» »

Dober disk je?

Dober disk je?

jest10 ::

S katerimi diski(80GB 7200rpm) je najmanj težau? Ozeroma s katerimi ste že imeli probleme?

boštjan ::

koliko sam spremljam zadevo so bili že z vsemi diski problemi in z vsemi že vsi tudi zadovoljni. sam mam doma 40gb firm wd s 8MB in me v enem letu še ni pustil na cedilu,tok tok. vdrugi mašini pa mam 120GB maxtor sata disk in tui ta me še ni pustil na cedilu,uporaba 2meseca.hitri pa so tudi novi hitachi diski.

flipflop ::

Jst imam WD 60 GB,enkrat mi je crknil,so mi dali novega. Zdaj na tega sem dal vent da piha po njem,da ni več tako vroč in mi dela bp.

jest10 ::

Kako se pa kaj greje WD 80GB 8mega? Ta me še najbolj zanima.
Kam pa imaš vent? na elektroniko ali zgornji konc?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

iro ::

Meni je zakon maxtor .

perci ::

Mam dva 40GB 7200 rpm maxtorja, delata ko švicarska ura, mam WD 80 GB JB verzijo z 8 mega keša - tut dela ko ura in ne nazadnje mam še WD 36GB 10k rpm raptorja, ki tut dela ok, vendar je sele dober teden v mashini ;).

Menjaval sem pa ze cist vse diske razen WD-ja. Kar pa sploh ne pomeni, da je WD najzaneslivejsi - od kakega serviserja tut nasprotno slišim. To so pač moje izkušnje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Poldi112 ::

Kje si kupil raptorja? In da ponovim, a hladis elektroniko ali drugo stran ?

JustVi ::

WD tud zna crknt, je že

Zdele mi eden v en mašin cvili kot pri norcih

Zadne čase sem na Maxtorju...sam res zadnje..tako da za kakšno analizo se slišimo čez 2,3 leta.
:)

rkob ::

jaz sem zamenjal ze 3 diske wd 30 gb 7200 je zaribav postopoma 3 tedne je cvilu IBM 20Gb 7200 sem meu pol leta ta pa samo en dan ni hotu vzgat pa je sou. zdaj mam Maxtor 80gb 7200 dodal sem mu 8 cm ventilator zdaj ta zaenkrat dela jaz mislim da je vse odvisno od delavcev ce je dobro placan do dobro delal ane?

JustVi ::

IBM je imel probleme z glavami
WD z ležaji, ki vsak mesec bolj cvilijo. En mi je prvi dan zropotal, da sem kar noge umaknu.

Arkadij ::

Jaz imam WDja 120GB 8MB in mi zelo dobro služi že približno pol leta. Pomojem z WDjem ne moreš zgrešiti. Hladim ga z dodatnim Zalmanovim ventilatorjem, ki piha pravokotno na njega. Lepo pa je deloval tudi, ko ga nisem hladil.

Cvili pa še nič ne. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Arkadij ()

perci ::

Poldi: Raptorja sem kupil pri Tai Pan (sam tip tega nima na zalogi), hladim pa zaenkrat se nobene strani ;), razmisljam pa, da bi mal elektroniko popihal, ker se precej greje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
939457 (6412) dela
»

Tihi diski (120-160GB) (strani: 1 2 )

576100 (4252) Grimlord
»

Kateri tihi,zanesljivi in hiter disk priporočate?

342544 (1670) Grimlord
»

160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )

635061 (3633) Jaffa
»

Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )

15310588 (7773) Keyser Soze

Več podobnih tem