Forum » Loža » Operativci poslavljajoče kamarile kupovali poslance?
Operativci poslavljajoče kamarile kupovali poslance?

endelin ::
Npr. https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...
Za prestop na temno stran. To kar jim je 96ega uspelo, so sedaj izviseli? Še vedno podobne metode?
Govori se o 7mestnih cifrah!
Kaj to je normalno, običaj za demkracijo ali bodo ustrezni organi sploh preverili trditve ali je slovenija že toliko vajena sistemske korupcije, da to ni nič takšnega, da kupuješ poslance kot na tržnici?
verjamem da koga to ne moti. Meni je naravnost srhljivo.
Samo omemba tega bi moral biti znak za alarm v vsaki demokratični družbi!
Za prestop na temno stran. To kar jim je 96ega uspelo, so sedaj izviseli? Še vedno podobne metode?
Kaj to je normalno, običaj za demkracijo ali bodo ustrezni organi sploh preverili trditve ali je slovenija že toliko vajena sistemske korupcije, da to ni nič takšnega, da kupuješ poslance kot na tržnici?
- spremenil: endelin ()
Telbanc ::
A ni fino, da se vsaj kaj dogaja....
Sploh zaj pred glasovanjem, bojo desničarji mal nervozni.
Sploh zaj pred glasovanjem, bojo desničarji mal nervozni.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
3p ::
Dimnik ::
Zanimivi komentarji v obrambo.....
3p, takoj prezsmerit na kontra stran, dobra taktika..
Telbanc, tebi res ne gre napovedovanje, pa še vedno vztrajaš
Squirrel ::
Kaj to je normalno, običaj za demkracijo ali bodo ustrezni organi sploh preverili trditve ali je slovenija že toliko vajena sistemske korupcije, da to ni nič takšnega, da kupuješ poslance kot na tržnici?verjamem da koga to ne moti. Meni je naravnost srhljivo.
A so overili pri notarju? Ker oni pa nikoli ne bi lagali. Majke mi! 😂
Zanimivi komentarji v obrambo.....
Moraš bit optimist.
No, sicer verjetno bo še vse sorta. Men je smešno. Kak so desničarji pršli do 48 podpisov, lažnjivo, bi radi zaj igrali Majko Terezo. Itak bojo dobli nazaj u gobec.
3p ::
PovemVfaco ::
driftwood ::
Jaz ne verjamem, ker stranke nimajo take denarje, da bi podkupovali s sedem mestnimi ciframi.
Nekdo pretirava. Mogoče so bile ponudbe, ampak, ne tako visoke.
fujtajksel ::
Od kod bi Janša ponujal milijone in zakaj?
Zakaj - zakaj sploh sprašuješ, zelo očitno je neskončno željan oblasti.
Od kod - ne vem, ampak nedavno so se k njemu na projektne sestanke izraelski udbaši vozili s privat avioni. Zastonj kosila ni, nekdo je moral to (poleg vseh ostalih stroškov operacije) plačat, bodisi od nekod Janša, bodisi je nekdo častil, lohk se vprašaš zakaj in kakšne bi bile posledice če Janša/SDS ni plačnik.

