Forum » Pomoč in nasveti » tezave z windowsi
tezave z windowsi
lukacar ::
ko zaženem igrico(bilo kero)in program(bilo ker)mi windows javi napako.odpre modra starn in na njej piše,da je prislo do izjemne napake OE vxd pa ene cifre(000:748668)neki tazga;in da se mora program koncati
Mr.B ::
A si jih naložil z nule ali si jih kar povozil .
Si kakšne gonilnike nazadnje nalagal?
Si preveril virozo ?
Testeraj malo ram.
Si kakšne gonilnike nazadnje nalagal?
Si preveril virozo ?
Testeraj malo ram.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
VASkO ::
povej, kateri sistem imas, katere gonilnike...
najverjetneje imas AMD+geforce kartico ali pa vsaj VIA cipovje+geforce. V tem primeru sem mojster usposabljanja sistema. Bi napisal tudi kaki tutorial samo se mi ne da.
najverjetneje imas AMD+geforce kartico ali pa vsaj VIA cipovje+geforce. V tem primeru sem mojster usposabljanja sistema. Bi napisal tudi kaki tutorial samo se mi ne da.
lukacar ::
imam geforce2 mx tornado.windowse sem poslel na novo.vse sem kompletno sformatiral.imam driverje original od kartice.
VASkO ::
saj sem vedel
aja, keri cipset na plati imas? povej malo... ce mas VIA in skusas gnati v AGPx4 nacinu, probaj s tem dodatkom.
Pri meni in kolegih to deluje (tudi v AGP2x mi brez tega ne dela stabilno - plavi zasloni)
kere gonilnike mas zraven? brezveze je namrec nalagati prilozene gonilnike, ker itak obstajajo vedno nove verzije z npr vecjo stabilnostjo, hitrostjo...
vsi original gonilniki so navadni detonatorji z zamenjanimi logoti proizvajalca.
aja, keri cipset na plati imas? povej malo... ce mas VIA in skusas gnati v AGPx4 nacinu, probaj s tem dodatkom.
Pri meni in kolegih to deluje (tudi v AGP2x mi brez tega ne dela stabilno - plavi zasloni)
kere gonilnike mas zraven? brezveze je namrec nalagati prilozene gonilnike, ker itak obstajajo vedno nove verzije z npr vecjo stabilnostjo, hitrostjo...
vsi original gonilniki so navadni detonatorji z zamenjanimi logoti proizvajalca.
Paramedic ::
Kolker vem so samo problemi z VIA + Winfast gonilniki. A maš v biosu agp 4x disable, pa maš vseeno errorje?
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z grafično in SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 3290 (2696) | Rippy |
» | AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4700 (3771) | Veron |
» | GeForce Ti 4200 problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1040) | Slide |
» | ATI radeon 9200 problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1044) | boštjan |
» | Hud problem z GeForce-om !!!Oddelek: Zvok in slika | 1312 (1036) | Cygnus |