Forum » Operacijski sistemi » should not see me
should not see me
Matri[X] ::
Torej, a se je komu že kdaj pojavilo okno pri zaustavitvi sistema (winxp), da se določen program ne odziva in odšteva da ga automatično killa. No, jaz sem in ime programa je should not see me.exe. Celotna zadeva se vidi kakšno sekundo, mogoče 2. Mogoče kdo ve za kaj se gre? Aja, zadevo sem videl najmanj že 10x, tudi na čistih installih.
- spremenil: Matri[X] ()
OwcA ::
To so razna Microsoftova čudesa. Ne žri se (ali pa pojdi na Linux ).
Otroška radovednost - gonilo napredka.
para! ::
Ta "Ending program Should not see me" je nekaj v zvezi z MS Windows Installerjem. Čeprav sam te stvari še nisem opazil.
LP
LP
Death before dishonor!
dr.J ::
> Linux za desktop? Ne, hvala, nisem mazohist.
Malo truda še ni mazohizem. Kdaj si pa zadnjič poskusil?
Če ti (uspešna) borba s črvi in virusi ugaja, le pogumno naprej. Meni se ravno ta zdi mazohistična.
Malo truda še ni mazohizem. Kdaj si pa zadnjič poskusil?
Če ti (uspešna) borba s črvi in virusi ugaja, le pogumno naprej. Meni se ravno ta zdi mazohistična.
moj_nick ::
@Matri[X]
Fora je samo v tem, ali se bos ti enkrat potrudil in instaliral linux (skupaj s kakim prirocnikom in dobrimi navodili) ali pa se bos celo zivljenje ukvarjal z windows update-i, virus update-i, trojanci, spyware-om in nenazadnje tudi s posodabljanjem sistema, saj cedalje vec distribucij podpira avtomatsko posodabljanje celega sistema samo z eno komando oz. klikom (potegne ti najnovejse programe iz neta in jih instalira). Pingo npr. je ze ena izmed njih in verjamem, da ko bo ST linux na stopnji za instalacijo na disk, bo tudi to imel.
Fora je samo v tem, ali se bos ti enkrat potrudil in instaliral linux (skupaj s kakim prirocnikom in dobrimi navodili) ali pa se bos celo zivljenje ukvarjal z windows update-i, virus update-i, trojanci, spyware-om in nenazadnje tudi s posodabljanjem sistema, saj cedalje vec distribucij podpira avtomatsko posodabljanje celega sistema samo z eno komando oz. klikom (potegne ti najnovejse programe iz neta in jih instalira). Pingo npr. je ze ena izmed njih in verjamem, da ko bo ST linux na stopnji za instalacijo na disk, bo tudi to imel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moj_nick ()
flipflop ::
Zaenkrat za večino navadnih uporabnikov linux še ni pravi,predvsem ga nesejo špili. Inštalacijo so porihtali,da je enostavna,zdej je treba še pa noter.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft pravi, da mu Ubuntu predstavlja konkurenco (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 13088 (9537) | noraguta |
» | Linux - potrata casa?Oddelek: Operacijski sistemi | 1386 (1162) | Raw |
» | Primerjava varnosti: Windows vs. Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6378 (6378) | Mavrik |
» | "Zakaj Windows ni primeren za namizje?" (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10345 (10345) | hruske |
» | Polni dostop do NTFS particij pod LinuxomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2576 (2576) | root |