Forum » Hlajenje in modifikacije » Novi CPU vodni blok
Novi CPU vodni blok
burkiburke ::
od Aseteka:
1. The Antarctica WaterChill CPU block
Cela novica.
Moram rečt da po videzu igleda kr v redu . Tudi to da je skoraj identičan WhitWater bloku verjetno ni slaba stran . Vaša mnenja?
1. The Antarctica WaterChill CPU block
Cela novica.
Moram rečt da po videzu igleda kr v redu . Tudi to da je skoraj identičan WhitWater bloku verjetno ni slaba stran . Vaša mnenja?
- zavaroval slike: Tic ()
Vesoljc ::
ne zgleda švoh...
price/perfomace/looks ratio je pa?
hmm, "novo" hudo dizajn idejo sem dubu...
bomo jutr narisal pa pokazal, dons alkohol vabi :)
ehh, sam itaq bodo vsi spet rekel da se ga ne da narest...
price/perfomace/looks ratio je pa?
hmm, "novo" hudo dizajn idejo sem dubu...
bomo jutr narisal pa pokazal, dons alkohol vabi :)
ehh, sam itaq bodo vsi spet rekel da se ga ne da narest...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vesoljc ()
boštjan ::
le kaj bo bosta eddy in morphling porekla na tole,splo,če bo cena dobra,hm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
TESKAn ::
Hehehe, kje sem že vidu tak dizajn, hehe...pa naj kdo reče, da smo slovenci odzadaj. Kar se vodnih blokov tiče, smo v vrhu!
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Eddy ::
Res je to že dolgo znan dizajn... Ala WhiteWater... Dangerden RBX...
Sigurno je to dober blok, samo zanima me cena... za koliko so pripravljeni narediti ta blok...
Glede Morpha... on bo pomoje čakov da bom jest kakšno neumnost bleknu, poj se bo pa oglasu pa me popravu
Sigurno je to dober blok, samo zanima me cena... za koliko so pripravljeni narediti ta blok...
Glede Morpha... on bo pomoje čakov da bom jest kakšno neumnost bleknu, poj se bo pa oglasu pa me popravu
www.ekwaterblocks.com
DjTonic ::
Dosti fin izdelek, da bi znal zaslovet. Pa vidim, da bloki z tremi priključki že počasi postajajo standard .
Jackal ::
Lep blok, ampak po izgledu "kanalov" skoraj identičen WhiteWater. Le na zunaj je malo bolj lepo narejen.
Pa tudi ne vem, kaj je s tem "standardom" treh priključkov. S tremi priključki je dražje, in ne kaj veliko bolj učinkovito kot z dvema.
Pa tudi ne vem, kaj je s tem "standardom" treh priključkov. S tremi priključki je dražje, in ne kaj veliko bolj učinkovito kot z dvema.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
The B ::
Lih zanč je bla ena novica o blokih in je na testu zmagu Cascade ki ma sam dve lukni. Vsaj zdi se mi.
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/
http://blaze.sopca.com/
Yacksy ::
Vem, sam mal sarkazma ne škodi
Mal težko bi šlo ven iz bloka več vode kot je gre not.
Je pač konstrukcija bloka takšna. Ni to neko svetovno čudo. Nč novga.
Mal težko bi šlo ven iz bloka več vode kot je gre not.
Je pač konstrukcija bloka takšna. Ni to neko svetovno čudo. Nč novga.
frenk ::
tri priklučke ma zato, ker je to bol simpl nardit...je pa res da grejo z dizajnom končno v pravo smer
Vesoljc ::
glede na to imamo dones že top, ki zna rendrat elektrone v 3D, je le vprasanje kdaj bomo imeli cool vodne bloke...
sam zdele res svoh vidim
sam zdele res svoh vidim
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zalman Reserator ZM-WB2 vs ZM-WB3Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1683 (1393) | Ales.Doler |
» | Moja nova kolekcija vodnih blokov (56k opozorilo - slike)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2851 (2054) | PI |
» | EK Water Blocks presents generation 2004! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12642 (7775) | Malecky |
» | Debelina dna vodnega blokaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1020 (875) | Lazy |
» | Vodni blok doma narejenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1968 (1426) | frenk |