
Sem si kar v mission builderju naredil 'misijo' kjer startam ze ene tri kilometre nad sovragom... Precej zmanjsa dolgocasno cakanje... :)
Cockpit on/off? Nevem, ce je praxa v online mode da se leti brez cockpita, potem bom takrat tudi jaz letel brez. Vsekakor bom pa vecino stvari pocel Z ;) Externih view-ov ne uporabljam, oz jih sedaj, ko se ucim, da vidim kake posledice puscajo streli na avionih, pa se to cedalje bolj redko. Sej v bistvu je easy. White streak - fuel leak, black streak - oil leak or something similar, just particles - not worth mentioning, heavy black smoke - victory ;>
Slusalke+mic pa imam, tako da bom lahko tudi to sprobal, ko bo cas za to. ;)
Hec je edino to, ker sem ugotovil, da mi EVO ne dela tako kot treba... Ne posilja keyboard command, ko je sprogramiran in profil nalozen... I'm thinking it's a Win2k issue... bomo vidli, ker je bila instalacija malo cudna...
"heavy black smoke - victory " da ne boš presenečen, velikokrat se takšno letalo še veselo zapodi za tabo v samomorilski akciji in nemalokrat povzroči ogromno škodo. Jabalaze je sploh znan po tem z Bf-K4, ko se mu živalsko kadi, vklopi MW 50 in ga neusmiljeno goni za tabo in žgi iz njegove 30-ke neusmiljeno po tebi.
Kar se EVO-ta tiče. Jaz si profila sploh nisem naredil. Imam dovolj gumbov brez Shift-a. V tem primeru dela če si tipke nastaviš kar direkt v Il2.
Vidim, da bo kar nekaj B&Z-umerjev. Začenja se doba muk T&B-umerjev.
LP
Kar se EVO-ta tiče. Jaz si profila sploh nisem naredil. Imam dovolj gumbov brez Shift-a. V tem primeru dela če si tipke nastaviš kar direkt v Il2.
Vidim, da bo kar nekaj B&Z-umerjev. Začenja se doba muk T&B-umerjev.
LP
mesoreznica: tnx...mi že prihaja
ali3n: kot sm že reku, pir ti ne uide
trenutno je v procesu prihajanja 2. cd s 12kBps
...pol bo pa treba mal potrenirat...upam da je velik polnočnih letalcev
ali3n: kot sm že reku, pir ti ne uide
trenutno je v procesu prihajanja 2. cd s 12kBps
...pol bo pa treba mal potrenirat...upam da je velik polnočnih letalcev
> Vidim, da bo kar nekaj B&Z-umerjev.
Jaz zgolj preizkusam moznosti... Bomo se videli. Je pa zanimiva taktika... Hm, malce neprimerna, ce sovrag zelo rad leti precej nizko...
Jaz zgolj preizkusam moznosti... Bomo se videli. Je pa zanimiva taktika... Hm, malce neprimerna, ce sovrag zelo rad leti precej nizko...
Na zelo nizkih višinah je vse rizično... če se bojuješ z T&B taktiko te lahko zaspina in na takšnih višinah ni več povratka. Osebno sem tut malo začel z B&Z taktiko, ampak zaenkrat zelo pogostokrat poleg sovražnika sklatim z neba še sebe - odrežem sebi in njemu krilo. [:D] To mi je že enkrat ali3n "pokazal", ampak njemu ni odtrgalo krila - morda kdo ve zakaj ga men? Prenizka hitrost? Napačen kot (od zadaj)?
--- George Orwell
--- George Orwell
Malo sem gledal stare poste, mesoreznica je napisal tole:
> Če igrate proti računalniku strojnice niso tako učinkovite.
> Proti nasprotnikom na netu so pa grozljivo orožje
Cemu tako?
Cemu tako?
Caligula ::
Fantje, ste vi kdaj pomislili, da mogoce vas na kakem serverju ne marajo, ker s teamspeakom pozirate prevec bandwidtha in ne, ker bi bili tako dobri?
Hm, vedno sem imel obcutek, da je team speak separate zadeva, ki laufa na svojem serverju neodvisno od igre...
