Forum » Hlajenje in modifikacije » Razstavljanje Samsungovega monitorja 959nf
Razstavljanje Samsungovega monitorja 959nf
_spirit_ ::
Danes sem zamenjal ledice na tipkovnici... pa mi tista lučka od ekrana malo štonira (zelena) proti tem modrim na tipkovnici... pa sem reku... zakaj ne bi zamenjal še te... pa sem se lotil dela in po eni uri ugotovil da TEGA monitorja ne znam razstavit... je kdo že to delal na tem monitorju?
Phoebus ::
959 nisem odpiral ampak nevem zakaj bi bil drugačen od kateregakoli drugega CRT ali TV ki so vsi na isti način zapakirani.
imaš 4 vogalne šeraufe po voglih in pri večjih modelih še spodaj na sredi in thats it. Potem pa se dokoplji do platice od komandne plošče brez da snameš dol cev.
imaš 4 vogalne šeraufe po voglih in pri večjih modelih še spodaj na sredi in thats it. Potem pa se dokoplji do platice od komandne plošče brez da snameš dol cev.
_spirit_ ::
Kaj bi dal da bi imel štiri voglne... potem bi bila stvar že kdaj rešena... pa nima niti enega, vsaj vidi se ga ne...
lopov ::
Moj ima vsaj 2 vijaka spredaj na spodnji strani, takoj za luknjo za prste. Najbz tista dva odstranis, potem pa snames zadnji del. Predvidevam, da je vse skupaj se staknjeno s kaksnimi zatici.
Pa velik srece & in da ti ne bodo ostali kaksni "rezervni deli" (tko sem razstavil printer HP LJ6L in imam 4 vijake za katere ne vem, od kod so se vzeli ... printer dela :)
b.
Pa velik srece & in da ti ne bodo ostali kaksni "rezervni deli" (tko sem razstavil printer HP LJ6L in imam 4 vijake za katere ne vem, od kod so se vzeli ... printer dela :)
b.
Gost ::
Moj 959nf nima kakih vijakov (se mi zdi), ima pa nekaj zatičev, tako da s tistimi se da sprednji okvir odstraniti, samo pazi, da kej ne polomiš! Malo uštudirej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odstraniti tipkovnico iz prenosnika in čiščenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6826 (1349) | solatko |
» | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19304 (14879) | Zheegec |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16851 (14094) | _koki_ |
» | En dober nasvet za čiščenje zunanjih komponent računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1726 (1089) | Keyser Soze |
» | Polil tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1314) | boštjan |