Forum » Loža » Dohodnina - Levica umaknila zahtevo za referendum!
Dohodnina - Levica umaknila zahtevo za referendum!

aken ::
(p.s.: za ostale, da bojo razumeli razseznosti njegovih projiciranj (da ne recem dusevne bolezni), ze celo zivljenje delam za svetovne korporacije, blue chipov sem si v CVju nabral vec kot je za njih slisal in sem tehnicne stroke - nisem pa idiot, ki bi za svojo nesposbnost krivil poljubno skupino v druzbi, ki mi ne bi ustrezala oz. ji bi bil, po slovenceljsko, "fovs"
)

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: aken ()

ginekk ::
Samo @aken. Pišeš pa na način, kot bi sam bil narcisoid, ki zelo rad zmerja vse ne enako misleče in ob tem hkrati govoriš o projekciji drugih.
Drugače se strinjam, da manjvrednih znanosti ni. Posmehovanje učenim, ne glede na področje, je kar kmetavzarsko, da. Trkanje po prsih, da je medicina nekaj več kot kaj drugega, pa čisto isto.
Drugače se strinjam, da manjvrednih znanosti ni. Posmehovanje učenim, ne glede na področje, je kar kmetavzarsko, da. Trkanje po prsih, da je medicina nekaj več kot kaj drugega, pa čisto isto.

111111111111 ::
Kaj bi ti rad, glavno da grejo plače gor za 6 razredov dohtarjem. Zdaj ko bojo usahnili dodatki, bo treba kredit za jahto še zmeraj odplačevat.
Kakor vem je US prepovedalo dvignit plače. Sedaj pa vse JS budale stavkajo, ker se bodo zdravnikom plače dvignile.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

darksamurai ::
Aha, pa se je intelektualno nicvreden stvor odlocil za ad-hominem. Ni bilo pricakovati kaj drugega. Sem te v narcisoidnost dregnil, a?![]()
Prvo si preberi kaj pomeni ad-hominem, ker več kot očitno ne razumeš pomena.
Evo lep primer ad-hominem iz tvoje strani. Jaz sem samo navedel, da podatki niso točni, tvoj super intelekt pa je to doumel kot napad na zdravnike.

darksamurai je izjavil:
Malo zavajaš. Inženir začetnik ima mnogo nižjo plačo kot zdravnik začetnik. Starejši zdravniki imajo veliko več kot 1800 neto. Povprečna plača inženirjev strojništva je 1500EUR neto, kar je mnogo manj od zdravnikov. Podobno je pri inž. gradbeništva in elektro.
In? So tudi precej vec vredni od ostalih ker jih je manj. Si fovs? Pojdi studirat medicino, bi te rad videl.

Mato989 ::
Lepo ste derailali temo.... osnovno bistvo je dohodnina =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Samo @aken. Pišeš pa na način, kot bi sam bil narcisoid, ki zelo rad zmerja vse ne enako misleče in ob tem hkrati govoriš o projekciji drugih.
On je narcisek. On je primer voznika, ki kliče na radio da čisto vsi vozijo po napačni strani AC.
Drugače pa se ravno aken posmehuje učenim. Inženirje (učene osebe) ima za idijote, hkrati poveličuje druge učene inteligentne osebe.

Lepo ste derailali temo.... osnovno bistvo je dohodnina =)
Odgovor je enostaven. Člani levice so prespali matematiko. Oseba na minimalcu ne more dobiti enake olajšave XXX€ kot nekdo s 6000€/bruto. Osnove progresivne lestvice. Ko pa jih je nekdo opomnil na to neumnost, pa so zahtevo umaknili, ker bi drugače pogoreli na volitvah. Vsak razumen delavec bi si želel nižjih davkov, ker to pomeni več € na računu.

Wrop ::
Ampak, potem ne bo zastonj šolstva. Ne bo zastonj zdravstva in zastonj hotelov ter domov za upokojence. Pa kako bodo njihovi tovariši iz nekaterih NVOi preživeli? Ne želijo, da se NVO obrnejo proti njim, če jih ne bi zalagali z denarjem. Samo preko politike je možno, da pravi dobijo denar. Če bi jo samo iz dohodnine, katere določen del bi svobodno določali ljudje, potem bi izgubili precej denarja. Tako pa talaš pobran denar, ga daš svojim izbrancem, nato pa s polno ritjo dodatno tolčejo po tistih, od katerih denar vzamejo. Indirektno financiraš svoje ali pa tiste, s katerimi se ujemaš v 95 %.
Vsak milijonček, ki ne gre preko njih je, je za njih izgubljena priložnost.
Vsak milijonček, ki ne gre preko njih je, je za njih izgubljena priložnost.