... no ja, mogoce sem se motil... ker se nisem nikoli videl, kaj sele videl zadeve.
:)
... no ja, mogoce sem se motil... ker se nisem nikoli videl, kaj sele videl zadeve.
:)
laufa posebi ja... pobere pa zanemarljivo malo bandwidtha...
- "Rozi vidm." "S psom!"
TeamSpeak is an application that allows users to talk to each other over the Internet. It was designed specifically to run in the background of online games. The voice quality and hereby the bandwidth usage is configurable and can be low for modem users or as good as normal phone calls for better connections. Still the client's maximum bandwidth won't exceed 25.9 KBit/s (=3.3 KB/s) upstream. TeamSpeak uses as little latency as possible, which makes TeamSpeak one of the best online gaming communication programs.
- "Rozi vidm." "S psom!"
@BigWhale
Cemu tako?
Zato ker računalnik, kljub poškodbam leti letalo kot, da se ni nič zgodilo. Medtem ko na netu, če te enkrat dobim v curek Mustangovih strojnic, samo še kolovratiš okoli tudi če ni videt poškodbe. Moje povprečne borbe zgledajo takole, da se navadno ne ukvarjam več z letali, ki sem jih pošteno posprejal. V 95% padejo kasneje dol. Ali imajo uničene krmila, ali jim tako vleče letalo, da ga ne morejo upravljat...
V glavnem Jabalaze je rajši napadel Mustang, ki je letel pod njim kot pa Ali3n-a z Ki-84, ki je bil nad njim. Zato ga je Ali3n sestrelil. Ko sem ga vprašal "zakaj pa nisi rajši njega napadel če je bil nad tabo"?
Odgovor: rajši tvegam, da bom napaden z 20mm topovi kot pa da me dobi z temi kurčuvimi strojnicami.
LP
Cemu tako?
Zato ker računalnik, kljub poškodbam leti letalo kot, da se ni nič zgodilo. Medtem ko na netu, če te enkrat dobim v curek Mustangovih strojnic, samo še kolovratiš okoli tudi če ni videt poškodbe. Moje povprečne borbe zgledajo takole, da se navadno ne ukvarjam več z letali, ki sem jih pošteno posprejal. V 95% padejo kasneje dol. Ali imajo uničene krmila, ali jim tako vleče letalo, da ga ne morejo upravljat...
V glavnem Jabalaze je rajši napadel Mustang, ki je letel pod njim kot pa Ali3n-a z Ki-84, ki je bil nad njim. Zato ga je Ali3n sestrelil. Ko sem ga vprašal "zakaj pa nisi rajši njega napadel če je bil nad tabo"?
Odgovor: rajši tvegam, da bom napaden z 20mm topovi kot pa da me dobi z temi kurčuvimi strojnicami.
LP
> Zato ker računalnik, kljub poškodbam leti letalo kot, da se ni nič
> zgodilo.
Hm, se mi je zdelo, da bo kaka taka finta. Zaradi premalo dodelanega AI v igri se potem computer posluzuje takih trikov. Ravno vceraj sem experimentiral. Jaz v P-51 vs 2xFW190. Ko sta bila oba FWja ze kot svicarski sir je meni zmanjkalo streliva. Oba sta prezivela cca 2-3 povprecno dolge rafale. Me je posteno razbesnelo. :) In to ni bilo enkrat dvakrat ampak desetkrat...
Druga stvar, ki sem jo opazil je ta, da computer enostavno VE kje si in kdaj si mu za ritjo. Letim za FWjem (pure six, malo spodaj, ce bi bil pilot barbapapa me ne bi mogel videt), se mu priblizujem, nic hudega slutece letalo se mi bliza in ko pridem v nek reasonable range < .30km divje zavije. Rudi to ni bil en sam osamljen primer ampak jih je bilo kakih 56...
Potem me pa Gaby sprasuje zakaj sem cel vecer slabe volje... ;>
> zgodilo.
