Forum » Zvok in slika » Dual display v W2K
Dual display v W2K
mamut ::
Ne morem si obvladat dual dilplay. Windowsi mi zaznajo drugo grafično iz nje pa očitno ni signala.
Prosim za pomoč.
Hvala
Prosim za pomoč.
Hvala
Mr.B ::
A imaš on-board grafiko .
Če fizično preklopiš kabel med obema karticama , je kakšna sprememba.
A je slika oz . karkoli na drugemu monitorju , ko štartaš.Ko prižgeš računalnik , mora biti na obeh nekaj napisano , če ni potem so težave v Gk.
PS : Pa upam da ne poizkušaš aktiverati drugi display , ki je v taknjen v AGP slot , zraven pa uporabljaš še on board grafiko.
Če fizično preklopiš kabel med obema karticama , je kakšna sprememba.
A je slika oz . karkoli na drugemu monitorju , ko štartaš.Ko prižgeš računalnik , mora biti na obeh nekaj napisano , če ni potem so težave v Gk.
PS : Pa upam da ne poizkušaš aktiverati drugi display , ki je v taknjen v AGP slot , zraven pa uporabljaš še on board grafiko.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
sinko999 ::
Jast imam pod W2k naslednje kartice not TNT 2 M64 na AGP in pa ati mach 64 na PCI .
V biosu pri nastavitvah integrated devices imam preview first PCI device ( maš izbiro med PCI in AGP ) .
Ko imam za PCI preview mi v W"K pokaže 2 kartici pa sliko dveh monitorjev spodaj se mi pokažeta dve okni ise as primary monitor in pa expand desktopn on this monitor . POtem lahko tudi nastvaim pozicijo teh dveh monitorjev .
Pri začetku boota če imam na AGP grafični se mi ne pokaže nič , šele ko se w2k naložijo do te mere do log-in screna se potem vklopi monitor . Vse dela normalno .
Če pa v biosu nastavim da imam primarni device AGP potem imam v w2k samo AGP kartico in ni dual screena .
Ampak imam samo eno karico in to je AGP .
Za vse drugo pa mi zastavi vprašnje na e-meil .
LP
V biosu pri nastavitvah integrated devices imam preview first PCI device ( maš izbiro med PCI in AGP ) .
Ko imam za PCI preview mi v W"K pokaže 2 kartici pa sliko dveh monitorjev spodaj se mi pokažeta dve okni ise as primary monitor in pa expand desktopn on this monitor . POtem lahko tudi nastvaim pozicijo teh dveh monitorjev .
Pri začetku boota če imam na AGP grafični se mi ne pokaže nič , šele ko se w2k naložijo do te mere do log-in screna se potem vklopi monitor . Vse dela normalno .
Če pa v biosu nastavim da imam primarni device AGP potem imam v w2k samo AGP kartico in ni dual screena .
Ampak imam samo eno karico in to je AGP .
Za vse drugo pa mi zastavi vprašnje na e-meil .
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica - AGP ! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13536 (11908) | ThomasSGS |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19131 (12647) | Ursus |
» | dual monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 2979 (2345) | kunigunda |
» | Ko rač. starta iz hibernacije ni slike (Dual Monitor)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2313 (1965) | ali3n |
» | dva monitorjaOddelek: Zvok in slika | 1130 (980) | hipo |