» »

Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj

Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj

1
...
3 4
5
»

Meiniken2 ::

Zdajle sem se nasmejal, ko sem šel še sam poskusit kako to izgleda pri telekomu.

Kdor na računalniku uporablja firefox naj klikne kamor želi in počaka, da odpre reklame. Ko jih odpre klikneš na firefoxov built-in PiP (picure in picture) gumb ter v tistem oknu klikneš na konec reklam.

feryz ::

A za tv2go to ne velja?
Ne samo da dovoli preskakovanje, celo gumb "Preskoči oglase" ponudi. In jih tudi preskoči, da ne bo pomote.

tikitoki ::

NI problema, sam sem ze davno odsel na travnik, kjer me najdem vecino zeljenga.

Ganon ::

No, tole pa je komedija. Uporabljam A1 aplikacijo, nimam škatle. Pri ogledu nazaj ti na časovnici zdaj z rumeno barvo prikazuje, kdaj nastopijo in koliko časa trajajo oglasi. Če previješ naprej in se ustaviš na oglasnem bloku, te avtomatsko vrže na začetek. Če prevrtiš samo sekundo čez oglasni blok, normalno predvaja naprej. :)) Kaj naj rečem, izboljšali so preskakovanje. :))

Master_Yoda ::

Utk je izjavil:

Zakaj bi kdo sploh še imel box? In če že, se ga upravlja z daljincem od tvja, ne pa od boxa.

Zato ker TVju ne das interneta da ne klice domov in ti se oglase od proizvajalca TVja servira. Zakaj so TVji relativno poceni ? Ker to noter dobijo s prodajo tvojih podatkov.

Je pa res da imas v tem primeru priklopljeno neko drugo napravo ki je na internetu za netflix ipd. in potem lahko bi dal na tisto aplikacijo ....
Dovie'andi se tovya sagain.

Zgodovina sprememb…

Metabond ::

Pisal bom ponudniku in mu postavil ultimat, da premakne to sranje na dodaten paket in mi zniža naročnino, sicer z 1.10. odjavim TV in grem na HBO pro-max in YT premium. Za razliko bom imel še brezplačno malico! In spet bo zalaufal moj slavni antenski stolp z rotorjem :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Metabond ()

WinXPx ::

Sem testiral na https://neo.io/ in https://eontv.si/

Pri NEO ne morem preskočiti oglasov. Če prevrtim čez oglasni blok (rdeče), me vrže nazaj na oglase in me prisili da jih gledam.
 NEO

NEO

Pri EON pa lahko na časovnici izberem timestamp in dela brez problema.
 EON

EON

vinkop ::

Metabond je izjavil:

Pisal bom ponudniku in mu postavil ultimat, da premakne to sranje na dodaten paket in mi zniža naročnino, sicer z 1.10. odjavim TV in grem na HBO pro-max in YT premium. Za razliko bom imel še brezplačno malico! In spet bo zalaufal moj slavni antenski stolp z rotorjem :D

definitivno precej boljša izbira. Sam osebno imam isto HBO Max z športnim dodatkom in pa privat plex server, oboje skupaj pride ceneje kot reklame na IPTV. Simple as that...

Mikrohard ::

WinXPx je izjavil:

Pri NEO ne morem preskočiti oglasov. Če prevrtim čez oglasni blok (rdeče), me vrže nazaj na oglase in me prisili da jih gledam.
 NEO

NEO

EON

EON

Pri EON-u počakaj minuto in probaj še enkrat. Na začetku predvajanja ti dajo malo časa, da se postaviš kamor hočeš.

feryz je izjavil:

A za tv2go to ne velja?
Ne samo da dovoli preskakovanje, celo gumb "Preskoči oglase" ponudi. In jih tudi preskoči, da ne bo pomote.

Niso še posodobljene aplikacije. Pri EON-u tudi na smart tv-jih še lahko preskakuješ.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mikrohard ()

Sem preštudiral cene in se mi zdi, da je še ugodnejši kompletni prehod na 5G (Hot) kjer nisi vezan na nič. Pride vsaj 8€ manj pa še telefon je pokrit!

delavec44 ::

Če se ti ob kritičnih urah ne zabaše A1 bazna postaja, kar.

WinXPx ::

Mikrohard je izjavil:

WinXPx je izjavil:

NEO

NEO

EON

EON

Pri EON-u počakaj minuto in probaj še enkrat. Na začetku predvajanja ti dajo malo časa, da se postaviš kamor hočeš.

feryz je izjavil:

A za tv2go to ne velja?

Niso še posodobljene aplikacije. Pri EON-u tudi na smart tv-jih še lahko preskakuješ.

Sem si zdaj naredil en Ublock Origin filter za NEO. In zdaj ne vidim več oglasnih blokov v rdečem. Pomikanje po časovnici dela brez problema.