Hm, se mi je zdelo, da bo kaka taka finta. Zaradi premalo dodelanega AI v igri se potem computer posluzuje takih trikov. Ravno vceraj sem experimentiral. Jaz v P-51 vs 2xFW190. Ko sta bila oba FWja ze kot svicarski sir je meni zmanjkalo streliva. Oba sta prezivela cca 2-3 povprecno dolge rafale. Me je posteno razbesnelo. :) In to ni bilo enkrat dvakrat ampak desetkrat...
Druga stvar, ki sem jo opazil je ta, da computer enostavno VE kje si in kdaj si mu za ritjo. Letim za FWjem (pure six, malo spodaj, ce bi bil pilot barbapapa me ne bi mogel videt), se mu priblizujem, nic hudega slutece letalo se mi bliza in ko pridem v nek reasonable range < .30km divje zavije. Rudi to ni bil en sam osamljen primer ampak jih je bilo kakih 56...
Potem me pa Gaby sprasuje zakaj sem cel vecer slabe volje... ;>
BW - si opazu, da AI ve, kdaj stisneš fire trigger?!
@Gaby... saj ni tko hudo; boljš da strela Hune, kot pa da se vlači po lokalih, popiva, grabi kelnarce za rit in joške....
@Gaby... saj ni tko hudo; boljš da strela Hune, kot pa da se vlači po lokalih, popiva, grabi kelnarce za rit in joške....
- "Rozi vidm." "S psom!"
> BW - si opazu, da AI ve, kdaj stisneš fire trigger?!
To sem hotel napisat, pa sem se zadrzal, ker nisem hotel biti... haha, 'tarca' posmeha...
Sem pa opazil, da se je racunalnik z FWjem tudi spravljal pikirat name...
PS: Ima kdo EVOta in Win2k? Pa lahko normalno programira in nalozi profil? Meni to ne dela... Ce nalozim profil, assignam kak keyboard command, potem zadeva ne dela... Mrtvo.
Jest pa u jok...
To sem hotel napisat, pa sem se zadrzal, ker nisem hotel biti... haha, 'tarca' posmeha...
Sem pa opazil, da se je racunalnik z FWjem tudi spravljal pikirat name...
PS: Ima kdo EVOta in Win2k? Pa lahko normalno programira in nalozi profil? Meni to ne dela... Ce nalozim profil, assignam kak keyboard command, potem zadeva ne dela... Mrtvo.
Jest pa u jok...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
mam jest EVOta pa win2k - men dela normalno (vse dela)... profil ti lahko pošlem po mejlu...
je pa trik tam pri inštalaciji evotovega softwera, da morš dat ob inštalaciji "advanced" al kako že... se pa strinjam, da je software čudn oz. zelo špartanski; sam omogoča pa ohohohohoho...
aja - nasvet lastnikom EVOta - najboljš se obnese, da pred zagonom igre nardite s palco cel krog in ruderse v obe smeri - da komp spet pobere vse vrednosti (NI TREBA IT V KALIBRACIJO od windowsov..); se dogaja, da občasno pozabi kalibracijo; to lahko nardite tud med igro samo - med letom stisneš "esc" - ti da un menu... in samo nardiš celo proceduro... spet "esc" in to je to...
je pa trik tam pri inštalaciji evotovega softwera, da morš dat ob inštalaciji "advanced" al kako že... se pa strinjam, da je software čudn oz. zelo špartanski; sam omogoča pa ohohohohoho...
aja - nasvet lastnikom EVOta - najboljš se obnese, da pred zagonom igre nardite s palco cel krog in ruderse v obe smeri - da komp spet pobere vse vrednosti (NI TREBA IT V KALIBRACIJO od windowsov..); se dogaja, da občasno pozabi kalibracijo; to lahko nardite tud med igro samo - med letom stisneš "esc" - ti da un menu... in samo nardiš celo proceduro... spet "esc" in to je to...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Mah EVO ma na 4 pogon pa ga malo jebe.
LP
LP
Hm software je napram FLCS precej superioren. Noro napredna zadeva. Programiranje FLCSja je potekalo tako, da si editiral dva txt filetka. Na sreco sem unixas, pa mi ni blo tezko. :P Ampak ko nalozim profil so gumbi mrtvi... Nic se z njimi ne dogaja.
