Forum » Mobilne tehnologije » Sony Ericsson T610 in IR
Sony Ericsson T610 in IR
monster-x ::
Hello
Torej, moja sestra bi si rada omislila IR za ta telefon. PCI kartica ne pride v poštev, ker na njenem kompu ni več prostih PCI rež. Ma kdo kako idejo, po možnosti čim ceneje in kje prodajajo to. Hvala
Torej, moja sestra bi si rada omislila IR za ta telefon. PCI kartica ne pride v poštev, ker na njenem kompu ni več prostih PCI rež. Ma kdo kako idejo, po možnosti čim ceneje in kje prodajajo to. Hvala
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
OldSkul ::
Na tvoja sestra razmisli o Bluetooth-u, je precej boljša zadeva pa še v USB lahko vtakneš to napravico.
In koliko pride zadeva?
Gandalfar ::
Sem dnevi kupil v BOFu en taksen USB BlueTooth adaptercek za 10k , instaliru driverje v WinXP vklopu BT na Z600 in syncu. 5 minutk dela, tolk, da je driverje instaliral.. :)
jRk0 ::
na mimovrste.com mas LevelOne ua 8 al 9k sit.
ugodno! jaz sem dal 14k sit na ptuju za istega:)
ugodno! jaz sem dal 14k sit na ptuju za istega:)
You fuck up once, you loose two teeth.
Ales ::
Tako IR kot Bluetooth adapterji so lahko USB, tako da je samo stvar odločitve oz. kaj ti je bolj ugodno.
Ales: Maš kak link do kake štacune, ki to prodaja?
ToniT ::
Nabavi Bluetooth USB adapter. Dela veliko bolje, kot IR. IR ima določene omejitve pri kopiranju fajlov.
Recimo Level One - link.
BTW: Jaz sem ga na Ptuju kupil za 9400 SIT. (jRk0 - ne vem kje kupuješ stvari tako drago )
Recimo Level One - link.
BTW: Jaz sem ga na Ptuju kupil za 9400 SIT. (jRk0 - ne vem kje kupuješ stvari tako drago )
Ok, hvala vsem za odgovore in nasvete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7330 (5335) | jancus |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2389 (2108) | nokia6310 |
» | Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14066 (8350) | Damjan Jagar |
» | Kateri BLUETOOTH usb adapterOddelek: Mobilne tehnologije | 1321 (1241) | |C-erd-o| |
» | najcenejši bluetooth za v usbOddelek: Kaj kupiti | 1082 (923) | jRk0 |