Forum » Loža » Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj
Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj
Malcolm_Y ::
31. avgusta PRO PLUS spreminja izkušnjo ogleda za nazaj na programih POP TV, Kanal A, KINO, BRIO, OTO in ASTRA. V prvih treh dneh po predvajanju oglasov ne bo mogoče preskočiti.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Kaj pravite?
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Kaj pravite?
Tampermonkey + AI skript --> trol filter
Ganon ::
Nič, samo prisili bodo ljudi, da bodo gledali oddaje z nekajdnevnim zamikom. In plačljivi Voyo bi moral biti izvzet. Jaz ga imam sicer že privzeto kot del A1 paketa.
Motion ::
iz tistega malega ogledov kar je sedaj, bo še manj......
zgleda da ne oni me jst nebomo kaj dosti na slabšem
zgleda da ne oni me jst nebomo kaj dosti na slabšem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Motion ()
fikus_ ::
Proplus tanko piska in rabi vsak cent. Lastnik je neka Slovaška ali Češka firma, isti imajo v lasti Hrvaški RTL, denar so pumpali iz SLO na HR, tam širili lastno produkcijo, ker je na HR večji trg in še v SLO požremo ves šrot iz HR. Kar poglejte, kaj se predvaja na popu.
Pop tv se že nekaj časa na tiho prodaja, ker je izčrpan. Ko se je Čakrmiš uprl molzenju pop tvja, so ga odstranili.
Sicer pa TV ni več gledljiva z reklamami in brez časovnega zamika.
Pop tv se že nekaj časa na tiho prodaja, ker je izčrpan. Ko se je Čakrmiš uprl molzenju pop tvja, so ga odstranili.
Sicer pa TV ni več gledljiva z reklamami in brez časovnega zamika.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Motion ::
še največ tamali oto, morda se bodo sedaj hitreje naveličali
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Motion ()

razor1911 ::
Neumna poteza idiotskega managementa, ki išče izgovor za negledanost zaradi abotnega programa v oglasih,
ki jih bodo gledali vsi tisti, ki jih že zdaj gledajo, vsi ostali pa ne
bomo več gledali njihovih vsebin, sami pa ne bodo mogli več prodajati oglaševalcem gledanosti.
Naivno mislijo, da bo povprečen uporabnik interneta, tratil čas na 5 minutah reklam za
vsakih 10-15 minut vsebine. Raje prodam TV.
Se bom hitro odvadil gledati še 24kur, ostalih vsebin, ki bi mi bile zanimive pa tako ali
tako že zdaj nimajo. Mogoče celo Dnevnik doživi renesanso, preko česar bodo izgubljali še "product placement" dohodek.
ki jih bodo gledali vsi tisti, ki jih že zdaj gledajo, vsi ostali pa ne
bomo več gledali njihovih vsebin, sami pa ne bodo mogli več prodajati oglaševalcem gledanosti.
Naivno mislijo, da bo povprečen uporabnik interneta, tratil čas na 5 minutah reklam za
vsakih 10-15 minut vsebine. Raje prodam TV.
Se bom hitro odvadil gledati še 24kur, ostalih vsebin, ki bi mi bile zanimive pa tako ali
tako že zdaj nimajo. Mogoče celo Dnevnik doživi renesanso, preko česar bodo izgubljali še "product placement" dohodek.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()

mtosev ::
Jaz sem se že navadil, da pač gledam reklame. Itak so povsod.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Jaz sem se že navadil, da pač gledam reklame. Itak so povsod.
Vidiš, jaz jih pa nikjer ne gledam, zato ni razloga, da bi jih začel. YT pohandlaš v
browserju, tuje programe se da vse prevrtavati, torrenti reklam nimajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()

gruntfürmich ::
super. bom točno vedel kje je najcenejši jogurt in posebna salama...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Heh, Kanal A sem zadnjič gledal kakšen mesec nazaj, BRIO in OTO ravno toliko, da vem, da obstajata, za ASTRA pa še nikoli slišal nisem.
bm1973 ::
Kdo sploh gleda slovenske kanale? Razen penzionistov?
Mi gledam Živ Žav, še vedno najboljše risanke, plus Slo 2 kadar je TdF...
Mi gledam Živ Žav, še vedno najboljše risanke, plus Slo 2 kadar je TdF...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Jaz gledam dnevnik na Slo 1.
feryz ::
Jaz sem včasih, leta nazaj, sem ter tja, 24 ur pogledal.
Potem so uvedli to sranje in sem nehal gledati pop tv, akanal in vse ostalo.
In od takrat se tega držim.
Tv-ja ne gledam že vsaj desetletje.
Tako da me boli kita, kaj uvedejo. Upam da še koga izgubijo na ta način.
Potem so uvedli to sranje in sem nehal gledati pop tv, akanal in vse ostalo.
In od takrat se tega držim.
Tv-ja ne gledam že vsaj desetletje.
Tako da me boli kita, kaj uvedejo. Upam da še koga izgubijo na ta način.
NekdoPach ::
Ob gledanju reklam se počutim kot živina v hlevu, futrajo nas z reklamami da izmolzejo čim več dinarčkov iz nas. Biloker program odpreš, ali reklame, ali "novice" (propaganda), al je nek modern slop... Nič od nič, brainrot vglavnem. TV is dead.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NekdoPach ()