Must be the driver... A mi lahko en driver spakira in dostavi nekako? Mogoce mak kej fooked up..
Must be the driver... A mi lahko en driver spakira in dostavi nekako? Mogoce mak kej fooked up..
errr.. si pogledal na net? http://www.saitek.com/uk/down/drivers.h...
- "Rozi vidm." "S psom!"
ja, tam je za EVO XP only driver, pa se tisto ni driver... :P
Saj tist kar je na CDju imam in sem instaliral.. ampak kar ne dela... Ma... drugic...
Saj tist kar je na CDju imam in sem instaliral.. ampak kar ne dela... Ma... drugic...
If you experience a problem with 'drifting' response (planes steer to the left when the stick is centred, despite calibration) in your games with the Cyborg evo then we have now issued the latest driver revision to Microsoft which should fix this.
Simply run Windows Update with the stick connected (Start>Windows Update or Start>Programs>Windows Update) and look in the list of available driver updates - it should be there. Add it to the list of update for Windows Update to install for you and it should correct any drift that you're experiencing.
Mogoče bo prjelo.
Simply run Windows Update with the stick connected (Start>Windows Update or Start>Programs>Windows Update) and look in the list of available driver updates - it should be there. Add it to the list of update for Windows Update to install for you and it should correct any drift that you're experiencing.
Mogoče bo prjelo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mesoreznica ()
Hm, so kje kaki hitri napotki, kako se connectat na kak server? Newbie server mogoce? Kje so kaksni spiski le teh zadev? Sam imam trenutno AEP, a to ze dela tko kot treba? Saj vem, nisem prav veliko iskal okrog, priznam ;)
Ne maram nesramnega kompjuterja :P K me zmerej okrog prnasa ;>
Ne maram nesramnega kompjuterja :P K me zmerej okrog prnasa ;>
Pri instalaciji si si verjetno instaliral Ubi.com. Poženeš software in se prijaviš pol boš pa lepo videl naprej je čisto izi. Če ga nisi instaliral Pejd na www.Ubi.com, poišči Online games in klikni na FB kot da greš kr igrat. Ti bo sam ponudil instalacijo softwarea. Instaliraš, se prijaviš. Pol pa imaš na izbiro 1.22 ali pa ACE. Izbereš eno od ACE (kakšne so nastaviteve in kaj je vklopljeno boš videl), igro ti bo samo pognalo. Opozorilo ne obstajajo serverji za začetnike z Cocpit on. Sam tudi tisti, ki so gor v povprečju niso neki asi.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mesoreznica ()
@BW:
Hi,
Yes, you can install WinXP SST under 2K - just choose to be an Advanced User when
installing and that will install the programming software. You will then be
able to use it to configure the shift buttons etc.
Best Regards
Richard Neville
Tech Support
Saitek UK
----
glede online gaminga:
poleg ubi.com je še Hyperlobby in AllSeeingEye; pa verjetno še kak vmesnik;
najveš serverjev ma hyperlobby (ki pa žal še nima filtra)...
Hi,
Yes, you can install WinXP SST under 2K - just choose to be an Advanced User when
installing and that will install the programming software. You will then be
able to use it to configure the shift buttons etc.
Best Regards
Richard Neville
Tech Support
Saitek UK
----
glede online gaminga:
poleg ubi.com je še Hyperlobby in AllSeeingEye; pa verjetno še kak vmesnik;
najveš serverjev ma hyperlobby (ki pa žal še nima filtra)...
- "Rozi vidm." "S psom!"
par svežih informacij (rumeni tisk press - crazyivan1970):
-----
Greetings all. I would like to say couple of things.
1) Oleg will be absent from this forums for some time, due to great amount of work and personal happy issues He is going to be a dad. So he will be right where is suppose to be, with his family.
2) Free addon in under intencive testing and release date is depending on results of that.
3) Many of you will be really pleased with fixes and adjustments so please be patient.
4) I got permission from Oleg and I will post some screenshots from upcoming add-on tonight for your viewing pleasure.
Here they are... just a few
---
se nam obeta nova fronta - Afrika???
-----
Greetings all. I would like to say couple of things.
