Forum » Strojna oprema » tipkovnica brez kablov
tipkovnica brez kablov
das_frik ::
A bi se dalo iz navadne tipkovnice naredit wireless keyboard, pa kje bi se dali kupit odajnik in sprejemnik in ves potreben elektrotehničen material.
RobertM ::
Da se,ampak ali se splača??
Najlažje bi bilo z IR povezavo,torej moraš modulirati Tx in Rx signal z različnima frekvencama,uporabiš dva TDFS 4500 sprejemnooddajna IR modula.Potem pa rabiš še napajanje,zakar uporabiš štiri Ni-Cd akumulatorje.
In ko vse skupaj sčaraš se pojavi problem,kako to spraviti v eno lepo ohišje?
Po moje se ne splača,vendar tudi poizkusiti ni greh.
Najlažje bi bilo z IR povezavo,torej moraš modulirati Tx in Rx signal z različnima frekvencama,uporabiš dva TDFS 4500 sprejemnooddajna IR modula.Potem pa rabiš še napajanje,zakar uporabiš štiri Ni-Cd akumulatorje.
In ko vse skupaj sčaraš se pojavi problem,kako to spraviti v eno lepo ohišje?
Po moje se ne splača,vendar tudi poizkusiti ni greh.
Lep pozdrav Robert
R0K ::
raje kupi brezzicno tipkovnico firme trust za 17k zram dobis pa se brezzicno mis (v PC GAMERju je ocenjena z 81%)
das_frik ::
ja blo bi cenej kupit brzžično sam je pa faj če bi lahk pol reku da si neki sam naredu.
A majo v IC elektroniku tdfs-je in kolk prbližno pridejo
A majo v IC elektroniku tdfs-je in kolk prbližno pridejo
srale ::
v comshopu majo btc skupaj z miško za 14 k sit...vse brez kablou...kvaliteta???nimam pojma..
gorenc ::
v Big Bangu v BTCju sem videl brezzicno tipkovnico + mis od firme SIEMENS/ FUJITSU za ene 15.000SIT. Kolikor poznam je ta firma ena boljsih pa se cena je relativno ugodna.
MaX ::
Jst sm nabavu BTC brezžično tipkvnco, miš je NA njej, vse skup pa je črne barve. Full j dobra, sam za špile je mal zakomplicirana...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Druga, moderna inkarnacija Commodoreja 64 razkrita (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 14944 (12356) | driver_x |
» | Brezžična tipkovnica in miš...kaj priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1640 (1494) | krucymucy |
» | tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2368 (1914) | C_maniak |
» | Brezzicna tipkovnica in miska...??Oddelek: Kaj kupiti | 1251 (1083) | Damjan Jagar |
» | Brzžična tipkovnica prez miške.Oddelek: Kaj kupiti | 1283 (1075) | jRk0 |