Forum » Pomoč in nasveti » Nakup avtomobila
Nakup avtomobila
Ford turneo ::
Zdravo zanimam se za nakup Ford Tourneo Connect 2.0 dizel.
Pa me zanima ce ima gdo kakšne iskušnje kako se kaj obnese
Pa me zanima ce ima gdo kakšne iskušnje kako se kaj obnese
12bot34 ::
Ker smo ravno pri avtih, a ima tale kaksne vecje felerje?
https://www.onlinecars.at/car/105826/VW...

iloveboobz ::
drek infotainment, vprašljiva vzdrzljivost baterije (imaš kr nekaj reportov o okvarah posameznih modlulov)...
Pa še prestar je za subvencijo.
Za okol 15kEUR; poišči MG4, itk so skoraj vsi še veljavni za subvecnijo pa gas. Si ze 3 jurje v startu v profitu. Boš mel še vedn shitty infotainment, ampak vsaj z baterijo nebo nekih tezav. Pa več avta dobiš za ta dnar.
Pa še prestar je za subvencijo.
Za okol 15kEUR; poišči MG4, itk so skoraj vsi še veljavni za subvecnijo pa gas. Si ze 3 jurje v startu v profitu. Boš mel še vedn shitty infotainment, ampak vsaj z baterijo nebo nekih tezav. Pa več avta dobiš za ta dnar.
smoki
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iloveboobz ()
ZveeZ ::
Ker smo ravno pri avtih, a ima tale kaksne vecje felerje?
Jaz sem si ustvaril svoje mnjenje glede VW EVjev po pogledu tega videa (+3 sledeci):
Glede na to, da ima avto v oglasu samo 93% baterije po 86kkm, ga jaz nebi tikal.
Npr. kaj takega, da se uvozi iz nemčije?
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta...
V tem rangu sem gledal se kaksno hyundai kono.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta...
V tem rangu sem gledal se kaksno hyundai kono.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 12bot34 ()
Kaj bi pa bila npr. naslednja stopnicka, ce zelim avto, ki ima vec prostora v prtljazniku?

iloveboobz ::
kupiš rabljeno... odvisno sicer kolk placa rabiš.. tudi kakšna kona bi znala pridit v poštev.
smoki
sbawe64 ::
iloveboobz je izjavil:
mokri zobat jermen... to je vse kar morš vedet
Kateri vse modeli imajo to ? Od katerega letnika dalje ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
c3p0 ::
swift ::
Kaj bi pa bila npr. naslednja stopnicka, ce zelim avto, ki ima vec prostora v prtljazniku?
Toyota proace city?
nažalost si je Toyota pri modelih proace city/verso sposodila Stelantisov 1.2 puretech motor, tako da ima isto mokri jermen. so baje dali od leta 2024 (?) verigo not, ampak ima še tudi druge napake.
Ni si sposodila samo stellantisov motor temvec celotno vozilo, katero je v osnovi Berlingo s Toyotino znacko.
blackbfm ::
iloveboobz je izjavil:
menjaš olje na 5000 in jermen na polovični interval pa nima bit kej.. ampak uporabniki tega ne želijo slišat, valda ne bo menju olja vsake pol leta, ali manj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Ali pa vzames raje 1.5 dizla, kateri je manj problematicen in ga ne bo potrebno prestavljati v 5. prestavo na višjegorskem klancu, da ohrani 120km/h, pa še poraba na AC ne bo 10+l (osebne izkušnje).
Nazz ::
iloveboobz je izjavil:
menjaš olje na 5000 in jermen na polovični interval pa nima bit kej.. ampak uporabniki tega ne želijo slišat, valda ne bo menju olja vsake pol leta, ali manj
Transit ima predpisano menjavo olja na 60.000km in zobati jermen na 240.000km.
Od novega delani oljni servisi na 25.000km, pri 200.000km je bil zobati jermen menjan in je bil enakovreden novemu. Smo tik pod 300.000 vse BP.
Pa ni edini Transit na firmi. V vseh znamkah so limone. Verjetno ne bi bilo toliko Transitov na cesti, če bi bilo slabi kombiji, ker med cenejšimi glih niso.
fikus_ ::
Gospodarska vozila so delana z drugačno logiko, kot osebni vozila. To so "delovni stroji" in morajo biti temu primerno zdržljivi, preživijo več kkm kot os. avtomobili.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
matobeli ::
Kombiji se kar dost popravljajo, tisti ki so na AC niti ne, ostali ki se jih drgne za last mile so pa kar pokvarljiva roba.
Za "last mile" se po navadi uporablja zgonjene kombije, bolj nove pa na AC.
matobeli ::
Sej ne ravno "last mile" ker v sloveniji to praktično ne obstaja, to edin pošta fura kanguje. Bolj take 100km AC pa 100km mesta in vasi, pa voznik k se mu mudi.
Inpa "zgonjene" imajo razni manjši privatniki, pleskarji, keramičarji, vodovodarji, fadsaderji,. ... tega dosti vidiš na cesti.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Peugeout 308 - veriga ali zobati jermenOddelek: Na cesti | 1479 (945) | val46 |
| » | Ford Focus izkušnje - nakup?! (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12304 (8137) | iloveboobz |
| » | Okvara - zobati jermen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 30323 (19465) | tony1 |
| » | Preskok zobatega jermena (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15281 (12995) | wcpapir |
| » | Je že komu odtrgal zobati jermen pri avtu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 52975 (50308) | Pyr0Beast |