Forum » Loža » Zakonodajni referendom o Zakonu o interventnih ukrepih za razvoj Slovenije
Zakonodajni referendom o Zakonu o interventnih ukrepih za razvoj Slovenije
Temo vidijo: vsi

razor1911 ::
Če je kdo spregledal, elektronsko podpisan glas lahko oddate tukaj:
https://protirazkroju.si/
Ne rabite certifikata (če ga slučajno nimate), so na voljo vse klasične možnosti
eUprave. Vse skupaj lahko opravite z nekaj kliki.
Zdaj si pa oglejmo reakcijo SDSovih sockpuppetov spodaj.
Gre za referendum o škodljivem zakonu, ne kdo zbira podpise.
https://protirazkroju.si/
Ne rabite certifikata (če ga slučajno nimate), so na voljo vse klasične možnosti
eUprave. Vse skupaj lahko opravite z nekaj kliki.
Zdaj si pa oglejmo reakcijo SDSovih sockpuppetov spodaj.
Gre za referendum o škodljivem zakonu, ne kdo zbira podpise.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.

kriptobog ::
Ko govorijo o razkroju preplačane sindikalistične pizde, ki delajo samo ko so na oblasti desni, potem res ne morem oddati podpisa.
Sploh se mi pa zdi super ideja o mikro spjih in pa dvig meje za normiranca za popoldance. Odstranja tudi varovalko oz. kazen za zapiranje in ponovno odpiranje spjev. Začuda je eden izmed glasnih nasprotnikov tega zakona, v življenju 16x zaprl in odprl svoj sp. Se lepo vidi kakšni hinavci so v državnem zboru.
Pa odpralvja prispevek za dolgotrajno oskrbo upokojencem. To je dobro, morali bi dodati še oprostitev plačila brezposelnim osebam. Ja, tudi brezposelni plačujejo. Pride raun 2x letno ;)
Tisti nižji ddv pa vpliva par eur mesečno. Nič kaj extra. Imajo pa sosedje isto, torej zakaj ne bi imeli še mi. Kapico na plače poznajo tudi druge eu članice, pa kdor ima tako plačo, bo tudi s kapico prispeval več kot večina. Pa če imamo kapico za spje, imejmo še za plače.
Sploh se mi pa zdi super ideja o mikro spjih in pa dvig meje za normiranca za popoldance. Odstranja tudi varovalko oz. kazen za zapiranje in ponovno odpiranje spjev. Začuda je eden izmed glasnih nasprotnikov tega zakona, v življenju 16x zaprl in odprl svoj sp. Se lepo vidi kakšni hinavci so v državnem zboru.
Pa odpralvja prispevek za dolgotrajno oskrbo upokojencem. To je dobro, morali bi dodati še oprostitev plačila brezposelnim osebam. Ja, tudi brezposelni plačujejo. Pride raun 2x letno ;)
Tisti nižji ddv pa vpliva par eur mesečno. Nič kaj extra. Imajo pa sosedje isto, torej zakaj ne bi imeli še mi. Kapico na plače poznajo tudi druge eu članice, pa kdor ima tako plačo, bo tudi s kapico prispeval več kot večina. Pa če imamo kapico za spje, imejmo še za plače.

Sicer si malo luškan, ko kot SDSov sockpuppet širiš sovraštvo do sindikatov, čeprav je jasno, da bi
brez njih bili prepuščeni na milost in nemilost delodajalcem, ampak veš, odločali se bomo na referendumu,
tako, da tvoji izpadi nimajo smisla.
Sindikati samo zbirajo podpise, kar je pravilno in pričakovano od njih, bi bilo čudno, če ne bi
Dejansko v celem interventnem zakonu ni nič kar bi koristilo veliki večini državljanov, tako, da si lahko
misliš, kakšen bo rezultat referenduma, s tvojimi tantrumi ali brez.
brez njih bili prepuščeni na milost in nemilost delodajalcem, ampak veš, odločali se bomo na referendumu,
Sindikati samo zbirajo podpise, kar je pravilno in pričakovano od njih, bi bilo čudno, če ne bi
Dejansko v celem interventnem zakonu ni nič kar bi koristilo veliki večini državljanov, tako, da si lahko
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()

