» »

Nakupovanje v DinoDj

Nakupovanje v DinoDj

«
1
2 3
...
5

Mihc ::

Oj!

Kupujem določene stvari, pa me zanima, ali ima kdo že izkušnje z nakupovanjem preko DinoDj-a, ali velja tisto kar ti obljubijo,....

Naslovček njihove strani! DinoDj
Prosil bi kakšen komentar!

LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

planetparty ::

Mene tudi zanima, ker kot je razvidno, ima najnižje cene...vprašanje je kako je tu z garancijo pa te zadeve...

[SkA] ::

Nimam sicer izkušenj ampak ne vem če bi jaz tukaj kupoval... mislim.. še podatkov o tem ni a gre za SP, al za d.o.o. al kr tako malo na črno...

planetparty ::

Verjetno gre na črno bolj, samo meni je vseeno, važno, da je čim bolj poceni in, da ima garancijo (kar pa v tem primeru ne vem, če ima)

Mihc ::

Ja ravno sem od tam dobil ponudbo za Monitor po zelo ugodni ceni, sicer naj bi bil uvožen iz Avstrije in DinoDj naj bi bil kot en posrednik, glede garancije pa je rekel kot da traja eno leto, kar je krajše od tiste garancije, ki ti juh dajejo druge trgovine!:\

Sedaj pa ne vem kaj bi naredil, moti me pa tudi, ker nima nobenega naslova firme in poslujejo samo preko pošte!:O

Torej kaj naj naredim! Be or Not to be?:D

LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

mloncar ::

jst sm pa rpocesorje gledu, ma bartona (odklenjenega) za 24k!

pa ne vem al nej kupim, al ne!

je že kdo posloval z njim? kakšne izkušnje!!

jamiroq ::

jst sm pa rpocesorje gledu, ma bartona (odklenjenega) za 24k!

pa ne vem al nej kupim, al ne!

jaz bi na tvojem mestu dodal še 2k in šel po proc v JAE (oz. katerokoli normalno trgovino; vsaj veš kaj naredit v primeru težav)...

[SkA] ::

Hm ja veš... najprej se vprašaj zakaj te zanima če je z njim že kdo posloval? Kje pa piše, da če je včeraj nekdo od njega nekaj kupil, da bo ta oseba še vedno dosegljiva na telefonu čez pol leta ko boš ti želel uveljavljat garancijo?
Če ti je vse eno za garancijo in izvor robe, potem go ahead ane.. če te skrbi da boš po pošti dobil prazno škatla in zanjo plačal... potem se pa zmeni da prideš osebno zadevo iskat?

Smešno je da je folk pripravljen raje reskirat izubit 50k sit zato da bo 5k prišparu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: [SkA] ()

Mihc ::

Jaz bi pršparal 60kSit, kar pa ni malo, sam mi je pa toliko bolj sumljivo!

:\

LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

mloncar ::

jst sm sam uprašu! sej ne pomen de bom tam tut kupu!

itak, de z večjim veseljem kupim pri npr. mimovrste, kjer sem lahko prepričan, da ne bo strahu, de bi dobu prazno škatlo, pa tudi pri garanciji ni problemou! sam druga stvar je, ko je treba plačat! pri nas študentih se vsak tolar pozna >:D

Mihc ::

Mene pa nekaj zanima?

Kolk je možnosti pri takem nakupu, o katerem govorimo, da je vse OK in da roba ni zanič. Meni so obljubil, da bom lahko Monitor prej preveril preden prevzamem, oziroma pogledal paket! Ali je to sploh možno?>:D

LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

jurcy ::

mihc če gre to preko pošte potem boš težko preveril:D >:D

boštjan ::

prvo bi jaz preveril,če ma sploh kakšno podjetje in da je prijavljeno,ker pod kontaktom je samo gsm cifra in njeov mail,šele na to bi kaj kupil.ker ni fajn nekje pustit 100k,pa pol ko kaj crkne,nimaš kje za reklamirat.ker kolko opažam lahko že vsak kekec prodaja strojno opremo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boštjan ()

Mihc ::

Res je! Danes samo o tem premišljujem in ne morem zaspat!;((
Sem se odloču, da raje ne kupim pri temu tipu, ker nikoli ne veš kakšna roba je to. Morda je kakšen popravljen monitor, ki ga podjetje ponovno pošilja v prodajo, al pa kaj drugega.
Pa še danes sem si šel mal pogledat monitorje in sem se še posebej premislu, ker mi ta Samsung 173t sploh ne sede!