dronyx ::
Vprašanje je, kako so lahko sploh sedem mestne številke zavrnili, če so bile res take ponudbe? Da bi šlo za tako neverjetno visoke standarde in integriteto skorja ne morem verjeti. Je konkurenca ponudila višje številke, ali gre za kaj drugega? Drugače Slovenija ni pravna država. Kdor to trdi, nima pojma, ali je pa bedak. Če ima nekdo menda kar svojo sodnico, ki skrbi, da ni obsojen, o pravni državi debata nima smisla. Na akademskem nivoju sicer teoretično o tem lahko filozofirajo, ampak to je za v smeti, ker nima veze z realnostjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
BmoQuh ::
Vprašanje je, kako so lahko sploh sedem mestne številke zavrnili, če so bile res take ponudbe? Da bi šlo za tako neverjetno visoke standarde in integriteto skorja ne morem verjeti. Je konkurenca ponudila višje številke, ali gre za kaj drugega? Drugače Slovenija ni pravna država. Kdor to trdi, nima pojma, ali je pa bedak. Če ima nekdo menda kar svojo sodnico, ki skrbi, da ni obsojen, o pravni državi debata nima smisla.
Pa PM, kaj tu z vami - gre za POGOJE izplačila, FFS! Eno je, da dobiš kovček na mizo kot tista EU-va, drugo je, da čakaš 4 leta in moraš še malo razmakniti kaj tu in tam! FFS! Pa 7 mestno je že 1.000.000, ne samo 9.999.999!!
Miljon je drobiž od hiše na Litijske 51 afere naprej, še tam jih je bilo več v igri in takoj odjavljenih N telefonov naenkrat! FFS!
Še Šivilje se s "krojenjem" dajo posneti za več in predvajati, pa nič.
A tu pa zdaj 7 mestno, da dol padeš, kakor nepredstavljive cifre, da ne rečem astronomske!
Ja, zna biti tak občutek med naivnim populusom, glede na to, koliko je bilo scenzurirano in preusmerjeno zadnja 4 leta, dejstvo pa je malo verjetno, da bo sploh isti velikostni razred. Ampak panika bo pa kot da bo svet razpadel. Oziroma je očitno že - zelo indikativno, kdor hoče videti :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BmoQuh ()
Malcolm_Y ::
Podkupovanje za (samo) milijon je torej ok?Vprašanje je, kako so lahko sploh sedem mestne številke zavrnili, če so bile res take ponudbe? Da bi šlo za tako neverjetno visoke standarde in integriteto skorja ne morem verjeti. Je konkurenca ponudila višje številke, ali gre za kaj drugega? Drugače Slovenija ni pravna država. Kdor to trdi, nima pojma, ali je pa bedak. Če ima nekdo menda kar svojo sodnico, ki skrbi, da ni obsojen, o pravni državi debata nima smisla.
Pa PM, kaj tu z vami - gre za POGOJE izplačila, FFS! Eno je, da dobiš kovček na mizo kot tista EU-va, drugo je, da čakaš 4 leta in moraš še malo razmakniti kaj tu in tam! FFS! Pa 7 mestno je že 1.000.000, ne samo 9.999.999!!
Miljon je drobiž od hiše na Litijske 51 afere naprej, še tam jih je bilo več v igri in takoj odjavljenih N telefonov naenkrat! FFS!
A tu pa zdaj 7 mestno, da dol padeš, kakor nepredstavljive cifre, da ne rečem astronomske!
Podkupovanje za (samo) milijon je torej ok?Vprašanje je, kako so lahko sploh sedem mestne številke zavrnili, če so bile res take ponudbe? Da bi šlo za tako neverjetno visoke standarde in integriteto skorja ne morem verjeti. Je konkurenca ponudila višje številke, ali gre za kaj drugega? Drugače Slovenija ni pravna država. Kdor to trdi, nima pojma, ali je pa bedak. Če ima nekdo menda kar svojo sodnico, ki skrbi, da ni obsojen, o pravni državi debata nima smisla.
Ni. Sem pa postavil v kontekst regionalnih navad in zgodovine, ki ga sicer zavračate in se namenoma tendenciozno slepite, če ne zavajate.

