Forum » Loža » Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj
Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj
brett ::
Pri nas doma (imama T2) ta blokada še vedno ni aktivirana. Normalno se lahko prevrtava EPP po želji. Kar tako naprej
!!
Mikrohard ::
Če imaš dovolj star TV (in pravo znamko), nikoli ne boš dobil tega...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mikrohard ()
c3p0 ::
Zato imamo pa tebe.
Ne, mene imate zato, da informiram uporabnike foruma, s čim vse SDSovci probajo
manipulirati družbo in spodkopavati demokracijo.
Tole je stanje 2019, vmes so se pojavili še novi:
Če uporabljate katerokoli od teh strani je enako kot bi "objektivne" informacije
dobivali od Nova24TV ali Demokracija.si in to je razlog, da SDSovi agitpropi kot
je delavec44, tako navijajo za "pridobivanje informacij od kjerkoli". Da vam lažje
perejo možgane.
Ta cela tvoja "hobotnica" pa ima gledalcev za 2 avtobusa, s sendviči vred. /sockpuppet
-JM- ::
Ena izmed najbolj preprostih rešitev za vse, ki T-2 TV gledate prek aplikacije na televizorju, je downgrade aplikacije na verzijo 10.0.8.
Starejšo verzijo APK-ja lahko dobite npr. prek APKCombo Downloaderja:
https://apkcombo.com/downloader
Izberete:
device: TV
ustrezno arhitekturo
starejšo Android verzijo
Lahko pa seveda APK verzije 10.0.8 poiščete tudi drugje.
Ker Android običajno ne dovoli namestitve starejše verzije čez novejšo, je treba pri namestitvi prek ADB uporabiti:
adb install -r -d ime_aplikacije.apk
Parameter -d omogoči downgrade, -r pa ohrani obstoječe podatke aplikacije.
Opcija 2 je sprememba **** v samem APK-ju.
torej download aplikacije
sprememba progra**** kode
repack, sign, adb install
Nisem pa prepričan kolikor je to legalno + določene informacije se delijo s strežnikom -> v VAST requestu preko URL `qTx`.
*dragi moderator, če te moti moj post ga pobriši/primerno cenzuriraj :)
Sem probal opcijo 1 pa na android 14 ne dovoli downgrade aplikacije

razor1911 ::
Zato imamo pa tebe.
Če uporabljate katerokoli od teh strani je enako kot bi "objektivne" informacije
dobivali od Nova24TV ali Demokracija.si in to je razlog, da SDSovi agitpropi kot
je delavec44, tako navijajo za "pridobivanje informacij od kjerkoli". Da vam lažje
perejo možgane.
Ta cela tvoja "hobotnica" pa ima gledalcev za 2 avtobusa, s sendviči vred. /sockpuppet
Mhm pa stotine štumflutk kot si sam, ki delajo astroturfing po internetu in upajo, da jim rata zjebat konvencionalne
medije, zato, da bo več ljudi gledalo vaše fake news medije.
Za nagrado pa potem dobite zaposlitev v javni upravi oz. verjetno se zdaj tudi odpira opcija v RTVSLO.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()
xyd1 ::
No potem pa izbrisi novo verzijo, in instaliraj staro verzijo.
Ena izmed najbolj preprostih rešitev za vse, ki T-2 TV gledate prek aplikacije na televizorju, je downgrade aplikacije na verzijo 10.0.8.
Starejšo verzijo APK-ja lahko dobite npr. prek APKCombo Downloaderja:
https://apkcombo.com/downloader
Izberete:
device: TV
ustrezno arhitekturo
starejšo Android verzijo
Lahko pa seveda APK verzije 10.0.8 poiščete tudi drugje.
Ker Android običajno ne dovoli namestitve starejše verzije čez novejšo, je treba pri namestitvi prek ADB uporabiti:
adb install -r -d ime_aplikacije.apk
Parameter -d omogoči downgrade, -r pa ohrani obstoječe podatke aplikacije.
torej download aplikacije
sprememba progra**** kode
repack, sign, adb install
Nisem pa prepričan kolikor je to legalno + določene informacije se delijo s strežnikom -> v VAST requestu preko URL `qTx`.
*dragi moderator, če te moti moj post ga pobriši/primerno cenzuriraj :)
Sem probal opcijo 1 pa na android 14 ne dovoli downgrade aplikacije
To želim narediti na njihovem boxu vip 7300. Če izbrišem novo in namestim staro, po nekem času avtomatsko posodobi čeprav je v google play to onemogočeno

To želim narediti na njihovem boxu vip 7300. Če izbrišem novo in namestim staro, po nekem času avtomatsko posodobi čeprav je v google play to onemogočeno
Izklopi globalne permissione Install unknown apps in aplikacijine Special app access/Install unknown apps na t-2 appu.
Zgodovina sprememb…

