» »

DIVX RIP HELP!

DIVX RIP HELP!

Nigga ::

Ali bi se dalo ripati kvalitetno na Celeron500/dvd16x dvdje? Če se bi dalo, kolko časa bi trajalo? če se ne da kakšne so min. zahteve za ripanje.??? Dajte mal porazložit :\

morphling1 ::

A ti misliš dekodiranje zripanega dvd-ja v divx ali samo ripanje dvd-ja na disk ?
Ker za ripanje (snemanje dvd-ja na disk v vob file) nima veze hitrost cpu-ja ampak le hitrost dvd-playerja in diska.
Za dekodiranje v divx pa na kvaliteto ne vpliva hitrost proc.
Čas dekodiranja pa je odvisen od veliko faktorjev (cpu, resolucija divx-a, program za dekodiranje, nastavitve ...)Tako da lahko z vsakim procesorjem narediš dober divx le da ti en dela 20h drug pa 3h
Za začetek pojdi na stran www.doom9.net kjer imaš vse programe,ki jih potrebuješ ter veliko navodil za začetnike . Najlaže je uporabljati Flask, ampak je počasen in tudi kvaliteta ni najboljša , jaz delam z mpeg2avi ter grafičnim vmesnikom (GUI v020h), zdaj se pa igram z nandubom oz. sbc :D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Film še nekak zripam. Potem pa mi dela problem zvok. Nena uspe, vedno neke napake. Dajte malo še za zvok razložit. Hvala
Too Drunk to Fuck

whatson ::

Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

whatson hvala
Too Drunk to Fuck

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

muzika na DVD-ju???

Oddelek: Zvok in slika