Forum » Strojna oprema » Maxtor 80G DISK
Maxtor 80G DISK
danielka84 ::
OZZY ::
Poceni stvar. SAmo tukaj je vprašanje ali je zraven prištet DDV. Ker če tega ni potem je cena za 9 jurjev višja, kar pa je še vedno malo. meni se tudi ponudba za TB 1.33 ghz zdi zelo ugodna--56000. Ampak po pravici povedano se cene zdijo mal čudno nizke nekatere pa čudno visoke (ram).
Go with the flow.
MUC ::
To je DEMO VERZIJA SPLETNE TRGOVINE in je namenjena predstavitvi programa in ne nakupu izdelkov. Vsi izdelki in cene so IZMIŠLJENI!!
Če bi osebek, ki je pričel to debato prebral tole stran, bi opazil, da je vse skupaj DEMO
Če bi osebek, ki je pričel to debato prebral tole stran, bi opazil, da je vse skupaj DEMO
Huey P ::
Mene pa zanima kaj mislite o Maxtorjevih diskih. Glede na CENA/KVALITETA/HITROST/ZANESLJIVOST.
..::DOOM III: The Legacy::..
MUC ::
Sem mel kar nekaj časa Maxtorjev 4 Gb disk, pa nimam rečt nič proti njemu. Bil je poceni, je pa res, da se je govorilo, da je možno, da ti crkne v prvih nekaj tednih. če ne crkne, pol bo dolgo delal.
Sedaj imam še vedno 8 Gb disk in sem presenečen nad prenosom, ki je realno 14,65 MB/s merjen v lInuxu z "hdparm". Tudi vsi prenosi iz diska na disk preko 100mbps LAN je vedno omejitev LAN in leti 10MB/s brez težav.
Edino kar me pa moti je to, da niso tako tihi diski to kot IBMovi recimo.
Sedaj imam še vedno 8 Gb disk in sem presenečen nad prenosom, ki je realno 14,65 MB/s merjen v lInuxu z "hdparm". Tudi vsi prenosi iz diska na disk preko 100mbps LAN je vedno omejitev LAN in leti 10MB/s brez težav.
Edino kar me pa moti je to, da niso tako tihi diski to kot IBMovi recimo.
miha ::
Mam matrox-ov disk 40,9 Gb ata 100 7200, dela super, verjetno je še tišji od IBM-ove serije DTLA
matevzm ::
Stari Maxtorji so glasni, novi pa ne. Na siteu imas tudi utility za nastavitev hitro/tiho. Sem pa ravno danes dal notri novega 30G 7200 (garancija, zacel se je rusiti), pa ima cisto drugacen zvok. Precej bolj se ga slisi (kot prejsnjega). Mogoce so ga zaceli tovarnisko posiljati nastavljenega na hitro.
danielka84 ::
jas sem tud včeraj dobil novega Maxtorja DiamondMax 60G, ATA100, pa sem presenečen!
Mislil sem da bo glasnejši pa počasnejši od WD-ja 30G, in morem rečt da je celo tišji od kolegovega IBMa 30G 7200,
hitrost je pa v povprečju!
LP
Mislil sem da bo glasnejši pa počasnejši od WD-ja 30G, in morem rečt da je celo tišji od kolegovega IBMa 30G 7200,
hitrost je pa v povprečju!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk IBM 7k250 moj najboljsi nakup letos. Priporocam bolj kot karkoli drugega. (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 14045 (7942) | e-marko |
» | WD ali Maxtor ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3314 (2584) | Caligula |
» | maxtor vs wdOddelek: Kaj kupiti | 1819 (1321) | boštjan |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10549 (7734) | Keyser Soze |
» | Tih trdi diskOddelek: Kaj kupiti | 961 (845) | Loki |