JanBrezov ::
Obstaja kakšno orodje ali AI, ki mu poveš katere oddaje na katerih kanalih gledaš in jih gleda namesto tebe, izreže reklame in shrani rezultat v lokalni media server? Za ne-travniške vsebine seveda.
fikus_ ::
Večina TV programov je "uskladila" termin za reklame na 15 minutne intervale in po možnosti vsi hkrati, da prestavljanje ne pomaga več.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
donvito ::
Točno tako, včasih si prestavil na drug program, sedaj imajo pa reklame ob istem času, prasci. Najbolj me pa pogreje nacionalka, ki jo plačujemo in moramo gledat šrot od reklam. Včasih je bila sem in tja kakšna, danes pa tako kot na drugih.
Te mine, da bi pogledal kakšen film ali odajo.
Te mine, da bi pogledal kakšen film ali odajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: donvito ()

Med dnevnikom in slovensko kroniko je reklama 2-3 min. Nič hudega.
Netrunner ::
mi za to plačujemo :) juhu
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
bm1973 ::
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Magic1 ::
Prisilno se plačuje tako v primeru RTVja in Pro plusa. Pro plus se lahko rešiš, če ukineš kabelsko TV, ki vsaka vključuje pro plusovo naročnino. Za RTV pa moraš uradno živet v jami, da ga ne rabiš plačat. Žalostno, da se plačuje za reklame...
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
ripmork ::
+2Kdo sploh gleda to sranje?
+1
Med dnevnikom in slovensko kroniko je reklama 2-3 min. Nič hudega.
Glede na to, koliko denarja dobivajo od prispevkov, majo še vedno 5x preveč reklam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
metalc ::
Kako različne prakse, ko pri T-2 z zamikom pogledam kakšen dokumentarec na tujih kanalih (vsaj pri Viasat History je zagotovo tako) in pride do vmesnih reklam, mi STB kar sam ponudi, da pritisnem neko tipko za preskok reklam.
Pač podaljšajo reklame in lahko zaposlijo še kup "primernih" ljudi. Sej veste nova vlada, novi ljudje. Samo da se verjetno v primeru RTVja nikoli ne odpušča.
Magic
PROTEINSKI ::
Kako različne prakse, ko pri T-2 z zamikom pogledam kakšen dokumentarec na tujih kanalih (vsaj pri Viasat History je zagotovo tako) in pride do vmesnih reklam, mi STB kar sam ponudi, da pritisnem neko tipko za preskok reklam.
Pošteno. Pri T-2 je preskok plačljiv. Če mislijo služiti z reklamami, ki se jih ne da preskočiti, morajo ukiniti tudi to storitev, ki sedaj stane 6€. Za ta denar dobiš že bolj kvalitetne tuje pretočne vsebine, kjer ti ni treba gledati oglasov. Bo pa okrog tega še dosti pritožb ali celo tožb, sem prepričan.
BuDi79 ::
BuDi79 ::
PROTEINSKI je izjavil:
Bo pa okrog tega še dosti pritožb ali celo tožb, sem prepričan.Ne bo, nič bat.
Tudi glede tega, da je POPtv nujno v vseh paketih in se plačuje okoli 5 evrov mesečno skrito v paket ni protožb.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()