D3m ::
Kdaj bodo sprejeli?
Od kdaj je bil pa dom za upokojence ZASTONJ!
Ne bo zastonj zdravstva in zastonj hotelov ter domov za upokojence.
Od kdaj je bil pa dom za upokojence ZASTONJ!
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

darksamurai je izjavil:
On je narcisek. On je primer voznika, ki kliče na radio da čisto vsi vozijo po napačni strani AC.
Drugače pa se ravno aken posmehuje učenim. Inženirje (učene osebe) ima za idijote, hkrati poveličuje druge učene inteligentne osebe.
Ne, ne razumes, norce se delam iz vasega nakladanja in vam nastavljam ogledalo, da bos lahko videl kaksne neumnosti klatis (in se nekaj "ta butarastih" v tej temi). Saj nisem pricakoval, da bos razumel

Si opazil, a?

+1, vidis kako lepo sem razlozil, kar nihce ni razumel 2 strani. Samo treba je situacijo obrniti v drugo smer, da se inzenirji pocutijo napadene in napadajo "medicinci", pa postane hitro vse jasno.

darksamurai pa se seveda ne vidi v ogledalu

Zgodovina sprememb…

kuall ::
jasno kot beli dan je, da se levičarji ne borijo za revne ampak za razne kulturnike. zato jih motijo nižji davki na plače, ker bi tako kulturniki dobili manj. elita nič drugega. za male revne ljudi je bila npr resnično kakšna sls, ki ste jo izglasovali ven. tu v levici so sami bogataši, ki obenem še nič ne delajo.
če bi komu višal plače so to definizivno zdravniki, ker to je v bistvu edini poklic od javnih uslužbencev, ki mi bo enkrat v prihodnosti ziher zelo prav prišel. ne bi rad prišel pod roke mazača ampak pod sposobnega zdravnika. tak da biti proti višjim plačam za zdracvnike je pljuvanje v lastno skledo.
če bi komu višal plače so to definizivno zdravniki, ker to je v bistvu edini poklic od javnih uslužbencev, ki mi bo enkrat v prihodnosti ziher zelo prav prišel. ne bi rad prišel pod roke mazača ampak pod sposobnega zdravnika. tak da biti proti višjim plačam za zdracvnike je pljuvanje v lastno skledo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()

Levica se bori, da ostaneš reven in, ko si čisto na dnu ti ponudijo roko, da misliš, da ti pomagajo v bistvu te pa dušijo.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

Furbo ::
Se vsaj trudimo. Garbage in, garbage out. Ne vem kako si predstavljas, da bi iz populacije zabitih kmetavzov dobil kaj vec, zato je nujno, da vsaj tisto malo kar imamo sponzoriramo na vse pretege. Damage control. Da imamo vsaj nekaj, po tvoji logiki, bi imeli himno v nemscini. Slovenia, slovenia uber alles, uber alles in der welt...
No evo. Samo mečite nam denar z lopato in ne sprašujte po rezultatih.
Če že bo kaj, bo zagotovo samo pljuvanje po Sloveniji.
To ni kultura, ampak podpiranje lenuhov.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Pejd probat. Če nau takoj prijel pa večkrat probej.
Kaj probat?
Sej že imam otroke. :)
|HP EliteBook|R7 8840U|

