Forum » Zvok in slika » Dual display v W2K
Dual display v W2K

mamut ::
Ne morem si obvladat dual dilplay. Windowsi mi zaznajo drugo grafično iz nje pa očitno ni signala.
Prosim za pomoč.
Hvala
Prosim za pomoč.
Hvala

Mr.B ::
A imaš on-board grafiko .
Če fizično preklopiš kabel med obema karticama , je kakšna sprememba.
A je slika oz . karkoli na drugemu monitorju , ko štartaš.Ko prižgeš računalnik , mora biti na obeh nekaj napisano , če ni potem so težave v Gk.
PS : Pa upam da ne poizkušaš aktiverati drugi display , ki je v taknjen v AGP slot , zraven pa uporabljaš še on board grafiko.
Če fizično preklopiš kabel med obema karticama , je kakšna sprememba.
A je slika oz . karkoli na drugemu monitorju , ko štartaš.Ko prižgeš računalnik , mora biti na obeh nekaj napisano , če ni potem so težave v Gk.
PS : Pa upam da ne poizkušaš aktiverati drugi display , ki je v taknjen v AGP slot , zraven pa uporabljaš še on board grafiko.
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

sinko999 ::
Jast imam pod W2k naslednje kartice not TNT 2 M64 na AGP in pa ati mach 64 na PCI .
V biosu pri nastavitvah integrated devices imam preview first PCI device ( maš izbiro med PCI in AGP ) .
Ko imam za PCI preview mi v W"K pokaže 2 kartici pa sliko dveh monitorjev spodaj se mi pokažeta dve okni ise as primary monitor in pa expand desktopn on this monitor . POtem lahko tudi nastvaim pozicijo teh dveh monitorjev .
Pri začetku boota če imam na AGP grafični se mi ne pokaže nič , šele ko se w2k naložijo do te mere do log-in screna se potem vklopi monitor . Vse dela normalno .
Če pa v biosu nastavim da imam primarni device AGP potem imam v w2k samo AGP kartico in ni dual screena .
Ampak imam samo eno karico in to je AGP .
Za vse drugo pa mi zastavi vprašnje na e-meil .
LP
V biosu pri nastavitvah integrated devices imam preview first PCI device ( maš izbiro med PCI in AGP ) .
Ko imam za PCI preview mi v W"K pokaže 2 kartici pa sliko dveh monitorjev spodaj se mi pokažeta dve okni ise as primary monitor in pa expand desktopn on this monitor . POtem lahko tudi nastvaim pozicijo teh dveh monitorjev .
Pri začetku boota če imam na AGP grafični se mi ne pokaže nič , šele ko se w2k naložijo do te mere do log-in screna se potem vklopi monitor . Vse dela normalno .
Če pa v biosu nastavim da imam primarni device AGP potem imam v w2k samo AGP kartico in ni dual screena .
Ampak imam samo eno karico in to je AGP .
Za vse drugo pa mi zastavi vprašnje na e-meil .
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica - AGP ! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13762 (12134) | ThomasSGS |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19246 (12762) | Ursus |
» | dual monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3014 (2380) | kunigunda |
» | Ko rač. starta iz hibernacije ni slike (Dual Monitor)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2341 (1993) | ali3n |
» | dva monitorjaOddelek: Zvok in slika | 1142 (992) | hipo |