Če teh obtožb ne začne takoj preiskovat policija je s to državo še bolj nekaj narobe, kot sem si mislil. Sem pa nekje na X prebral, da misli JJ ukinit NPU in zaposlene premestit po policijskih postajah. Koliko je to res ne vem. Je pa res, da se ne spomnim, da bi pri nas NPU naredil kaj odmevnega razen aretacije Repića. Na hrvaškem Uskok precej bolj miga in so stalno neke preiskave.
alešhojs ::
Jaz ne verjamem, ker stranke nimajo take denarje, da bi podkupovali s sedem mestnimi ciframi.
Če ti misliš, da največje vladne stranke kot so SD in GS z oblastjo in posledično krepmlji v marmeladi skoraj vseh največjih slovenskih državnih podjetij nimajo miljončka sem in tja za kakšno podpkupnino, si zelo naiven.
Squirrel ::
Če teh obtožb ne začne takoj preiskovat policija je s to državo še bolj nekaj narobe, kot sem si mislil. Sem pa nekje na X prebral, da misli JJ ukinit NPU in zaposlene premestit po policijskih postajah. Koliko je to res ne vem. Je pa res, da se ne spomnim, da bi pri nas NPU naredil kaj odmevnega razen aretacije Repića. Na hrvaškem Uskok precej bolj miga in so stalno neke preiskave.
Niso nič prijavili, samo v medijih so naredili en hiter show kako so zadevo s pismom prijavili predsedniku državnega zbora, ki je mimogrede njihov strankarski šef s katerim spijejo kakšno kavico, si pošljejo kakšen sms in naprej kujejo kako bodo izkoristili nov dan v Slovenski politiki.
A jih je sploh mogoče jemati resno?
gen Maister ::
Vprašanje je, kako so lahko sploh sedem mestne številke zavrnili, če so bile res take ponudbe? Da bi šlo za tako neverjetno visoke standarde in integriteto skorja ne morem verjeti. Je konkurenca ponudila višje številke, ali gre za kaj drugega? Drugače Slovenija ni pravna država. Kdor to trdi, nima pojma, ali je pa bedak. Če ima nekdo menda kar svojo sodnico, ki skrbi, da ni obsojen, o pravni državi debata nima smisla. Na akademskem nivoju sicer teoretično o tem lahko filozofirajo, ampak to je za v smeti, ker nima veze z realnostjo.
Ti povem, same opice naokrog!!
Banane so pa omejen vir v Butalah!
Opica pravi, da so jo hoteli podkupiti z miljon bananami! Tisti levuharji!?? Ki jih noče izdati in povedati!?????
RESNICA pa je, da je napad najboljša obramba in do Resnica dobila nadzor nad lovišči in plantažami banan v upravljanje, ki jih bo lahko avtonomno upravljala.
Še glazbena želja

Machete ::
Klovni vsi skupaj. Vsak šiptar, ki fasade dela, je sposobnejši od tistih propadlih spjevcev v parlamentu.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
bbbbbb2024 ::
Kaj to je normalno, običaj za demkracijo ali bodo ustrezni organi sploh preverili trditve ali je slovenija že toliko vajena sistemske korupcije, da to ni nič takšnega, da kupuješ poslance kot na tržnici?verjamem da koga to ne moti. Meni je naravnost srhljivo.
Čisto praktično - poudarek je PONUJALI. A veš. Robi je tudi gasilcem PONUJAL plačilo. Poudarek je na ponujati.
Robi je tudi ponujal da račun za zapitek Tincike (12k) plača v kešu, brez računa. Za zdaj ni videti, da so prišli dlje od PONUJAL.
free_rider ::
A pa so 7 mestne cifre notarsko overjene? To je zdaj vprašanje.
Gnoji od ljudi so se zbrali na kupu. Svinje pri koritu.
Kaj je zdaj sploh problem, če imajo vse tako dokumentirano kot trdijo, zakaj najprej medijem trosit.
Če bi bilo legit, bi šli najprej k preiskovalnim organom. Aja ups, Ti JiM PriSluŠkUjEjO.
Gnoji od ljudi so se zbrali na kupu. Svinje pri koritu.
Kaj je zdaj sploh problem, če imajo vse tako dokumentirano kot trdijo, zakaj najprej medijem trosit.
Če bi bilo legit, bi šli najprej k preiskovalnim organom. Aja ups, Ti JiM PriSluŠkUjEjO.
Imagine there's no religion :)