Bom še malo prespal!

LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

Fury ::

jest tut gledam tam za diske ... najraj bi se kar ke odpelu pa mal pobaral tipa :) res ma vse pocen. ampak garancijo pa hocem :)

XCT ::

Če ste kaj pogledali cene na bolhi, ta tipo na veliko oglešuje. Sam sem se z njim pogoverjal kakih 10-krat po telefonu, je prijezen dečko, samo ni resen.

Ko sem nabavljal comp sem seveda naletel na te cene, ki so nižje kot pri nas, pa dražje kot v AVT brez MWSt.

Tipa sem poklical, povedal je cene in mi rekel, da mi v primeru nakupa celega računalnika proda LCD Samsung 17˝ 171s za 55K. Ob taki ceni sem seveda monitor hoto takoj kupiti.

Končna odločitev je bila taka, da pri njem kupim NF7 - S ter LCD. Ko sem vse nabavil v AVT, tipa pokličem, da bi mel plato in monitor, no tu pa se je začelo nategovanje v smislu bo v torek, pokličem v torek - bo v petek, pokličem v petek - pokliči v serdo, ..... kakih 10 krat. Najbolj se mi je šlo za monitor.

No na koncu sem kupil plato v PC sistemi in CRT monitor v EnaA.

Tipo pravi, da garancija je, samo, če se tako obira pri prodaji, kaj je šele pri garanciji, kjer nima nič drugega kot stroške.

Povzetek: cene prave, varnost nakupa 0
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

JustVi ::

iz teh cen ni razviden DDV...je vštet?

planetparty ::

Če ni DDV nakazan, to pomeni resno kršitev....Ampak, zakaj bi mu težili, če pa nam ni nardil nič žalega, mogoče pa je kar pošten, samo garancijo pa po moje ne moremo pričakovati...
Jaz ga bom poklical, pa se pozanimam!

Mihc ::

Tala "mogoče" mene malo moti!:D

LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

Mihc ::

Je morda še kdo, ki je imel opravka z DinoDJ!0:)

Še kakšno mnenje!

LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

pingec ::

za kolk pa ponuja tega samsunga?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Mihc ::

80000 sit
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

Mihc ::

Jaz še vedno premišljujem in sem negotov ali bi ali nebi kupu!

LP,Mihc:(
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

boštjan ::

fantje kolko vidim ste eni full zagreti,da bi kupovali pri enih no name osebah.pol pa te iste osebe vidiš kako jokajo,ker so kupili pri nekomu,ki več ne obstaja oz. se ne oglaša na gsm,če je kaj narobe z robo. bolha je puna takih sumljivih oseb,pa tudi mojoglasnik.com

[SkA] ::

Mislm da vsi mal preveč upajo na eno neverjetno ugodno ceno vedno. Mislim, bodimo realni pa to.. saj ne rečem da marže so in da če te marže odšteješ pridejo določene zadeve lahko precej ceneje amapak pričakovati pa da boš našel nekoga, ki ti bo enako kvalitetno robo prodal pol ceneje kot kjerkoli drugje v Sloveniji ali celo tujini, je pa mal huda.

Realno gledano transportni stroški vedno obstajajo, realno gledano nihče ne prodaja zadeve zato da bo tebe osrečil ampak zato da sebi naredi profit. Saj ne rečem, vedno se da po čudnih poteh in z lastnim kombijem uvoziti XY delov iz kakega grosista v Italiji/Avstriji/Nemčiji in pri tem dobiti zadeve precej ceneje... ampak da bi 60k pri monitorju prišparal, ki drugače stane 140k? Tako velikih marž pa res nimajo naši prodajalci.

Razen seveda če je s "tovornjaka padla" roba. Sam pol naj ti bo to jasno in tud jasno da lahko bodisi prišparaš 60k al pa si ob 80k ker ga ne upaš na servis potem peljat zarad serijske, če je bog ne daj z monitorjem kadar koli kaj narobe. :\

bastadu ::