Obfuskirana je, sicer ni nekaj kar se ne bi dalo resiti ampak se mi preprosto ne da, ker je bolj preprosto in tudi koristno, ce nehas gledat Pro Plusove kanale, ze 15. dan brez njihovega sranja.
Zgodovina sprememb…
Zato imamo pa tebe.
perejo možgane.
Mhm pa stotine štumflutk kot si sam, ki delajo astroturfing po internetu in upajo, da jim rata zjebat konvencionalne
Za nagrado pa potem dobite zaposlitev v javni upravi oz. verjetno se zdaj tudi odpira opcija v RTVSLO.
Delam v privat sektorju, predvsem za sebe, že ves čas delovne dobe. Ti?
Boš še kaj pokritiziral MSM "hobotnico"? Skrajneži ste neverjetni.
PROTEINSKI ::
delavec44 ::
PROTEINSKI je izjavil:
ze 15. dan brez njihovega sranja
Imel sem dve odtegnitvi. Enkrat sem kar precej zbrcal TV in zdaj je fuč. Čakam novega. Drugače pa mirno prenesel vse skupaj...
Saj on že prej ni gledal proplusa. Mu je pa fin izgovor za nabijanje kako je rtvslo super.
Kolikor ima za povedati čez SDS verjetno še največ gleda Novo24, da dobi material za trolanje.

In potem mora SDSovski sockpupet c3p0 priti še z dvema dodatnima sockpuppet računoma, da si pritrdi,
še preden ga zabijem do nafte
Saj boš dobil odgovor no, ne rabiš se trudit s fake računi,
PROTEINSKI in delavec44, in še predvsem ne z njima, ker je tako ali tako že vsem jasno, da sta samo
SDS propagandna računa in bi bila bolj primerna za upokojitev.
Torej:
Dvomim, da sploh delaš, po tvojih izjavah si na psihološki hospitalizaciji in živiš od sociale.
Iz tega sledi tudi kar si pametoval o brisanju desničarjev, pa ti je Samael izbrisal, preden sem ti uspel
razložiti.
Desničarji ste znani kot nizko izobraženi in nizko razgledani. Posledično sproducirate več neumnosti in seveda
se vas bolj briše, za moj okus še premalo. Nobene zarote, nobene potrebe po uravnoteženju, samo več dreka
sproducirate in zato vaše "resnice" niso vredne objave. Tako tukaj kot na RTVSLO.
še preden ga zabijem do nafte
PROTEINSKI in delavec44, in še predvsem ne z njima, ker je tako ali tako že vsem jasno, da sta samo
SDS propagandna računa in bi bila bolj primerna za upokojitev.
Torej:
Zato imamo pa tebe.
perejo možgane.
Delam v privat sektorju, predvsem za sebe, že ves čas delovne dobe. Ti?
Boš še kaj pokritiziral MSM "hobotnico"? Skrajneži ste neverjetni.
Dvomim, da sploh delaš, po tvojih izjavah si na psihološki hospitalizaciji in živiš od sociale.
Iz tega sledi tudi kar si pametoval o brisanju desničarjev, pa ti je Samael izbrisal, preden sem ti uspel
razložiti.
Desničarji ste znani kot nizko izobraženi in nizko razgledani. Posledično sproducirate več neumnosti in seveda
se vas bolj briše, za moj okus še premalo. Nobene zarote, nobene potrebe po uravnoteženju, samo več dreka
sproducirate in zato vaše "resnice" niso vredne objave. Tako tukaj kot na RTVSLO.
Zgodovina sprememb…

Ja, ker tvoj drek je pa res vrhunski.
Če ti tako praviš, vsak ima svoj okus... ne vem kaj bi rekel... hvaaala?!
(Mimogrede, ste opazili, kako se muhe nabirajo? Pride c3p0, pove neumnost, potem prideta PROTEINSKI in delavec44
"potrjevati", na koncu pa še Utk zagovarjati. No to se dogaja po celotnem spletu, SDSu in njegovim sockpuppetom
ni ničesar za zaupat, čisti primer astroturfinga in organiziranega izgravanje javnega mnenja.)
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
Utk ::
Samael, ti osebno boš zjebal ta portal, upam da ti je to jasno. Kar ni uspelo redditu, facebooku, instagramu, bo tebi. Upam da si ponosen nase. S podpiranjem teh tvojih trolov in brisanjem ostalih, ki se temu upirajo.
Na, zbriši me še iz tu.
Na, zbriši me še iz tu.

