Forum » Pomoč in nasveti » Prosil bi za pomoč-Zvočna kartica in Restart Pc-ja!
Prosil bi za pomoč-Zvočna kartica in Restart Pc-ja!
tengo ::
Lep pozdrav vsem!
1.Problem:Imam zvičnike 5.1 ter kartico Live 5.1 ampak zvok mi daje ven samo na enem izhodu(zelenem), vse ostalo pa nič-prej je pa delalo, pa me zanima , če je komu tukaj kaj znano?
2.Problem: Ko se konektam v Gamespy, padem v igro vse lepo in prav, neham igrati, grem ven iz igre,pritisnem Escape in se Pc restarta-zakaj???
Hvala v naprej pa lepe praznike!
1.Problem:Imam zvičnike 5.1 ter kartico Live 5.1 ampak zvok mi daje ven samo na enem izhodu(zelenem), vse ostalo pa nič-prej je pa delalo, pa me zanima , če je komu tukaj kaj znano?
2.Problem: Ko se konektam v Gamespy, padem v igro vse lepo in prav, neham igrati, grem ven iz igre,pritisnem Escape in se Pc restarta-zakaj???
Hvala v naprej pa lepe praznike!
McLaren Mercedes se ve...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3499 (3029) | connel |
» | Nakup "Gaming" slušalk. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11744 (10801) | jasa123434 |
» | Razlika v kvaliteti zvoka med zvočnimi na digitalnem izhoduOddelek: Zvok in slika | 2044 (1865) | XS!D3 |
» | Nova zvocna kartica? kero vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 1530 (1058) | Pesimist |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 2394 (1691) | boštjan |