Forum » Strojna oprema » problem z LITE ON LTR 48125S
problem z LITE ON LTR 48125S
YenLoWang ::
Oila!
Imam v naslovu navedeni pekac in zgodilo se je namrec nasledjne..
kar na lepem je nehal deloavti.. torej ko vstavim cd v enoto, ne javi nic (kot da nisem nic vstavil).. in v raziskovalcu prikaze prano.
v biosu in na nadzorni plosci ga je prepoznalo lepo.. in tudi lucke nekaj utripa ko dam notri cd.. potem pa ugasne.
fora je pa to da mi je pred 1mesecem potekla garancija.. na cdromu pa pise da je proizveden sept 2002.. tako da gre bolj kot ne za ne-star. vses kupaj je bilo gor zapeceno cca. 300 cdjev.
any ideas kaj bi bilo lahko narobe ?
ali je pa mroda crknil in je pac za v smeti ?
Imam v naslovu navedeni pekac in zgodilo se je namrec nasledjne..
kar na lepem je nehal deloavti.. torej ko vstavim cd v enoto, ne javi nic (kot da nisem nic vstavil).. in v raziskovalcu prikaze prano.
v biosu in na nadzorni plosci ga je prepoznalo lepo.. in tudi lucke nekaj utripa ko dam notri cd.. potem pa ugasne.
fora je pa to da mi je pred 1mesecem potekla garancija.. na cdromu pa pise da je proizveden sept 2002.. tako da gre bolj kot ne za ne-star. vses kupaj je bilo gor zapeceno cca. 300 cdjev.
any ideas kaj bi bilo lahko narobe ?
ali je pa mroda crknil in je pac za v smeti ?
YenLoWang ::
sem mu nadgraidl firmware na 07 (zadnjo) verzijo.. in je nato prepoznal prvi cd, ki sem ga vstavil.. nato pa spet blank za vse naslednje.. niti ne zavrti ga orgn..
je mozno da so kaki ide drajverji v winsih broken ?
je mozno da so kaki ide drajverji v winsih broken ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z branjem cd-jevOddelek: Strojna oprema | 1992 (1571) | opeter |
» | BOOTMGR is missing- windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 4889 (4335) | Duhec |
» | Težave z RAMomOddelek: Pomoč in nasveti | 644 (578) | Xserces |
» | Egreat M-31B problem s povezavo z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (1188) | tabla |
» | ne morem prejeti mmsov na n73Oddelek: Mobilne tehnologije | 1622 (1427) | krho |