lynxslo5 ::
Jaz na pro plus programih gledam edino občasno Slaka zvečer. Zdaj, ko me bodo silili, da gledam reklame, bom tudi Slaka nehal gledati.
Jaz gledam največ Visatove programe: Viasat History in Visat True Crime... pa včasih tudi National Geographic.
Jaz gledam največ Visatove programe: Viasat History in Visat True Crime... pa včasih tudi National Geographic.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
starfotr ::
Pro plus je bil v težki buli, dokler niso izsilili "pro plus prispevka" od vseh operaterjev, ter hkrati ukinili DVB-T oddajanje. Takrat je bilo rečeno, da bodo pustili časovni zamik, ker so dobili stabilen in zelo soliden vir financiranja. Sedaj so pač postali preveč požrešni. Treba jih je poslat nekam v 3 krasne, vreči ven iz shem in jim zapreti pipico. Drugače je to nenasitna hobotnica, ki se bo samo širila in širila.
free_rider ::
Najboljši so ti komentarji, kdo pa to še gleda... (tv, pop, na splošno)
Ja nekaj folka očitno to gleda, če se je nabralo toliko komentarjev v dveh urah.
Mene bo to definitivno odbilo od ogleda. Pa sem gledal pomoje samo masterchef na proplusu.
Prej si pol ure kasneje začel gledat in preskočil potem vse reklame.
Če to zdaj ne bo več mogoče, potem zamik izgubi ves smisel. Za par dni nazaj pa tudi ne bom gledal.
En navaden enshittification po vzoru vseh drugih platform.
Ja nekaj folka očitno to gleda, če se je nabralo toliko komentarjev v dveh urah.
Mene bo to definitivno odbilo od ogleda. Pa sem gledal pomoje samo masterchef na proplusu.
Če to zdaj ne bo več mogoče, potem zamik izgubi ves smisel. Za par dni nazaj pa tudi ne bom gledal.
Imagine there's no religion :)
CiClon ::
DamijanD ::
Sicer praktično ne gledam tega ampak me zanima kako je to tehnično rešeno. Recimo, da rabim pogledat zadnjih 15 minut filma, ker sem šel spat. A bom lahko prevrtel vse razen reklam ali kako?
Meiniken2 ::
Komentarji v stilu "kdo to še gleda" so tudi meni smešni. To pravijo ljudje, ki imajo težave situacijo videti iz druge perspektive. Drugi se zavedamo, da na tem svetu nismo sami.
Predvidevam da bojo tisti, ki ne poznajo druge vrste zabave zvečer še naprej gledali in zraven jamrali.
Sam TVja že dolgo ne gledam več. TV je danes zame zgolj le večji monitor, ker imam pod njim en mini pc za filme. Tudi malce postrani gledam ljudi, ki TV uporabljajo kot večji telefon in zraven jamrajo o reklamah.
Predvidevam da bojo tisti, ki ne poznajo druge vrste zabave zvečer še naprej gledali in zraven jamrali.
Sam TVja že dolgo ne gledam več. TV je danes zame zgolj le večji monitor, ker imam pod njim en mini pc za filme. Tudi malce postrani gledam ljudi, ki TV uporabljajo kot večji telefon in zraven jamrajo o reklamah.

gruntfürmich ::
pa kako niste veseli ko izveste kje je najcenejše mleko?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,

WizzardOfOZ ::
Ni reklam ,če ne gldeaš TV-ja. Nimam časa za take bedarije kot je TV. tisoč in ena stvar za narest doma, ki je vsaka bolj pomembna od gledanja TV. Če si pa že vzamem frej, grem pa v ležat visečo mrežo na vrt (brez telefona, tv ali računalnika).
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
PROTEINSKI ::
Kdo še gleda TV v letu 2026? Jaz imam humanoidnega robota, ki to dela namesto mene in mi pove samo kratko obnovo vsebine, ki se predvaja na barvnem prikazovalniku slike. Tako prihranim čas in ker prihranim čas, tudi veliko zaslužim. Čas je namreč denar. Med reklamami, mi pove samo: pralni prašek, tablete erekcija, tablete refluks itd. Nastavil sem, da ne omenja brandov, ker mi gre to na jetra.
Za nekatere je koncept, da nismo vsi njihovi kloni, nedojemljiv. Nemogoče karkoli pojasniti nekomu s tako kratko pametjo.
Ne spremljam veliko vsebin TV programov, me pa določene zanimajo. Masterchef, med drugim, rad pogledam. In na srečo je na Voyu dosegljiv brez motečih dodatkov.
Ne spremljam veliko vsebin TV programov, me pa določene zanimajo. Masterchef, med drugim, rad pogledam. In na srečo je na Voyu dosegljiv brez motečih dodatkov.
free_rider je izjavil:
Najboljši so ti komentarji, kdo pa to še gleda... (tv, pop, na splošno)
Sej ne rabi nihče gledat. Če kdorkoli gleda karkoli drugega, npr. history, športe, poljubne tuje kanale, mora nujno plačat pro plusu(so izsilili, da jim operaterji plačujejo). Lahko le popolnoma ukineš kabelsko in vzameš HBO, kjer imaš discovery v kompletu. Šport pa streamaš od nekje.
Magic
feryz ::
Na pošti bi lahko prodali nalepko tudi za na tv. Tako kot za na kaselc.
Da bi jim bilo jasno, da so reklame no go.
Če pa že to ne, potem naj t-2 in ostali ponudijo, da med reklamami furajo črn ekran in relaksacijsko muziko.
V mojem paketu reklam ni in tudi posebej se nisem naročil nanje.
Da bi jim bilo jasno, da so reklame no go.
Če pa že to ne, potem naj t-2 in ostali ponudijo, da med reklamami furajo črn ekran in relaksacijsko muziko.
V mojem paketu reklam ni in tudi posebej se nisem naročil nanje.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 768386 (220682) | BorutK-73 |
| » | Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 56154 (49799) | next3steps |
| » | Planet TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 42465 (37247) | zuz3k |
| » | Boš septembra doma?Oddelek: Loža | 11785 (7075) | Silck |
| » | TV Pika odhaja, prihaja POP BRIOOddelek: Loža | 9079 (6581) | Tarzan |