1) Oleg will be absent from this forums for some time, due to great amount of work and personal happy issues He is going to be a dad. So he will be right where is suppose to be, with his family.
2) Free addon in under intencive testing and release date is depending on results of that.
3) Many of you will be really pleased with fixes and adjustments so please be patient.
4) I got permission from Oleg and I will post some screenshots from upcoming add-on tonight for your viewing pleasure.
Here they are... just a few
---
se nam obeta nova fronta - Afrika???
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
@BW - glede tvojih problemov z Evotom:
"Hec je edino to, ker sem ugotovil, da mi EVO ne dela tako kot treba... Ne posilja keyboard command, ko je sprogramiran in profil nalozen... I'm thinking it's a Win2k issue... bomo vidli, ker je bila instalacija malo cudna..."
A si določu knofe (kombinacijo) v sturmoviku samem in potem mapiral iste knofe (kombinacije) še na joystik?
npr. Supercharger Previous Stage = "SHIFT + NUM-"
"Hec je edino to, ker sem ugotovil, da mi EVO ne dela tako kot treba... Ne posilja keyboard command, ko je sprogramiran in profil nalozen... I'm thinking it's a Win2k issue... bomo vidli, ker je bila instalacija malo cudna..."
A si določu knofe (kombinacijo) v sturmoviku samem in potem mapiral iste knofe (kombinacije) še na joystik?
npr. Supercharger Previous Stage = "SHIFT + NUM-"
- "Rozi vidm." "S psom!"
> Yes, you can install WinXP SST under 2K - just choose to be an Advanced User
To mi je cudn, ker ce WinXP setup pozenem mi rece, this program runs only on Windows XP... Anyway... the other thing... with EVO. Sem probal v notepadu... pa ne dela... ;)
Ne spomnim pa se kje je bil tist advanced setup... ... res ne vem kje je bil :P
Bom se mal pobrskal.
Bom danes ponoci sel malo naokrog... da vidim, kaj se online dogaja... :)
To mi je cudn, ker ce WinXP setup pozenem mi rece, this program runs only on Windows XP... Anyway... the other thing... with EVO. Sem probal v notepadu... pa ne dela... ;)
Ne spomnim pa se kje je bil tist advanced setup... ... res ne vem kje je bil :P
Bom se mal pobrskal.
Bom danes ponoci sel malo naokrog... da vidim, kaj se online dogaja... :)
@BW: tud men v prvo ni uspelo najd advanced; potem sem odstranu software, spulu EVOta iz USBja, dal cd not.. se zazene, in dal joystick not sele ko mi je reku... in potem sem odkril "advanced"; ne trdim da bo to pomagal, je pa za probat
@mirage: pomaga pri deflection shotih; iz prakse pa ne morm povedat, ker nisem nikol letel p51 (sej me je sram...)
gyro gunsight: a simple type of lead-computing gunsight to aid deflection shooting
vir: GUN AND AMMUNITION GLOSSARY
@mirage: pomaga pri deflection shotih; iz prakse pa ne morm povedat, ker nisem nikol letel p51 (sej me je sram...)
gyro gunsight: a simple type of lead-computing gunsight to aid deflection shooting
vir: GUN AND AMMUNITION GLOSSARY
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
Moram priznati, da sem rahlo razocaran nad ubi.com. Tam so samo dve skrajnosti, ali ves realizem izklopljen ali pa ves realizem vkopljen. :P Bleeh. Malo cudno vse skupaj, pa se 'BigWhale' je taken :P
In potem vzletis, prinori en jet, gas do konca in ze na 2km vidis kako drzi fire... Mnjah...
No, moj P-51D je uspel sestreliti enega bf-110... Potem sem pa nehal probavat...
Hyperlobby mi pa sploh dela ne.. Oz dela ampak nikjer nobene igre... pa se nek spyware naj bi to bil?!
In potem vzletis, prinori en jet, gas do konca in ze na 2km vidis kako drzi fire... Mnjah...
No, moj P-51D je uspel sestreliti enega bf-110... Potem sem pa nehal probavat...
