Forum » Pomoč in nasveti » AUDIO CD "praska"
AUDIO CD "praska"
Nemelk ::
problem je tak: na cd-r plošček traxdata, sem si posnel nekaj priljubljenih pesmi iz mp3-jev. vse je ok, le zadnje 4 pesmi so v k***u. me dposlušanjem, vsake toliko, približno en obrtat cd-ja naredi HRSK, hrsk, hrsk??????
Sumim, da sem naletel na cd, kater ima ob robu malo slabo tisto snov v katero se vžge hribčke in doline!
A imam prav, to je tu vprašanje????
aja, če cd poslušam v računalniku mi skos po mal praska, le tiste zadnje so totalna katastrofa, medetm ko radio in discman, imata le pri zadnjih probleme!
Sumim, da sem naletel na cd, kater ima ob robu malo slabo tisto snov v katero se vžge hribčke in doline!
A imam prav, to je tu vprašanje????
aja, če cd poslušam v računalniku mi skos po mal praska, le tiste zadnje so totalna katastrofa, medetm ko radio in discman, imata le pri zadnjih probleme!
Nemelk ™
- spremenil: Nemelk ()
ferjan ::
Verjetno slab CD....to se mi je konstantno dogajalo ko mi je pred leti (lani se mi zdi) oče snemal z enim lavim pekačem na traxdata cd-je.
Sedaj imam teaca 8/8/32 in Mitsui CD-je in dela ko pesmica
Sedaj imam teaca 8/8/32 in Mitsui CD-je in dela ko pesmica
miranpozar ::
ferjan... vzel si mi besede iz ust! Traxdata je ponavadi shit! Če hočete dobre CDR medije posezite po Mitsui!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
njok ::
ja...traxdata cd-ji so res shitty...
imam dva cd-ja, ki sta stara pribl. 1 leto, pa se je ob robu zgornja plast cisto okrusila
imam dva cd-ja, ki sta stara pribl. 1 leto, pa se je ob robu zgornja plast cisto okrusila
capitanoss ::
TRAXDATINI SO pa dobri jaz že 3 leta snemam na njih pa do zdaj problemov ni bilo !
Zdaj snemam na tiste plave !
Zdaj snemam na tiste plave !
Kje ste zdaj vsi ?
Jaxx ::
Capitanoss, mogoče veš kje jih dobit (ta PLAVE Traxdata), jst jih iščem ko budala pa jih nikjer več nimajo (majo samo Gold, ki se mi ne obnesejo za audio)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8756 (7002) | Zheegec |
» | Še ena o cd-medijih:Oddelek: Kaj kupiti | 2256 (1505) | LeQuack |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8830 (6245) | City |
» | Kako posneti glasbene CD-jeOddelek: Zvok in slika | 4028 (3658) | SpiDEr8 |
» | Katere cd-je za audio??Oddelek: Zvok in slika | 1839 (1382) | miranpozar |