Forum » Pomoč in nasveti » IR problem
IR problem
trpo ::
Zdej sem kupil SE Z600. Veselil sem se ker ima IR, na notebooku ga imam tud, ampak zdaj imam pa en problem.
Datoteke lahko prenašam s telefona na PC brez problemov, obratno pa nikakor ne gre. Ko pošlem neko datoteko (vseeno kakšna) iz PC na mobitel in ko na mobitelu potrdim prejetje datoteke, me računalnikl opozori, da je izgubil povezavo. Svetuje naj premaknem telefon, da bo lahko ponovno vzpostavil povezavo. Vendar jo nikakor ne morem na novo vzpostaviti.
Ali potrebujem kakšne driverje? Če ima kdo kakšne izkušnje s tem, naj mi prosim pomaga!
Datoteke lahko prenašam s telefona na PC brez problemov, obratno pa nikakor ne gre. Ko pošlem neko datoteko (vseeno kakšna) iz PC na mobitel in ko na mobitelu potrdim prejetje datoteke, me računalnikl opozori, da je izgubil povezavo. Svetuje naj premaknem telefon, da bo lahko ponovno vzpostavil povezavo. Vendar jo nikakor ne morem na novo vzpostaviti.
Ali potrebujem kakšne driverje? Če ima kdo kakšne izkušnje s tem, naj mi prosim pomaga!
www.LOST-serija.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Php mail funkcija na strežnikuOddelek: Izdelava spletišč | 1173 (898) | denisek123 |
» | Hp Ipaq 614c, prenosnik in internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1545) | Bence |
» | Kabli pri povezavi routerja in modema(ADSL)Oddelek: Omrežja in internet | 1552 (1403) | jurre |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2467 (2126) | harvey |
» | VPN connection iz domačega omrežja v služboOddelek: Omrežja in internet | 4052 (3710) | darh |