Forum » Pomoč in nasveti » reset racunalnika
reset racunalnika
jurre ::
zadne case se mi racunalnik resetira,npr. igram nfsu, vmes ga minimiram veckrat in visim malo na ircu, ga odprem nazaj, naredim screenshot, minimiram, odprem paint shop, prilepim sliko, kliknim save pa se resetira..in potem ko se boota se slisi da se je zalaufov disk (kot da bi bil izkloplen prej, samo kako ce se skoz uporablja?!). v win, kjer pise izklop diska po tok in tok minutah imam nastimano nikoli, pa tudi avtomatski reset ob resnih napakah sm izklopu
ucer dam shut down kompa, se zacne izklaplat potem se je pa resetirov
ucasih se mi tudi zgodi da ko priklopim komp nekaj casa caka predn napise primary master (ene 10s) potem se postavi normalno...nekaj casa nazaj mi je to delov vedno ko sem priklopil komp, potem ga je minilo (preveru sm tud kabel pa je bil dobr gor, pa je se zmer to delov, potem pa kar naenkrat ne vec), ucer pa je spet to naredu da je nekaj casa cakov..
ucer dam shut down kompa, se zacne izklaplat potem se je pa resetirov
ucasih se mi tudi zgodi da ko priklopim komp nekaj casa caka predn napise primary master (ene 10s) potem se postavi normalno...nekaj casa nazaj mi je to delov vedno ko sem priklopil komp, potem ga je minilo (preveru sm tud kabel pa je bil dobr gor, pa je se zmer to delov, potem pa kar naenkrat ne vec), ucer pa je spet to naredu da je nekaj casa cakov..
- spremenil: jurre ()
jurre ::
mnja...a res nima noben idej..sem opazu da sem imel kluco za samodejni restart pa sem jo dal stran, zdj se pa pojavi blue screen
kot da bi se res disk ugasnu, dam pac save v paintshopu pa se pokaze Bluescreen namest poti, kam nj shranim..
kot da bi se res disk ugasnu, dam pac save v paintshopu pa se pokaze Bluescreen namest poti, kam nj shranim..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z prenosnikom ACER Aspire 7520Oddelek: Pomoč in nasveti | 988 (868) | jezo18 |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 138181 (34422) | Sandi1987 |
» | tv ne zazna hdmi signalaOddelek: Zvok in slika | 9178 (7930) | slokekec |
» | Internet preko routerja dela zelo počasi, drugače pa OKOddelek: Omrežja in internet | 1669 (1576) | blackbfm |
» | CMOS cheksum error Defaults loadedOddelek: Strojna oprema | 1632 (1425) | Duhec |