Enkar sem ga poklical, ker sem sem zanimal za en trdi disk, in tipson je bil ful pameten, češ da je ATA133 ful bolš od ATA100 in da je zato tud dražji... Pa da ima disk (na katerega že proizvajalec da 3 leta garancije) samo 1 leto garancije, če pa še (pazi to) dokupiš (seveda pri njemu) nek hladilnik za trdi disk, ki pride 2 ali 3kSIT, pa da 3 leta garancije... Jaz mu nisem nasedel, vi pa naredite kot hočete...:)

frenk ::

lejte fantje...jest sm mel kontakt z njim...cene so prave, problem je večinoma z garancijo...garancija je le na lepo besedo, kar pomeni da uradno garancije ni...jest sm mislu kupt pa sm se odloču da ne bom...garancija je vse, on ti sicer reče da je garancija ampak kva pa ko bo res pršlo do okvare in ko ga boš ti kontaktiral, pa ti ne bo hotu zrihtat...ne mereš nč...nimaš računa ne nč...kupte kje drugje;)

boštjan ::

moje zadnje besede v tej temi.če mate radi svoj denar(vsaj jaz ga mam,sploh če sem si ga s "krvavimi žuli"prigaral),ga raje zapravite v ugledni štacuni,kjer dobite vso potrebno dokumentacijo in ki so registrirani,dvomim pa da ma tale poba regisrirano podjetje.

frenk ::

tale poba nima nobenga podjetja...to si je nahitr spacou in vrgu na net...to loh nardite vsi...ne kupvat:)

Mihc ::

Ne bom kupoval pri njem! The End!

Frenk men je isto govoril o garanciji, da ima leto garancije, ko sem ga pa začel spraševat kako bom garancijo uveljavlal, je pa bolj mrzu ratu! Na jetra mi gre, da tip nekaj muti, da ti ne reče v obraz:"Garancije ni!" Če bi mi to rekel, bi pri njem prej monitor kupu, kot pa sedaj!;(
Če pa že govorimo o takem načinu prodaje, pa mislim, da je bolje če takega tipa poznaš osebno, ker je manjša verjetnost, da te "nategne"!>:D

LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

kostogher ::

Jaz sem kupil pri dinodj komplet računalnik pred 4.meseci približno za 35 jurjev ceneje kot mlacom ,comtron ali kje drugje pa mi dela brez problema. Prinesel sem denar testiral računalnik, ga odnesel in dela brez problemov. Nategnejo pa te itak povsod....eni z garancijo drugi z ceno... :)

frenk ::

mihc: točno to...če ga poznaš se splača sicer pa ne

kostogher: dela že, ampak kva pa če ti hočeš uveljavljat garancijo, on ti je pa noče...boš šu na polcijo?:D...poleg tega nobena firma ne nateguje s cenami...lahko nategneš samo samega sebe, če ne pogleš koliko stvari stanejo drugje :)

Caligula ::

Mater eni travmirate. Mas folk, i se zmeni v kaki dobri stacuni v Avstriji, da bo pri njih veliko nabavljal in mu dajo boljse pogoje. Kaj je njemu problem, ce zivi ob meji skakat cez in vsak dan malo cez vozit in pac obdrzi MWST. To se mu ziher splaca, ker folk kar na velko nabavlja. Poglejte cene pa boste vidli da so v glavnem enaki tistim v Pelugi skupaj z MWSTjem. On ga dobi nazaj in obdrzi.

Sicer gre pa dons kolega po 9800 pro do njega pa bom lahko pol vec povedal. Jz mu bom verjetno kar eno videokamero hmal narocu, ker je v Pelugi res poceni pa mu pustim tistih 10 cukov, da jo spravi v SLO.

kostogher ::

Pol pa bodo prišli štirje veliki pa ga bodo okoli obrnili.... :)

boštjan ::

Juras,te pa reči eni družini to,da lahko dobi za 20k ceneje comp,ampak brez računa,če pa bo kaj narobe,pa bo že on zrihto.kaj misliš koliko takih bi ti verjelo.Sploh zdaj ko je toliko prevarantskih poslov v slo., da kar šprica

Caligula ::

Jaz tega ne govorim druzinam ampak tistim, ki tukaj na pamet govorijo ces da dobis kar sfukano vse,.. pa da garancije ni.

Sicer pa lahko cloveku predlagas da podpise kupoprodajno pogodbo v kateri je zavezan, da bo on uveljavljal garanciji namesto tebe, ce pride do napake, ki jo drugace krije garancija....

Sploh za kak nakup nad 50.000 SIT mislim, da ga nebi motilo.

Tudi druzina steka lazje, ce ma neke realne podatke (da tip pac kupi v tujini in ma dobre nabavne pogoje in obdrzi zase se MWST). Ne pad a se govori kokr da je roba zihr drek,... Pac, v tujini je ceneje in on veliko nabavlja in ma se boljse pogoje zato.

