» »

Asus A7N8X-X problemi ...

Asus A7N8X-X problemi ...

KiLLeeY ::

Pozdravljeni !

Imam en problem .. pa bom prvo napisal konfiguracijo sistema ..

AMD Athlon 2600+ (nic navit)
A7n8x-x (biosa se nisem upgrejdal)
512 ddr ram (400mhz)
Radeon 9600 (Sapphire)
Maxtor 80gb in Maxtor 120gb (oba 7200, ata 133)
SB Live! 1024 Player

problem je sledec:
ko npr. v winampu predvajam muziko, steka. ampak samo ce kaj pisem na tipkovnico. z misko lahko delam kaj hocem, spilam igre, vse in dela normalno, ko se pa dotaknem tipkovnice pa malo zasteka .. potem lahko minuto pisem oz tipkam in bo ok, potem pa spet .. ce se tipkovnice ne dotaknem, dela normalno. (ojoj sem zabluzo:D)
no, v bistvu to ne dela samo z winampom ampak z vsemi zvoki, tudi v igrah itd. skratka vsi zvoki, zacnejo malo stekat ce zacnem pisat po tipkovnici).
zakaj sem napisal a7n8x-x problemi .. namrec kolega je imel na enaki plati isti problem, in je zamenjal vse .. od zvocne, do ramov, procesorja, upgrejdal biose ... problem pa se je resil komaj, ko je zamenjal plato. mi je tut svetoval naj ne vzamem te plate ker je mel on take probleme, pa mu nisem verjel da se je to dogajalo zaradi plate .. no zdaj pa imam - meni dela isto ;(

PS: OS je win XP SP1
aja pozabo sem se napisat, da je na onboard zvocni problem enak

Please Help, in hvala ze vnaprej !

LP
  • spremenil: KiLLeeY ()

Han ::

Poskusi z USB tipkovnico. Piši Asusu, naj poštimajo zadevo. Se to dogaja tudi v starejših polknih?

KiLLeeY ::

hehe, dal tipkalnico (Logitech Internet Navigator SE) na USB in pali ko raketa ... sicer sem se ze prej tega spomno, samo se mi ni dalo preklopit glede na to da je ovi kolega vse sprobal od menjave ramov do vsega, na koncu je plato zamenjal ... :P

sicer mi se vedno ni jasno zakaj na PS2 steka, vendar to za zdaj ne predstavlja vec problema :)

najlepsa hvala za nasvet

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Oddelek: Operacijski sistemi
151592 (1592) DOOM_er
»

Kupujem računalnik za dobrih 100.000

Oddelek: Kaj kupiti
442032 (1504) Jan987
»

Predlogi za plitki žep (strani: 1 2 )

704848 (3326) boštjan
»

Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47931768 (18363) Jaffa
»

disk zaspi?

Oddelek: Pomoč in nasveti
381404 (922) txdrxd

Več podobnih tem