Se vsaj trudimo. Garbage in, garbage out. Ne vem kako si predstavljas, da bi iz populacije zabitih kmetavzov dobil kaj vec, zato je nujno, da vsaj tisto malo kar imamo sponzoriramo na vse pretege. Damage control. Da imamo vsaj nekaj, po tvoji logiki, bi imeli himno v nemscini. Slovenia, slovenia uber alles, uber alles in der welt...
No evo. Samo mečite nam denar z lopato in ne sprašujte po rezultatih.
Če že bo kaj, bo zagotovo samo pljuvanje po Sloveniji.
To ni kultura, ampak podpiranje lenuhov.
Predvsem ne mislim podpirati gnojev, s tvojim razmisljanjem ("meni je vredu, ko hebe ostale"). To je pac mentaliteta kriminalcev.
Levica se bori, da ostaneš reven in, ko si čisto na dnu ti ponudijo roko, da misliš, da ti pomagajo v bistvu te pa dušijo.
Se vedno bolje kot desnica, ki te ima za idiota celoten mandat, celotne volitve in na koncu izpades - idiot. Pri danasjih desnih strankah, nima noben njihov zagovornik niti najbolj osnovne sanse, da se predstavlja kot kakrsenkoli intelkt - ne glede kaksna je levica/Levica. Nesposoben koruptiven gnoj, ki se je nabral na desni strani ne dovoljuje nikakrsne izbire nikomur, ki ima cel nevron ali dva. In taki jih volijo.
Zgodovina sprememb…

Kaj si pa potlej ti?
Jaz bi dr. Bojana Dobovska (protikoruptiven program), ki je iz politike izstopil. Trenutno sem v fluxu, nimam pojma koga bi volil, vem samo, da ne bom Goloba (ker so primorci primitivni prasci s prevec italianskih genov, da bi se jim dalo zaupati karkoli) in ne bom kogarkoli iz sedanje vlade (ker so tudi pokvarjeni prasci, kar pa se bolj boli - da me imajo za idiota; s tem, da nisem mozgansko mrtev proticepilec, briga me za protikoronske ukrepe, boli vse ostalo). Skratka nekaj od tega kar ostane.
Dejansko bom sel skozi programe in iskal kaj bi lahko naredili v prejsnjem mandatu pa niso. Tisti, ki bojo imeli najmanj sranja na glavi bo dobil moj glas - pac damage control, voliti tistega, ki je celotni druzbi naredil najmanj skode. Tocno tako, kot sem naredil na prejsnjih volitvah.
In, ce bi vsi poceli enako, bi imeli precej manj popolnoma nesposobnih politikov v parlamentu. Seveda pa je vecina sloveniastana prezabita za to.
Zgodovina sprememb…

Aha, torej boš volil NSi.
Ah imas tezave v bralnem razumevanju, dejansko se ne cudim, ne delujes najbolj inteligentno, torej, naj ti razlozim za dusevno motene - kogarkoli, ki je sodeloval v sedanji vladi ne bom volil. In v tem momentu je jasno samo to.
Enako kot bo storilo tudi 100% volilcev, ki niso nori. Seveda pa razumem, da je dolocen procent mentalno motnih kretenov v volilni masi, ki bojo volili SDS, NSi ipd.
Zgodovina sprememb…

Si ti malo idiota? :/
Napisal si tistega z najmanj masla na glavi.
Kot receno, vedno obstaja dolocen procent lahkovernih debilov, ki imajo tudi take misli. Nisem eden od njih. Si pa ocitno ti.
Zgodovina sprememb…

luli ::
Zaradi transparentnosti zahtevam, da se plače teh naših šolnikov objavijo, tako kot so se plače policajev. Potem pa se bomo pogovarjali dalje. Tudi dohtarske, da ne bo izjeme.

Enako kot bo storilo tudi 100% volilcev, ki niso nori. Seveda pa razumem, da je dolocen procent mentalno motnih kretenov v volilni masi, ki bojo volili SDS, NSi ipd.
Ti si ziher anticepilec, ker nimaš vse v glavi pošlihtano.

kuall ::
Ko berem take kot si ti si mislim, da to mogoče be bi bilo tako slabo. Zgleda, da vam je življenje pod komunizmom kr konkretno škodilo, da take pišete.

IL_DIAVOLO ::
111111111111 je izjavil:
Ti si ziher anticepilec, ker nimaš vse v glavi pošlihtano.
Ironicno ravno cepilci ste si naredili blamazo, ko ste se "cepili" haha
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:
Ironicno ravno cepilci ste si naredili blamazo, ko ste se "cepili" haha
To seveda pridigajo samo antocepilci, za katere pa vemo da so zablojeni. He, he, he...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obdavčitev dela v Avstriji (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 243723 (114282) | PersonaRuda |
⊘ | Sava Kranj ponuja za delavce 800 evrov bruto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26498 (23225) | BigWhale |
» | DOHODNINA 2017, inženirji potegnili kratko... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 32772 (26753) | St235 |