Forum » Zvok in slika » nastavitev kanalov philips 47pfl3188h
nastavitev kanalov philips 47pfl3188h
benito70 ::
Po namestitvi programov na TV-ju izbral sem državo Nemčija mi je TVč variant pa mi ni uspelo v navodilih našel vse programe analogne in digitalne ki jih ponuja moj operater(Telekom-kabelska TV na optiki).Programi so razvrščeni po vrstnem redu Telekoma jaz bi si jih pa rad razvrstil po svoje(predvsem digitalne).Probal sem že več ja variant pa mi ni uspelo,v navodilih TV-ja pa nč pametnega.Hvala za pomoč!
RejZoR ::
Zakaj zaboga si izbral Nemčija, če imaš na spisku Slovenijo, ki je popolnoma podprta? To se je delalo 3 leta nazaj, ko slovenija ni imela uradne podpore za DVB-T/DVB-C... Tud ko jo nastavljaš moraš izbrat Kabel (DVB-C), ker sklepam, da imaš Telekomovo kabelsko preko optike...
Programe se preureja tko da na daljincu stisneš knof "List", da se pojavi spisek programov, pol pa stisneš gumb Options na daljincu in v menuju izbereš Preurejanje.
Programe se preureja tko da na daljincu stisneš knof "List", da se pojavi spisek programov, pol pa stisneš gumb Options na daljincu in v menuju izbereš Preurejanje.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
benito70 ::
po pritisku "List" in "Options" se mi v meniju odptre samo:1.Dodaj priljubljene,2.Zaklepanje kanala,3.Seznam,4.Filter in 5.Preimenovanje nikjer ni Preurejanje kot si navedel preiskal sem že vse mogoče kombinacije,imel sem pa podobne probleme tudi Z LG-jem vendar sem pozneje"odkril da pri nastavitvah :kabelska DTV mora biti izključeno samodejno posodabljanje da lahko prestavljaš digitalne programe po želji,to vse sem storil tudi pri Philipsu pa vseeno ne gre.Vseeno hvala
hodu63 ::
Najprej moraš programe označiti kot priljubljene, potem greš v seznam priljubljenih, kje pa je na voljo tudi opcija preurejanje.
l.p.
l.p.
BorutK-73 ::
Najprej moraš programe označiti kot priljubljene, potem greš v seznam priljubljenih, kje pa je na voljo tudi opcija preurejanje.
l.p.
Grunding ima isto. Na koncu še samo izbereš da kaže priljubljeno listo, naprimer "1".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
igralec17 ::
Imam doma podoben TV, 42PFL3188H (107cm) in sem imel isti problem. Seznam kanalov ni bilo mogoče urejati drugače kot pa, da vse dodam v priljubljene. Sem klical na servis, je gospa rekla, da TV tega ne omogoča, tudi s posodobitvijo programske opreme ne. Imel sem tudi problem s podnapisi pri predvajanju iz USB, je gospa rekla, da tudi te vrste podnapisov ne podpira.
Po tem nakupu nimam drugih besed, kot Malo denarja, malo muzike.
Po tem nakupu nimam drugih besed, kot Malo denarja, malo muzike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igralec17 ()
All ::
List....Options......Preureditev.....
Potem jih samo prenašaš z OK sem in tja...
lahko pa pogooglaš za "philips channel editor"
Potem jih samo prenašaš z OK sem in tja...
lahko pa pogooglaš za "philips channel editor"
RejZoR ::
To s preurejanjem so imel starejši modeli, ki so se imeli označbo xxPFLxxx7H. xxPFLxxx8H pa nimajo več na tak način. Kar mi je iskreno rečeno skrajno čudno zakaj Philips kar sili v tak čuden sistem menujev. Že to da so programi povsem ločeni od ostalih nastavitev je skrajno čudno in zmede dobesedno ves folk, od mlajših do starejših.
Kot da je tolk težko dat en menu "Kanali" zraven nastavitev za sliko in zvok ter ostalo sranje in naredit urejanje enostavno? Res mi ni jasno.
Kot da je tolk težko dat en menu "Kanali" zraven nastavitev za sliko in zvok ter ostalo sranje in naredit urejanje enostavno? Res mi ni jasno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Total TV- HD sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 2734 (829) | msjr |
» | Vrstni red programov na TVOddelek: Zvok in slika | 13935 (13494) | harvey |
» | DVB-C na LG42lf2500Oddelek: Zvok in slika | 978 (924) | mare2006 |
» | vgrajen DVB-T sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9516 (6424) | Alexius Heristalski |
» | Nastavitev Bravia 40W4000Oddelek: Zvok in slika | 3107 (2111) | bbenci2 |