Samael, ti osebno boš zjebal ta portal, upam da ti je to jasno. Kar ni uspelo redditu, facebooku, instagramu, bo tebi. Upam da si ponosen nase. S podpiranjem teh tvojih trolov in brisanjem ostalih, ki se temu upirajo.
Na, zbriši me še iz tu.
Ti in tvoji pajdasi ste ze zjebali ta portal, ze pred leti, ko ste naredili iz tehnicnega portala,
portal za propagiranje SDSovih lazi. Naj samo spomnim, ko je "predlagaj izbris" od vecih oseb dejansko
izbrisal post in ste se SDSovi sockpuppeti veselo zorganizirali, da ste cenzurirali zapise.
Zdaj gre kvecemu na bolje, pricakujem pa medaljo za zasluge, ker nesebicno pomagam cistiti slovenski
splet organiziranega SDSovskega astroturfinga in manipulacije javnega mnenja.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
NekdoPach ::
Aleš78, kaj si spet tako frustriran? Zadihaj, pejt na svež zrak, najdi si nek hobi, bo lažje.
Xserces ::
telemach stara in nova aplikacija še vedno deluje brez težav.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Na, zbriši me še iz tu.
Zadeva z bannanjem iz tem je že tragi-komična, troli pa pisarijo levo in desno brez ovir, ker so pač "naši".
Ali je v obliki razor-ja nazaj tisti patron one-half, ali še en hujši trol.
feryz ::
Zdajle sem našo povprašal.
Na t-2 še vedno normalno funkcionira preskakovanje. Ali so ukinili blokado ali pa jih nekaj hudo jebe. Da ne znajo implementirati funkcij.
Na t-2 še vedno normalno funkcionira preskakovanje. Ali so ukinili blokado ali pa jih nekaj hudo jebe. Da ne znajo implementirati funkcij.
Gregor P ::
Najbrž bi bilo naivno upati, da je kakšna pritožba uspela :-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
ferko2 ::
Na, zbriši me še iz tu.
Res je. Še slabši je kot bluefish pa je bilo to praktično nemogoče!
Pa tudi obupno zanič prispevke spiše ne glede na temo.
Saj so z namenom razdelki na forumu. Ne vem zakaj bi sodeloval v političnih temah in jokal kako ti grejo na živce.
Kvečjemu bi en drug rad SDS vlekel v vse teme.
Kvečjemu bi en drug rad SDS vlekel v vse teme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
kanarin ::
Zdajle sem našo povprašal.
Kje oz kako še normalno fumkcionira ? Povej natančno, ker pri meni je še vedno isto - na noben način ni možno preskakovanje reklam pri Proplus programov. Misliš za programe, ki so starejši od 3 dnevov ?
Ne, frišen program. T-2 box.
Enostavno dela kot prej.
Mogoče imamo kakšna prastara jajca od škatle. Čeprav par dni zamik ni delal, zdaj dela spet.
Enostavno dela kot prej.
Mogoče imamo kakšna prastara jajca od škatle. Čeprav par dni zamik ni delal, zdaj dela spet.
kanarin ::
Sem malo preveril tudi sam - na glavni TV imam T-2 box in gor je T-2 TV app verzije 12.3.2 (predvidevam, da je to zadnja aktualna verzija) - preskakovanje reklam ne deluje.
Na drugem TV (ki ni smart) pa imam priklopljem Mi Box - tam pa je T-2 TV verzije 10.9.2 (iz 2025) - preskakovanje reklam še vedno nemoteno deluje. Vidim, da je v PlayStore na voljo update - nisem pa neumen da bi to tudi naredil.
Torej rešitev je dejansko downgrade verzije aplikacije na neko stanje pred 31.8 ? Je to mogoče kdo to tudi naredil na svojem (smart) TV ?
Na drugem TV (ki ni smart) pa imam priklopljem Mi Box - tam pa je T-2 TV verzije 10.9.2 (iz 2025) - preskakovanje reklam še vedno nemoteno deluje. Vidim, da je v PlayStore na voljo update - nisem pa neumen da bi to tudi naredil.
Torej rešitev je dejansko downgrade verzije aplikacije na neko stanje pred 31.8 ? Je to mogoče kdo to tudi naredil na svojem (smart) TV ?
Danes spet ne dela, naša pizda kot žvau.
Jebi ga, tv đankiji. Pa naj par dni počaka, saj je tudi golaž boljši naslednji dan.
Jebi ga, tv đankiji. Pa naj par dni počaka, saj je tudi golaž boljši naslednji dan.

stara mama ::
Danes spet ne dela, naša pizda kot žvau.
Torej, tudi vaše gospodinjstvo prispeva k tem požrešnim pijavkam?
Al si dec, al nisi in enkrat udari po mizi, pa skenslaj trojčka!
Ekologija™ in Trajnost™
Sem malo preveril tudi sam - na glavni TV imam T-2 box in gor je T-2 TV app verzije 12.3.2 (predvidevam, da je to zadnja aktualna verzija) - preskakovanje reklam ne deluje.
Stara verzija aplikacije dela na android tv. Problem je na njihovem android boxu, kjer lahko izbrišeš novo in instaliraš staro, ampak po nekaj časa se posodobi, čeprav je to izklopljeno v google trgovini.