» »

reset racunalnika

reset racunalnika

jurre ::

zadne case se mi racunalnik resetira,npr. igram nfsu, vmes ga minimiram veckrat in visim malo na ircu, ga odprem nazaj, naredim screenshot, minimiram, odprem paint shop, prilepim sliko, kliknim save pa se resetira..in potem ko se boota se slisi da se je zalaufov disk (kot da bi bil izkloplen prej, samo kako ce se skoz uporablja?!). v win, kjer pise izklop diska po tok in tok minutah imam nastimano nikoli, pa tudi avtomatski reset ob resnih napakah sm izklopu
ucer dam shut down kompa, se zacne izklaplat potem se je pa resetirov:\
ucasih se mi tudi zgodi da ko priklopim komp nekaj casa caka predn napise primary master (ene 10s) potem se postavi normalno...nekaj casa nazaj mi je to delov vedno ko sem priklopil komp, potem ga je minilo (preveru sm tud kabel pa je bil dobr gor, pa je se zmer to delov, potem pa kar naenkrat ne vec), ucer pa je spet to naredu da je nekaj casa cakov..
  • spremenil: jurre ()

jurre ::

mnja...a res nima noben idej..sem opazu da sem imel kluco za samodejni restart pa sem jo dal stran, zdj se pa pojavi blue screen;((
kot da bi se res disk ugasnu, dam pac save v paintshopu pa se pokaze Bluescreen namest poti, kam nj shranim..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jurre ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z prenosnikom ACER Aspire 7520

Oddelek: Pomoč in nasveti
16988 (868) jezo18
»

Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Igre
1477138181 (34422) Sandi1987
»

tv ne zazna hdmi signala

Oddelek: Zvok in slika
199178 (7930) slokekec
»

Internet preko routerja dela zelo počasi, drugače pa OK

Oddelek: Omrežja in internet
71669 (1576) blackbfm
»

CMOS cheksum error Defaults loaded