In to je razlog. Ne pa da se neki na pamet bluzi da je zihr vse cudn,... ko je pa treba sam na cenik od Peluge pogleda, da ti je jasno kako cene doloca.

Druzinam je problem ravno zarad tega, ker folk na pamet bluzi, da je kej s tovornjaka padlo,...

Sicer je pa tko, tisti, ki je tako nezaupljiv to pac placuje tako, da nakupuje drazje.
Meni se nikoli ni blo zal po nakupu pri svercerju. Po nakupu v trgovini pa ze parkrat. Saj sm na koncu vedno dobil kar sem hotel samo je blo treba vcasih v stacunah kr direkt sefu fajnn razlozit par stvari.

Slovenija je majhna in zato draga. Mamo tud idiotske organizacije za podeljevanje certifikatov kjer je treba za vsak izdelk placat roko pa nogo, da se sploh lahko uvaza uradno,.. in zato mamo pol mal izbire. Sej to se bo porpavlo z EU sam do takrat pa....

DSmidgy ::

Samo zanimivo je, ker u Pelugi bi moralo biti 2 leti garancije (če tam kupuje) - EU zakoni. On ti pa prodaja z enim letom garancije. Mogoče je potem to kakšna ukradena roba in garancijo omeni, da pač kej proda?

Če hočeš pocen je pomojem najboljš da se v avto usedeš in greš sam v Avstrijo nabavt (sploh če je velik znesek). In imaš za zihr garancijo. Cene se bojo pa po 1. maju pri njemu povečale, ker se ne bo več dalo švercat (ne bo davka nazaj).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DSmidgy ()

Caligula ::

Najbolj, da se ga vprasa. Lahko, da se mu samo ne da met 2 leti na vratu. Al pa da ce mu omenis, da rece da mas 2 leti. Jaz bom kolegu rekel naj ga to vprasa dons.

Meni je rekel, da je narocil 50 kartic 9800 PRO. In da naj bi jih danes dobil. Pa nehajte bluzit o ukradeni robi. To se tko hitro razve pa ugani kje najprej iscejo kriminalisti,..

Folk sploh ne steka kok so za kake stvari nabavne cene nizke. Pa Slovencem se vsaka stvar iz tujine zdi ukradena roba, ker so tok cenejse tam.

Poglej kolko so Dellovi laptopi v Ameriki pa EU. A so ukradena roba? Ne, sam nasi uvozniki so pizduni.

Sem klical kolega zdaj pa ga je ravno klical in je nekaj na Dunaju kao. Lahko da iz tam vlece robo. Ne bo pa kartic se danes. Oz danes zvecer verjetno dobilo pa bi se jih med jutri in petkom. Bomo videli.

Pa tisti z bluzenjem o ukradeni robi... A to akr prosto vse izdelke, ki jih imajo v Pelugi recimo ukrade po vasem narocilu? :D
Pa racunalnik ti sestavi tako, da gre v tistem tednu nakrast vse komponente, ki si mu jih narocil? :D :D Dajte mir no. Svercer pac.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

boštjan ::

Sicer pa lahko cloveku predlagas da podpise kupoprodajno pogodbo v kateri je zavezan, da bo on uveljavljal garanciji namesto tebe, ce pride do napake, ki jo drugace krije garancija....

malo jutri,keri švercer ti bo to podpiso,pa še to,kako dolgo pa mislite da bo za vas skakal zarad garancije,jaz rečem do 1.maja,ker pol se mu ne bo več splačalo.Plus kar je omeno DSmidgy,zbijanje garancije.V trgovini dobiš za enak izdelek 2leti pa plačaš pač dražje,on pa ti da leto,pol pa če slučajno crkne po letu pa spet 50k za novo grafo,res razmišljanje 1A.

Ne, sam nasi uvozniki so pizduni.

a ti si pozabo na carino,pa maržo.kam bi te prišla podjetja,če bi pod ceno prodajala?zaenkrat je tako,kot je,s vstopom v EU pa bo par stvari drugače

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boštjan ()

kostogher ::

Res je to da gre vsaka roba čez šestnajst rok pa vsak nekaj zasluži preden pride do kupca...

Če bi vi vedeli za kakšno smešno ceno dobi mlacom ali kaka druga firma komponente bi vam dalo misliti!!!
Pa ne si misliti, da mlacom zasluži par procentov pri vsaki stvari ampak je to več ko pol cene!!!

