☰

» »

POP TV v ogledu za nazaj onemogočil preskakovanje reklam

1 2
3
»

-JM- ::

Za EON je uporabnih več variant:
1. Instalacija EON TV aplikacije (ne EON TV Slovenija) na njihov box in previjanje preko te aplikacije. (Vsak ki ima fiksne storitve dobi zraven še možnost uporabe TV aplikacije na 2. Tv-ju).
2. Instalacija EON aplikacije (ki je namenjena za telefone/tablice) na telefon in preko chromecasta ki je vgrajen v box, previjanje preko te aplikacije.
3. Instalacija namenske starejše aplikacije (EON mod) ki je za telefone, direktno na box in z uporabo miške ali airmouse previjaš potem s to aplikacijo. To sicer nisem siguren ali gre na njihovem boxsu, sam imam na android tv in dela Ok.

karafeka ::

DarwiN je izjavil:

Pri EON gre zaenkrat prvrtet reklame tako, da oddajo dol vgasneš in jo ponovno odpreš.. Potem lahko normalno premotaš.. Ampak to moraš naredit pri vsakih reklamah. :S..

Bo že izšel kak hack. ://

Sicer nisem strokovnjak, ampak na podlagi tega https://slo-tech.com/forum/t856432/p883..., sem dodal v filter v ublock origin tole za eontv preko browserja:
||cdn.united.cloud/v1/nsa/segments$domain=eontv.si

in potem teh segmentov za reklame več ne kaže, in lahko preskakuješ. Nisem pa to kdo ve kako dolgo testiral, ker redko gledam tv.

DarwiN ::

Thanks, tole sem potreboval.. Ne za aplikacijo. Očitno deluje.

V Adblocker Ultimate greš pod settings/custom rules in dodaš ta ukaz: ||cdn.united.cloud/v1/nsa/segments$domain=eontv.si
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

OK.d ::

Ma dajte jih na ignor, ne pa nekakšne hacke iskat;)
LPOK.d

DarwiN ::

Sej sam tudi ne gledam POPa... Iskal sem rešitev za stare ljudi. ;)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

kodiak ::

DarwiN je izjavil:

Sej sam tudi ne gledam POPa... Iskal sem rešitev za stare ljudi. ;)

Od časa ko so uvedli prepoved preskakovanja reklam, ga tudi pri nas več ne gledamo.

Najlepše je, ker Proplus poneumljanja več niti ne pogrešamo. Bil je že avtomatizem, mi pa zombiji.
Smo srečni ozdravleni napihnjenih senazicij, informativnega šuma, in smeti od po njihovo zabavnega in realshow programa.
1 2
3
»