Forum » Na cesti » Citroen C3
Citroen C3
lara2 ::
Pozdrav,
zanima me, če ima Citroen C3 od letnika 2016 naprej vgrajen računalnik, katere lahko priklopiš na telefon za navigacijo in druge aplikacije?
Ker sicer ima neko enoto, vendar ne vem od katerega letnika naprej omogoča to kar sem omenila.
hvala, lp lara.
zanima me, če ima Citroen C3 od letnika 2016 naprej vgrajen računalnik, katere lahko priklopiš na telefon za navigacijo in druge aplikacije?
Ker sicer ima neko enoto, vendar ne vem od katerega letnika naprej omogoča to kar sem omenila.
hvala, lp lara.
mailer ::
Mogoče ima a le preko kabla. Odvisno od nivoja opreme.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Scorpy84 ::
Citroen, peugeot so sele od leta 2017 postopoma dobivali podporo android auto, programska nadgradnja s starimi radiji, glede android auto ni bila mozna. Z iphoni pa normalno deluje tudi avti od letnika 2015. Seveda govorimo o radiu da ima touch. Po vin stevilki se da pogledat, ali radio podpira android auto. Ce imas iphone, je pa vseeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scorpy84 ()
flyko ::
Moj skromen nasvet: ne kupit tega avta rabljenega. Po petih letih so se nam začele težave z pitjem olja. Stvar je šla tako daleč, da sem vsak teden dolival po liter olja. Nato generalka, obnova cilindrov, zamenjava batov, katalizatorja,...
Tudi, če ga dobiš zelo poceni vstran od tega, razen če si lahko privoščiš občasne okvare in posledično to, da si brez avta.
Enako z novimi, ki imajo podoben tip motorja, vse je naciljano, da zdrži tistih 5 let garancije, potem pa v smeti.
Tudi, če ga dobiš zelo poceni vstran od tega, razen če si lahko privoščiš občasne okvare in posledično to, da si brez avta.
Enako z novimi, ki imajo podoben tip motorja, vse je naciljano, da zdrži tistih 5 let garancije, potem pa v smeti.
mancini ::
For a 2016 Citroën C3, Android Auto functionality depends on whether it is the Generation 2 model (sold until late 2016) or the Generation 3 model (launched in late 2016)
lara2 ::
Hm, hvala glede ostalih informacij. Bom premislila.
Je pa potem Peugeot 208 kaj boljši, če ima Citroen probleme z oljem/jermenom?
hvala, lp lara.
Je pa potem Peugeot 208 kaj boljši, če ima Citroen probleme z oljem/jermenom?
hvala, lp lara.
OutOfTheBox ::
Ne. Karkoli je pod Stelanis grupo samo bejž stran (Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Jeep, Alfa Romeo).

IL_DIAVOLO ::
Od francozov samo renaulta. Pa ne da bi bila neka kvaliteta, ampak se ne kvari.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
bozicek ::
Lahko Citroen ampak dizla
Bencinarji so od leta 2009 dalje za v smeti
Bencinarji so od leta 2009 dalje za v smeti
Darila letos samo za poredne
ZveeZ ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | kateri majhen (kompakten) SUV? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 35698 (11600) | iloveboobz |
| » | citroen c4 space tourer 1.2 130 ks 2019 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6447 (2882) | iloveboobz |
| » | Okvara - zobati jermen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 35262 (24404) | tony1 |
| » | Kupujem "drugi" avto pri hiši...Oddelek: Na cesti | 3293 (1601) | matobeli |
| » | kateri majhen avtomobil kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 20056 (16843) | facepalm |