Forum » Šola » Osnovna šola je težka UF,UF
Osnovna šola je težka UF,UF
Stratus ::
Rabim pomoč, hči hodi v četrti razred OŠ in ne znava narisati kvadrata in pravokotnika s šestilom in ravnilom. Sramota zame, vem sem pozabil te elementarne zadeve.
Anyone help please!
Anyone help please!
Microsoft ::
Poskusi takole:
- najprej nariš črto, gor pa dve piki, recimo da so narazn 3cm. (To drgča ni pomembno, sm da ti bom lažje razložu.)
-pol pa dej šestil tak narazn, da bo risal roge s polmerom recimo 5cm...
-pa zapikn v prvi piko, nariš krog, pol še v drugo, pa isto nared krog.
Zdej če bi potegnil črto tam čres, ko se kroga sekata, bi dobil pravokotnico na prvotno črto.
Slika še prihaja.
by Miha
- najprej nariš črto, gor pa dve piki, recimo da so narazn 3cm. (To drgča ni pomembno, sm da ti bom lažje razložu.)
-pol pa dej šestil tak narazn, da bo risal roge s polmerom recimo 5cm...
-pa zapikn v prvi piko, nariš krog, pol še v drugo, pa isto nared krog.
Zdej če bi potegnil črto tam čres, ko se kroga sekata, bi dobil pravokotnico na prvotno črto.
Slika še prihaja.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Microsoft ::
Kle je slikca: (1)
Tist, ko so levo spodaj črte pomen postopek. Upam, da maš barvni monitor, kr drgač ne boš neč videl.
Ko maš pa to, pa je še čist mal, da maš vse. Naprej gre takle: (2)
Pol maš pa tak, ko si že imle na začetku: (3)
Bo šlo?
by Miha
----
dodal sem slikce na dno tega posta, ker so bili osnovni linki v .bmp na preobremenjem strezniku. --Gandalfar
Slikce:
(1):
(2):
(3):
Tist, ko so levo spodaj črte pomen postopek. Upam, da maš barvni monitor, kr drgač ne boš neč videl.
Ko maš pa to, pa je še čist mal, da maš vse. Naprej gre takle: (2)
Pol maš pa tak, ko si že imle na začetku: (3)
Bo šlo?
by Miha
----
dodal sem slikce na dno tega posta, ker so bili osnovni linki v .bmp na preobremenjem strezniku. --Gandalfar
Slikce:
(1):
(2):
(3):
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Stratus ::
TNX JimiBtn, to je bilo tisto kar sem potreboval, mi je blo že kar nerodn k se nisem spomnil kako to gre.
Hvala še enkrat.
Hvala še enkrat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velikost diska (namesto 200GB 130 GB)Oddelek: Strojna oprema | 1246 (1168) | bigm |
» | Ikonce pod nicki (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6716 (5051) | V-i-p |
» | Izrez Raznih motivov v ohišja... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6587 (4100) | DimmniBurek |
» | Da ne boste mislili da spim... moj novi blok (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9988 (7739) | Vesoljc |
» | Hard problems (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7550 (6312) | Eschelon |