Caligula ::

No vidte, pa smo lepo vsak na svoji strani.

Jz sm bil vedno zadovoljen in govorim iz lastnih izkusenj. Eni bodo vedno sprasevali, ce kupit in ne bodo, ker se bojijo in bodo pac placali vec.
Jaz problemov se nikoli nisem imel. Vi pac raje placate vec in ste kao ziher. Tudi prav. Samo ne nekaj na pamet strasit, da gre za ukradeno robo,... kot ene stare mame k vehajo z okna na ulco 24/7.. Ce se nekdo pripelje z BMWjem je kar kriminalec :D

boštjan ::

Ce se nekdo pripelje z BMWjem je kar kriminalec

če vidiš 20 letenga poba za novim BMW sta lahko samo dve stvari,bogat ata ali pa....Pa ne bi zdaj o tem
Roba ki jo dinoDJ prodaja res ni ukradena,ampak to je tvegan nakup.

Caligula ::

No, to je pac delno res. Skratka lahko ga se vedno vprasate kako vam garantira garancijo....
Sam ne na pamet konca sveta napovedovat :D

Sm ziher, da majo v povprecju z njim kupci veliiiko lepse izkusnje kakor z Mlacomom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

TribesMan ::

Glede na to da je ta roba prepeljana čez mejo "neuradno" me zanima kaj ti lahko naredi policija če te dobi ko kupuješ to od enega švercerja ala dino... A ti sploh lahko kaj ali si zaščiten...

Pa še to Juras kokr tele tvoje umotvore berem se mi kar v glavi vrti. A ti misliš da če si ti v jamo skoču, da bo zdej pa še pol foruma za tabo? No sej lepo da poveš da imaš pozitivne izkušnje, ampak ti se obnašaš kot da bi bil plačan da oglsuješ dinodj-a...
Mislim, da če bi vsak tvoj peti post prebral, bi zvedel vse kar si hotu povedat...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Caligula ::

Povsem normalna reakcoija glede na to, da folk, ,ki sploh ne ve o cem govori tukaj klobasa, da gre verjetno za ukradeno robo.
Glede na to, da nikjer ne berem in ne slisim, da bi kdo bil kaznovan za kupovanje od svercerja si mislim ,da se s tem nihce ne ukvarja.

Saj mas ti tud P2P programe doma in vleces dol nelegalne vsebine pa bi se tehnicno lahko sprasevali kaj ti lahko kdo naredi. Verjetno bi se kaj dalo samo dela pa nihce nic.

Folk pa ne loci med ukradeno in presvercano robo. Razlika je le, ce svercas sam ali ti sverca nekdo drug. Ta tip je svercer. Meni se ne zdi prav, da bi ostalo pri postu od nekoga, ki pojma nima in napise, da je nekaj ful sumljivo, da pol folk avtomatsko misli, da je ukradeno.

Pa se nekaj-lepo, da tebe to dolgocasi in izvoli brat vsak moj peti post. Saj ni tezko scrollat. Folk, ki pa jih te stvari zanimajo verjetno ne deli tvojega mnenja. Lahko pa poves kaj o svojih izkusnjah z svercerji,... pa jih bo zagotovo zanimalo.

Tudi mene tvoji umotrvori vedno zabavajo, sploh ce je v njih kaj koristnega in novega.

pingec ::

kolk pa je zdej cena teh r9800?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

boštjan ::

naj bi bla okoli 50k pri dinotu,drugač pa okoli 90k za pro in okoli 75k za ne pro

Caligula ::

224 Evrov. Toliko kakor v Pelugi z MWSTjem.

Caligula ::

Oz v Mlacomu je 75.000 SIT PRO taista od Sapphire, ce se ne motim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

boštjan ::

Oz v Mlacomu je 75.000 SIT PRO taista od Sapphire, ce se ne motim.

ja pardon,mlacom ma BBA 9800pro retail za 80k in PBA(verjetno sapphire) 9800pro za 71k.
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina za sestavit si celotni računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
163812 (3294) novinec09
»

elektronika.si

Oddelek: Kaj kupiti
132421 (1563) jerry2000
»

kupujem prenosnik v Avstriji pa ne vem kje je to

Oddelek: Kaj kupiti
372113 (1385) Caligula
»

Dobra računalniška trgovina MB (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
557664 (6417) ginekolog
»

Nabava digitalca preko neta z drugih držav ?!?

Oddelek: Kaj kupiti
9992 (908) Caligula

Več podobnih tem