» »

Panasonic TX-43GXN938 in programska mesta

Panasonic TX-43GXN938 in programska mesta

Robert ::

Pred nekaj dnevi sem LCD TV Panasonic TX-43GXN938 ponastavil na tovarniške nastavitve in sedaj ne znam več postaviti programe na programska mesta po defaultu Telemacha (Slo 1 na 1; Slo 2 na 2; POP TV na 3, Kanal A na 4……). TV mi je to »razmetal« po svoje (Slo 1 na 4 programsko mesto, Slo 2 na 3, Eurosport na 1,…). Uporabljam sistem DVB-C in conax kartico na CI modulu. Pred časom sem imel to že nastavljeno kot mora biti a sedaj sem pozabil kako to gre. Državo in jezik sem ob tovarniških nastavitvah nastavil na SI, mogoče je tu kaj narobe. Tudi v navodilih in na netu rešitve ne najdem. Sprememb ne morem (ne znam) izvesti tudi ko kreiram Priljubljene. TV je star kakšnih 6-7 let. Mogoče kakšna pomoč……

Rias Gremory ::

Težava je v izbrani državi ob iskanju kanalov.

Poženi polno iskanje kanalov, za državo pa izberi Nemčijo, če se prav spomnim.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

karafeka ::

Iz mojih izkušenj s telemachom te kanale naključno nameče v seznam oz. v zaporedju po katerem programe najde.

V nastavitvah dvb si moraš sam nastavit željen vrstni red kanalov v seznam priljubljenih. Potem pa izzven nastavitev, ko gledaš program na TV vhodu, pritisneš gumb OK na daljincu in tam izbereš kategorijo oz. željen seznam priljubljenih, ki si ga prej sestavil skupaj.

Če pa pri vrstnem redu iskanju pomaga izbira države pa še nisem poizkusil, samo malo dvomim.

Robert ::

karafeka je izjavil:

Iz mojih izkušenj s telemachom te kanale naključno nameče v seznam oz. v zaporedju po katerem programe najde.

V nastavitvah dvb si moraš sam nastavit željen vrstni red kanalov v seznam priljubljenih. Potem pa izzven nastavitev, ko gledaš program na TV vhodu, pritisneš gumb OK na daljincu in tam izbereš kategorijo oz. željen seznam priljubljenih, ki si ga prej sestavil skupaj.

Če pa pri vrstnem redu iskanju pomaga izbira države pa še nisem poizkusil, samo malo dvomim.

To je bila rešitev problema, hvala, sem pa predhodno nastavil na državo Nemčija, je pa škoda da ta Panasonic model (ne vem za novejše) ne omogoča izvoza in uvoza channel liste na USB ključek.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nastavitev kanalov philips 47pfl3188h

Oddelek: Zvok in slika
74352 (4217) RejZoR
»

Vrstni red programov na TV

Oddelek: Zvok in slika
2214758 (14317) harvey
»