mtosev ::
Upam, da zberejo dovolj podpisov in jaz bom na referendumu glasoval proti.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Sicer si malo luškan, ko kot SDSov sockpuppet širiš sovraštvo do sindikatov, čeprav je jasno, da bi
Aja? Kje so pa sindikati ko leva opcija niža davčne olajšave in uvaja nove prispevke na plače in sprejema slabe zakone? Zakaj delajo samo ko so desni? In za svoje delo so preplačani. Kar poglejte cifre kakšne vlečejo. Za info pa, SDSa ne prenašam dobro, ampak za mojo denarnico delajo manj škode kot levi. Sploh pa niso SDSovci predlahatelji..
Če se z referendumom zavrne pač eno leto ne bo podobnega zakona, ker zaveza velja samo eno leto. Potem bodo pa spet kaj naumili. Bi pa lahko tale trojček spisal kaj boljšega. Na vašo srečo oz. na srečo vseh zaposlenih pa niso vključili sem notri višje olajšave za vse. Ker potem bi sami sebe zajebali z glasovanjem proti

Aja? Kje so pa sindikati ko leva opcija niža davčne olajšave in uvaja nove prispevke na plače in sprejema slabe zakone? Zakaj delajo samo ko so desni?
Zato ker desnica dela samo za žepe kapitala, večinoma uperjeno proti delavcem in normalno je, da sindikati,
po svoji definiciji delajo proti izkoriščanju delavcev in kratenju delavskih pravic.
To so take osnove, o katerih si se učil v srednji šoli pri zgodovini in bi ti morale biti jasne.
Zgodovina sprememb…

Aja? Kje so pa sindikati ko leva opcija niža davčne olajšave in uvaja nove prispevke na plače in sprejema slabe zakone? Zakaj delajo samo ko so desni?
Zato ker desnica dela samo za žepe kapitala, večinoma uperjeno proti delavcem in normalno je, da sindikati,
po svoji definiciji delajo proti izkoriščanju delavcev in kratenju delavskih pravic.
To so take osnove, o katerih si se učil v srednji šoli pri zgodovini in bi ti morale biti jasne.
To je teorija sindikatov ja. Praksa pri nas je pa drugačna. Kdo je z ukrepi znižal plače zaposlenim? Golobja vlada. Kdo je zaposlenim mandat prej zvišal plače? Janševa vlada. In naša desnica ne dela proti delavcem. Če smo pošteni sploh niso prava desnica. Sicer pa meni je vseeno. Jaz imam dovolj. Folk je pa glup in voli tistega, ki jim še več jemlje, potem pa jamr. Pa naj bo tako. Vsi enaki vsi revni al kako že pravijo?
kamiKaZaA ::
To je teorija sindikatov ja. Praksa pri nas je pa drugačna. Kdo je z ukrepi znižal plače zaposlenim? Golobja vlada. Kdo je zaposlenim mandat prej zvišal plače? Janševa vlada. In naša desnica ne dela proti delavcem. Če smo pošteni sploh niso prava desnica. Sicer pa meni je vseeno. Jaz imam dovolj. Folk je pa glup in voli tistega, ki jim še več jemlje, potem pa jamr. Pa naj bo tako. Vsi enaki vsi revni al kako že pravijo?![]()
- to je moto vseh sindikatov (Vsi enaki, vsi revni.), kateri delajo vse samo v tej smeri (Bog ne daj, da bi kdo od zaposlenih imel več)
- in če se bo ta zakonodajni referendum zavrnil bomo šli še en korak k "Vsi enaki, vsi revni."
Ljudje kot kaže ne vidijo, da pod levimi strankami obdavčujejo že tako preveč obdavčene plače, da na koncu vsi zaslužimo manj.
kodiak ::
Ti pa nisi čisto pri sebi ali zgolj lažeš načrtno? Po kakšni logiki si prišel do takšnih zblojenh zaključkov? Fejsbuk doktor, ti si verjetno stevanovića volil, glede na tole napisano skropucalo
Samael ::
A bi kdo povedal kaj "pametnega"? Vsebinsko, na temo referenduma?
Standardno prepucavanje na relaciji levi-desni, ki vzporedno teče še v vsaj dveh, najbrž pa dvajsetih drugih temah, nima smisla in razloga, da ostaja.
Standardno prepucavanje na relaciji levi-desni, ki vzporedno teče še v vsaj dveh, najbrž pa dvajsetih drugih temah, nima smisla in razloga, da ostaja.
Samael != Samuel
Utk ::
V zakonu marsikaj manjka, bolje bi bilo če bi bilo to več ločenih zakonov in v vsakem bolj dodelani manjši davki in konkurenca v zdravstvu, ampak to ne pomeni da ni za sprejet. Načeloma gre v pravo smer. Je pa za leve preveč desen, who cares, za desne pa premalo desen. Še 10 zakonov bi treba.

