Forum » Pomoč in nasveti » Matrox G450
Matrox G450
rap3r ::
Zanima me ce se na tej graficni da nastimati tudi tako kot na radeonih, da ko imas priklopljena 2 monitorja da mas ubistvu 2 desktopa?
Nerabm ne clone, ne funkcijo da mi desktop razvlece cez 2 monitorja, rabu bi da imam lahko 2 razlicna desktopa oz naenkrat pogled v 2 programa.
Nerabm ne clone, ne funkcijo da mi desktop razvlece cez 2 monitorja, rabu bi da imam lahko 2 razlicna desktopa oz naenkrat pogled v 2 programa.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Ja hvala za odgovor. Kako pa pol ce se da?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
kuglvinkl ::
Meni je to delalo po defaultu oz. ob inštalaciji dirverjev so Winsi prepoznali še en RAMDAC (sej maš dva izhoda ne?). In potem se nastavljal karto prek Display prop. IIRC.
Bi ti znal točneje povedat, če bi nforce 2 čipovje prebavlo 3.3 V karte.
Če češ boljši odgovor, vprašaj na tem forumu: realtimesoft.com.
Bi ti znal točneje povedat, če bi nforce 2 čipovje prebavlo 3.3 V karte.
Če češ boljši odgovor, vprašaj na tem forumu: realtimesoft.com.
Your focus determines your reallity
TribesMan ::
NF2 prebavi G450 BP. Sem ga jest probal. Tudi multi monitor podpira... ubistvu je bla to ena prvih "dostopnih" multi monitor kartic na trgu... Matrox je pa itaq pionir v teh zadevah.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
kuglvinkl ::
TribesMan, ja, prevbavi, če imaš pravi revision. Jaz ga nisem imel.
Your focus determines your reallity
Imam 2 izhoda ja in win 2000 to sem pozabil povedat tko da mi nezazna podporo za 2 monitorja, un od matroxa software mi pa nepodpira druzga kot clone ali strech mode.
Nek cudn program sm na matroxovi strani najdu, samo ubistvu dela sam to da mi IE razdeli na 2 okna. Jz bi pa rabu 2 desktopa oz da mi prov windowsi zaznajo 2 monitorja tko kot to pocnejo XP, kako lahko to enablam na 2000?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična za 3+ monitorjeOddelek: Zvok in slika | 1363 (1080) | alessio2 |
» | Trije monitorji na en računalnik preko DVIjaOddelek: Strojna oprema | 2171 (1821) | 5er--> |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18953 (12469) | Ursus |
» | Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 11660 (8528) | Matevžk |
» | Ati radeon 9200 - tak nateg da ni res...Oddelek: Strojna oprema | 2153 (1289) | cpu |