Forum » Strojna oprema » LITEON 811S
LITEON 811S
Climber ::
Imam naslednji problem:
Po uspešnem zapisu VOB datotek na DVD+R, mi Liteon 811 ne bere tekoče le teh. Na vsake 5s se mu malo zatakne. Ko sem isti DVD gledal na drugi DVD enoti je slika tekla tekoče.
Pri zapisu Divx-ov, pa so se nekateri filmi posneli tako da se malo zatika na vseh enotah.
A ima kdo rešitev za ta problem?
Hvala
Po uspešnem zapisu VOB datotek na DVD+R, mi Liteon 811 ne bere tekoče le teh. Na vsake 5s se mu malo zatakne. Ko sem isti DVD gledal na drugi DVD enoti je slika tekla tekoče.
Pri zapisu Divx-ov, pa so se nekateri filmi posneli tako da se malo zatika na vseh enotah.
A ima kdo rešitev za ta problem?
Hvala
Firmware je tak, kot sem ga dobil, ko sem kupil pekač. Na lieton strani sem videl da je za ta model 811S tud en nov. Bom poskusil naložit tega in videl kaj bo. Sem slišal da ne sme računalnik zamrznit, ko nalagaš gor firmware, a mam lahko probleme če štekne vmes?
lp
climber
lp
climber
buhica1 ::
Ne sme ti samo zmanjkat el. toka, drugače pa sam postopek traja nekaj sekund tako da ti kar naloži ta firmware, pri meni je razlika v delovanju pogona bila kar precejšnja...
lp Buhica
lp Buhica
Ok, bom probal. Upam da bo potem delal. Zanima me še katero znamko DVD-jev kupuješ. Hvala za pomoč.
lp climber
lp climber
buhica1 ::
Tisti DVD-RW ki ga dobiš zraven je OK, drugače pa SONY DVD+R (500 SIT), ki imajo deklarirano 4X hitrost mi je posnel z 8X cel DVD v 9 minutah.
lp Buhica
lp Buhica
Ok, kje si pa dobil Sony DVD-je za tako dobro ceno.
Iz strani www.liteon.com ne morem dol potegnit firmware-a za tega pekača. Iz katere strani si pa ti dol potegnu, a lahko prosm napišeš.
lp climber
Iz strani www.liteon.com ne morem dol potegnit firmware-a za tega pekača. Iz katere strani si pa ti dol potegnu, a lahko prosm napišeš.
lp climber
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21288 (12804) | svejk |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10432 (7585) | reber |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6474 (5090) | pingo76 |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9620 (7244) | AtaStrumf |
» | DVD-RW TEAC DV-W58G ?Oddelek: Kaj kupiti | 1681 (1451) | Caligula |