» »

Druge možnosti razen 56k

Druge možnosti razen 56k

bla ::

Že 2 leti isčem neko rešitev za povezavo na internet razen z 56k, ampak brez uspeha. Sicer sem še mel upanje na ADSL a sem dans ugotovil da bo telekom centralo nagradil komaj 2006, zato me zanima ce pozna mogoce kdo kako drugo rešitev ki bi bila primerljiva z adslom, s tem mislim fiksna naročnina (ne preveč visoka) in primeren upload in download. Aja pa kabla tudi ni pri men !

Hvala za pomoč.

zlabo ::

Mogoče satelitski internet, sam še useen rabš 56k povezavo za upload. Sam ne vem če je to vredu rešitev, ker folk ful kritizira to
Mogoče bo kdo drug povedal kaj več na to temo. Drgač pa mal poišč po forumu, se mi zdi da je bilo o satelitskem intenetu že kar nekaj napisano

LP, zlabo

bastadu ::

Imam iste probleme tukaj, toti Telekom gradi centrale samo kjer je gostota poselitve večja (da sem jim seveda splača), nas podeželjske ljudi pa nas k*rac gleda:\. To pač dela monopol in nč si ne moreš...

CCfly ::

Mogoce kaksna najeta linija za celo naselje ? Ce se znate organizirat potem je definitvno izvedljivo.

Senitel ::

Po moje je še najbolj realna rešitev GPRS Unlimited pri SiMobilu... Počakaš še, da se najde kakšen telefon, ki podpira EDGE in imaš dostop do interneta tam 128Kbps za fiksne stroške. To bom jaz naredil, samo da najdem kakšen telefon, ki podpira EDGE (ve kdo kaj več o tem?), ker čakat na Telekom in ADSL se mi enostavno ne da več.

P.S.: Samo zna bit problem z pokritostjo signala, če si v kakšni zakotni dolini...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Senitel ()

cryptozaver ::

ISDN. 64KB ali 128KB za duplo ceno.

bastadu ::

cryptozaver: Govora je o fiksni naročnini z always-on...:\

Yoda Master ::

Sentinel a kaj veš kdaj bo si mobil ponudi edge?

Saj kolikor vem zadeva že deluje, samo telefonov še ni na voljo...

Yoda Master ::

Ne zdi se mi, da še ne deluje zadeva, drugače pa podpira EDGE Nokia 3200 link
A na žalost nima modema tako, da boš s tole Noki lahko EDGE iskoriščal samo na mobitelu ne pa kot povezavo v svet s PC.

V zadnjem (februarskem) Monitorju so testiral te zadeve in so na različnih lokacijah po Ljubljani namerili 112Kbps z EDGE in 151Kbps z UMTS...

jRk0 ::

tudi gprs unlimited navadn je kul. 64kbit, kot podpirajo najhitrejsi gprs telefoni. so pa pingi veliki, tako da odpadejo spili...

jaz mam gprs u pa nokio 7650 pa bluetooth, samo 7650 rada tu pa tam kako uspici ker ma symbian ene fine funkcije (self reboot :))
You fuck up once, you loose two teeth.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11412875 (7637) [_MW_]
»

Internet v rovtah=) (strani: 1 2 )

736808 (4607) Duke Nukem
»

Podrazanje inpulzov in alternativa!

211914 (1558) Mitch
»

Ker Kekec bo plaču 15.000 sit /mesec za UMTS (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
867510 (5891) CaqKa
»

Mobitel d.d. zagnal tretjo generacijo mobilnih telekomunikacij - UMTS

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
284829 (4829) DMouse

Več podobnih tem