Ljudje kot kaže ne vidijo, da pod levimi strankami obdavčujejo že tako preveč obdavčene plače, da na koncu vsi zaslužimo manj.
Ampak saj pod desnimi so enako, tako, da ne vem o čem govoriš. Splošna olajšava recimo, bi rekel, da bi bila sprejeta
prvi dan SDSove vlade, je že "obstajala", samo še enkrat sprejmejo, nula dela. Pa je še kar nimamo.
Starostne oskrbe niso ukinili (kar je tisto, kar verjetno misliš pod dodatnim obdavčevanjem).
So pa sprejeli, kako bodo osiromašili državni proračun, za korist, že tako premožnih, da bomo mi vsi ostali
potem plačevali manjko. Tako, da je malo hecno, da voliš desne, zaradi visoko obdavčenih plač, kjer pa se
potem nič ne spremeni, ne samo to, še celo znižati hočejo davke premožnih, da boš ti plačeval več.
Zgodovina sprememb…

Ampak saj pod desnimi so enako, tako, da ne vem o čem govoriš. Splošna olajšava recimo, bi rekel, da bi bila sprejeta
prvi dan SDSove vlade, je že "obstajala", samo še enkrat sprejmejo, nula dela. Pa je še kar nimamo.
So pa sprejeli, kako bodo osiromašili državni proračun, za korist, že tako premožnih, da bomo mi vsi ostali potem
plačevali manjko. Ja, tudi ti.
Premožni oz. tisti s plačo nad 7.5k bodo tudi s kapico plačevali precej več kot večina. Sploh smo pa eni izmed redkih, ki kapice še nimamo

Še 10 zakonov bi treba.
In 10 referendumov. Skratka, predlagaš, da zapravimo miljone za referendume, končni učinek pa bo enak?
So pa sprejeli, kako bodo osiromašili državni proračun, za korist, že tako premožnih, da bomo mi vsi ostali potem
plačevali manjko. Ja, tudi ti.
Premožni oz. tisti s plačo nad 7.5k bodo tudi s kapico plačevali precej več kot večina. Sploh smo pa eni izmed redkih, ki kapice še nimamo
Torej ni nobenega problema, če kapice ni. Bodo lepo plačevali še naprej za naš blagor in vračali v družbo svojo
hvaležnost, da jim je družba to omogočila. Ne samo to, kapica deluje de-stimulativno, kar naenkrat imajo več
denarja za enako dela, mar ni to nekaj kar kritiziraš pri dvigu plač javni upravi?
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Referendum o obratovanju trgovin ob nedeljah (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Problemi človeštva | 37787 (6080) | 133780 |
| » | Stranka Levica vložila zahtevo za referendum o Zakonu o dohodnini (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22048 (9089) | bbbbbb2015 |
| » | Malo delo - referendum (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Problemi človeštva | 258647 (230011) | Mipe |
| » | Sprememba zakona o RTV SLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 75552 (68789) | noraguta |