Če koga zanima postopek:
1- Namesti uBlock Origin vtičnik
2- Odpri nastavitve Ublock Origin in pod "My Filters" zahivkom vstavi sledeče:
||stargate.telekom.si/ai/ads/$xhr,domain=neo.io

3- Klikneš na "Apply changes" in osvežiš (F5) neo.tv spletno stran.
4- Časovnica je tako odlenjena in oglasnih blokov ni več. Preskakuje se lahko tako kot pred 31.8.2026.

Prej

Prej

Potem

Potem

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WinXPx ()

Utk ::

Če imam samsung in izklopljene avtomatske posodobitve, imam kaj šans da tako ostane?

Master_Yoda je izjavil:

Utk je izjavil:

Zakaj bi kdo sploh še imel box? In če že, se ga upravlja z daljincem od tvja, ne pa od boxa.

Zato ker TVju ne das interneta da ne klice domov in ti se oglase od proizvajalca TVja servira. Zakaj so TVji relativno poceni ? Ker to noter dobijo s prodajo tvojih podatkov.

Je pa res da imas v tem primeru priklopljeno neko drugo napravo ki je na internetu za netflix ipd. in potem lahko bi dal na tisto aplikacijo ....

Pa imaš alu folijo okoli boxa? Ker drugač ne pomaga...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

delavec44 je izjavil:

Če se ti ob kritičnih urah ne zabaše A1 bazna postaja, kar.

Tu na podeželju ne bo krize. Ne poznam nikogar z mobilnim modemom ;)

c3p0 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Btw to se je tudi vrtelo na planetu:

https://www.imdb.com/title/tt1877368/

The Great British Bake Show

Ni tekmovalnega naboja, ampak je res fajn za gledat. Imo nekaj najboljšega kar sem gledal kar se kuharije tice.

Paul Hollywood in Marry Berry imata fantastično kemijo.

Bake Off gledam občasno, ker tudi sam dosti pečem. Dober feel-good show.

feryz je izjavil:

In obratno.
Žal so na drugi strani pogodbe pezdetje.
Prvo kar bi morali storiti je to, da bi bili plačljivi programi, kar proplus so, na voljo opcijsko, ne pa prisilno.

Dovolj bi bil en večji s hrbtenico, npr. Telemach, ki bi te pogoje zavrnil. Poopki bi ob izpadu vseh svojih kanalov pri par 100k uporabnikih, upravičili svoje ime in se pokakali v hlačke.
Sumim pa, da so v zelo prijateljskih odnosih.

bm1973 ::

Seveda so...

Dogovorna ekonomija.

Folk bi se moral zbunit in zahtevat plačilo na kanal, razen tiostih, ki jih pokriva RTV naročnina. Ti bi morali biti zastonj.

Sm kaj se zgodi? Ko nekdo začne o tem govoriti, pridejo podkupljenci od ProPlus in zlobirajo za njih ugoden zakon.
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

razor1911 ::

Jaz se ne bi preveč sekiral, samo ne gledat Pro Plus kanalov, pa bodo vrnili preskok
reklam po prvem merjenju upada gledalcev.

Če se pa tega ne zmore, potem je pa itak prav, da so ukinili preskakovanje, ovce je
treba striči, sicer:

Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.

Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: razor1911 ()

bambam20 ::

Ljudem je vseeno. Namesto, da bi ignorirali, bodo sprejeli pogoje. Lahko je napisat, naj ignorirajo. Kam s epa aj dajo upokojenci v Ljubljani?

Kripto mesi ::

Torej plačevali ste že prej in itak ne gledate, pa se niste pritoževali. Sedaj pa so onemogočili preskok oglasov, plačujete enako, še vedno ne gledate, pa se pritožujete. Kje je tu logika, za tiste, ki ne gledate se tako nič ni spremenilo, pa najbolj glasni tukaj.

Kripto mesi je izjavil:

Torej plačevali ste že prej in itak ne gledate, pa se niste pritoževali. Sedaj pa so onemogočili preskok oglasov, plačujete enako, še vedno ne gledate, pa se pritožujete. Kje je tu logika, za tiste, ki ne gledate se tako nič ni spremenilo, pa najbolj glasni tukaj.

Sicer imaš prav ampak lahko zbašeš vse skupaj pod družbeno koristno delo.

Sam sem včeraj skril kanale od Pro Plus in se odpovedal 24kur in prešel nazaj na Dnevnik.

Škodilo ne bo.

bambam20 je izjavil:

Ljudem je vseeno. Namesto, da bi ignorirali, bodo sprejeli pogoje. Lahko je napisat, naj ignorirajo. Kam s epa aj dajo upokojenci v Ljubljani?

Torej je vse lepo in prav in imamo družbeni konsenz, da imajo ovce predolgo dlako.