Hyperlobby mi pa sploh dela ne.. Oz dela ampak nikjer nobene igre... pa se nek spyware naj bi to bil?!
evo i'm in...inštaliran mam il2s:fb in aep, sm tud že mal letel in pristal na enem kolesu(cockpit)...mam mal problemov s stalom pri določenih letalih sicer sem pa zelo navdušen...ker patch morm inštalirat da loh pridem na slo-tech server in kero oznako ma tist mustang
...grem še mal špilat
...grem še mal špilat
slo-tech server sem fural jest doma - na svoji mašini; ime ST je bilo samo zaradi lažje prepoznavnosti (namen dobit gor Slovence); odziv je bil (in je ) presenetljivo velik; gostil sem (smo) hčerko in očeta (ata je v mladih dneh letal na P-jih) iz okolice Idrije, par forumašev STja, nekaj drugih slovencev, Poljake, Nizozemce,... v glavnem Evropejci (pac ugoden ping); špil je bil omejen za 8 igralcev (več ni šlo - 1mbit adsl);
Server je bil pa 1.22 verzija (AEP pomeni verzijo 2.0); ker pričakujemo zastojnski dodatek (2.1 - je že v intenzivniem testiranju - glej malo višje) in z njim izzid "dedicated server" programja - le-ta obremeni proc do 5%, pobere do 150MB rama - kar je biiistveno manj, kot če laufaš server iz špila samega;
... errr - kaj sm hotu rečt?!
AJA - no skratka BadNews firs:
- čakam ta dodatek in nov dedicated server 2.1 - potem bo server spet laufal; po napovedih naj bi blo tole zunaj čez 14 dni - konec aprila
- ker pa se vmes selim, bom moral čakat priklop ADSLja na novi lokaciji; upam da bodo datumi nekako sovpadali...
GoodNews:
- server bo laufal na 2mbit ADSLju.. - kar pomeni 14 -16 (morda celo 20) igralcev!
Če me kdo kej rabi vmes - mobitel, občasno bom preverjal mejl, PM....
vmes pa
"leti leti leti... golob?!"
Server je bil pa 1.22 verzija (AEP pomeni verzijo 2.0); ker pričakujemo zastojnski dodatek (2.1 - je že v intenzivniem testiranju - glej malo višje) in z njim izzid "dedicated server" programja - le-ta obremeni proc do 5%, pobere do 150MB rama - kar je biiistveno manj, kot če laufaš server iz špila samega;
... errr - kaj sm hotu rečt?!
AJA - no skratka BadNews firs:
- čakam ta dodatek in nov dedicated server 2.1 - potem bo server spet laufal; po napovedih naj bi blo tole zunaj čez 14 dni - konec aprila
- ker pa se vmes selim, bom moral čakat priklop ADSLja na novi lokaciji; upam da bodo datumi nekako sovpadali...
GoodNews:
- server bo laufal na 2mbit ADSLju.. - kar pomeni 14 -16 (morda celo 20) igralcev!
Če me kdo kej rabi vmes - mobitel, občasno bom preverjal mejl, PM....
vmes pa
"leti leti leti... golob?!"
- "Rozi vidm." "S psom!"
kašno oznako pa ma mustang?
...zanima me še nekj zlo pomembnga...kako hudiča veš v kero smer letet v misiji...cifre na kompasu se skor ne vidjo, ostalga pa ni
p.s.: jest ponavad sledim ostalim avionom ampak to ni to
...zanima me še nekj zlo pomembnga...kako hudiča veš v kero smer letet v misiji...cifre na kompasu se skor ne vidjo, ostalga pa ni
p.s.: jest ponavad sledim ostalim avionom ampak to ni to
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | War Thunder (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16028 (7280) | ziga1990 |
» | Falcon 4.0, Lock-On, ... moderne simulacije (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7037 (4164) | SLO_Robert |
» | simulacije letenjaOddelek: Igre | 3733 (2756) | jamiroq |
» | Fly igreOddelek: Igre | 2508 (2166) | San |
» | Prvi popravek za IL2 - Sturmovik: Forgotten BattlesOddelek: Igre | 1673 (1602) | ali3n |