Penzionisti ne znajo uporabljat prevrtavanja, niti v Ljubljani, kaj šele v Mariboru.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: razor1911 ()

peaks ::

Mojadva sta v letih, digitalna kremenčka in veselo vrtita.
Povedala sta mi, da talentov odslej ne bosta več gledala. Po treh dneh bosta verjetno pozabila, da so bili. lol

peaks je izjavil:

Povedala sta mi, da talentov odslej ne bosta več gledala. Po treh dneh bosta verjetno pozabila, da so bili. lol

No v glavnem, spread the word, bojkotiranje Pro Plusovih programov, pa bo prevrtavanje
hitro nazaj. Bo končno enkrat fejstbukav uporabljen koristno.

stara mama ::

peaks je izjavil:

Nekoč sem gledal Masterchefa. To je bilo takrat, ko je bil 2x na teden in si celo izvedel kaj koristnega.
Zdaj ko se vrti cel teden je pa toliko bloata, da te nekam pritisne... Nobene želje več gledat in zapravljat življenja s tem...
Ekologija™ in Trajnost™

Zgodovina sprememb…

Ganon ::

stara mama je izjavil:

Nekoč sem gledal Masterchefa. To je bilo takrat, ko je bil 2x na teden in si celo izvedel kaj koristnega.
Zdaj ko se vrti cel teden je pa toliko bloata, da te nekam pritisne... Nobene želje več gledat in zapravljat življenja s tem...

Dejstva govorijo drugače. Na začetku se res predvaja štirikrat na teden, vendar se ščasoma število tedenskih epizod zmanjša in preide tudi na dve tedensko. Število epizod na sezono je v povprečju zelo podobno, ni velikega odstopanja.

Komentiraš nekaj, česar ne gledaš. Klasika. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Meiniken2 ::

Kripto mesi je izjavil:

To so tako imenovani slo-tech supermeni, ki jim nič ne pride do živega. Služijo 100k neto na mesec, delajo le eno uro na dan, v prostem času so na havajih in med spanjem programirajo. Medtem ko so na dopustu (350 dni na leto) seveda serjejo po nas plebih na slotechu. Chuck norris se pred njimi skrije.

V realnosti so zgolj povprečni (ali pa še to ne) in nič drugega. Šank so zamenjali za slotech.

tony1 ::

Odličen opis, kapo dol!

No, Jure te bo popravil, da dela še manj kot 15 dni na leto, pa še to samo za zabavo...

vinkop ::

kolikor berem je več kot polovico takih, ki se pritožujejo zaradi proplusa. Enostavno odpoveste IPTV in obdržite RTV SLO, ki se ga itak plačuje. In na koncu bo volk sit in koza cela in ne se mi spet zgovarjati na " ta stare"....Vse je rešljivo v hipu in šele potem se bojo začeli IPTV ponudniki ubadati z Proplusom...Prej pa samo gobcanje po internetu ne bo nikomur koristilo...

Včeraj sem dal na poopTV, izbral masteršefa in prevrtel do začetka reklam, nato sem tudi same reklame bp prevrtel naprej.

Moram updatat EON app, da bom pridobil funkcijo nezmožnosti vrtenja reklam?

stara mama ::

Ganon je izjavil:

Na začetku se res predvaja štirikrat na teden, vendar se ščasoma število tedenskih epizod zmanjša in preide tudi na dve tedensko. Število epizod na sezono je v povprečju zelo podobno, ni velikega odstopanja.
Komentiraš nekaj, česar ne gledaš. Klasika. :D

No, mogoče je pa to dokaz, da res ne gledam (več) :)

Ampak očitno so res v večini gospodinjstev ti programi na meniju še samo po sili razmer, ker so "stari starši navajeni" TVja na daljinec in ker mularija na Otoju vidi svojo voščilnico (med kupom babycenter reklam).
Kaj se vrti na kino in brio, sem menda nazadnje preveru enkrat v prejšnjem desetletju.
Ekologija™ in Trajnost™

bambam20 ::

razor1911 je izjavil:

Penzionisti ne znajo uporabljat prevrtavanja, niti v Ljubljani, kaj šele v Mariboru.

Penzionisti znajo vse, kar je njim v korist. Tako, da znajo uporabljat to koristno funkcijo. letelo je na to, da nekdo, ki živi nekje v bloku iz stolpnici sredi Ljubljane.. nima se kam dat. Se boš sprijaznil.
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POP TV v ogledu za nazaj onemogočil preskakovanje reklam

Oddelek: Novice / Ostale najave
362521 (18) razor1911
»

Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3594770251 (222547) BorutK-73
»

2019: televizija je mrtva, naj živi internet

Oddelek: Novice / Ostale najave
4313255 (11024) FTad
»

Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15456289 (49934) next3steps
»

TV Pika odhaja, prihaja POP BRIO

Oddelek: Loža
449087 (6589) Tarzan

Več podobnih tem