mtosev ::
Naj lepo razkrijejo kdo stoji za tem
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
FireSnake ::
Če je to res (bodo že raziskali) so cifre "normalne".
Verjemi, da je veliko lobijev, za katere je ta denar drobiž in jim je v interesu leva vlada.
pernati je preusmerjal finančne tokove k sebi. In tele cifre so za to drobiž.
Pa ne me narobe razumeti: ni prav. In prav je da se razišče in gre komplet karamila, ki je to hotela spljati, v zapor.
Je pa smešno, kako ena levakarska trobila tukaj gori kar že zdaj vedo, da to ni res
Vprašanje ZELO na mestu. Da se nekdo za milijon ne proda.
Moje mnenje: po moje jih je vseeno strah aresta. Čez noč dobiti milijon in nato je treba to upravičiti.
Če pa milijon vzameš in zapravljaš 300€ na teden je pa isto, kot, če ga nisi vzel.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Utk ::
PovemVfaco je izjavil:
Iz državnih podjetij v telem mandatu, k pride. Od kod drugod bo pa dala pijavka plešasta?
Kir verjame, da bi od parlamentarnih muh enomandatnc kir zavrnu 7 mestno cifro? Al nakladajo al so pa dobl boljšo nasprotno. Sm te dve opciji, po moje
Aha. Bodoči direktor neke velike firme bo nekomu ponujal mio, če voli za Janšo, ker Janša mu je obljubil da ga bo tam postavil za direktorja. Tu so 3 obljube, treh ljudi katerih obljube niso vredne nič.
Na drugi strani imamo Goloba, ki je postavil trenutne direktorje in ki lahko prinesejo kufer denarja na mizo. Ampak bodoči poslanec je to zavrnil in raje vzel Janšovo trojno obljubo.
LOL.
fujtajksel je izjavil:
Zakaj - zakaj sploh sprašuješ, zelo očitno je neskončno željan oblasti.
Od kod - ne vem, ampak nedavno so se k njemu na projektne sestanke izraelski udbaši vozili s privat avioni. Zastonj kosila ni, nekdo je moral to (poleg vseh ostalih stroškov operacije) plačat, bodisi od nekod Janša, bodisi je nekdo častil, lohk se vprašaš zakaj in kakšne bi bile posledice če Janša/SDS ni plačnik.
Aha, kar tako padajo milijoni v slovenski politiki.
Če bi imel Janša milijone na razpolago iz črnega fonda se bi s čim pametnejšim ukvarjal. In zakaj bi sploh hotel oblast če lahko iz opozicije deli milijone državnih firm.
Malo ste skregani sami s seboj.
Occamova britev tu jasno odreže kdo je zmožen in zainteresiran podkupovat z milijoni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Torej Resni.ca, ki je skoz celo kampanjo zavajala volilce, da ne bo sodelovala z Jajotom, u bistvu načrtno lagala, je zaj zapihala u pojočo travico, se pokesala in začela govoriti samo "resnico", recimo o podkupovanju njenih poslancev. 
Dejte pobi no, to so notorični lažnjivci, drugače ne moreš temu reči ali pač?
Mene to spominja na tisto "držte lopova":
Dejte pobi no, to so notorični lažnjivci, drugače ne moreš temu reči ali pač?
Mene to spominja na tisto "držte lopova":
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
floyd1 ::
In prav je da se razišče in gre komplet karamila, ki je to hotela spljati, v zapor.
Karamelo pusti v twixu, tu se o bolj resnih stvareh pogovarjamo

krepelce ::
Če bi imel Janša milijone na razpolago iz črnega fonda se bi s čim pametnejšim ukvarjal. In zakaj bi sploh hotel oblast če lahko iz opozicije deli milijone državnih firm.
Malo ste skregani sami s seboj.
Occamova britev tu jasno odreže kdo je zmožen in zainteresiran podkupovat z milijoni.
Ti pac ne razumes zakrnjenih komunistcnih partijcev kot je Jansa. To so bile cele generaije, ki so gor rasle z likom "druga Tita",
vsemogocnega heroja, resitev ljudstva, skratka pravljicno figuro...
In to ima Jajo zapisano v srcu in malih mozganih, njega denar ne zanima, on bi rad bil to pravljicno bajeslovno bitje, dosmrtni
marshal in diktator.
Saj Zoki trpi od enakega sindroma, samo Zokiju je potegnilo v smer, kjer dejansko nekaj naredi tudi za ljudi, Jansa pa je poleg
sindroma "Tita", se malo premaknjen in zafrustriran zaradi albanske krvi, zaradi katere je celo otrostvo trpel od takih kot si ti.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()

Zoki za ljudi naredi točno nič.
Vse kar naredi, naredi za denar.
In vsi ostali tudi.
To je pac teza ljudi, ki hocejo za zupana Ljubljane ustoliciti se enega desnega parazita, da bi lahko kradli na veliko tudi tu.
Ampak kdor je zivel v Ljubljani, za casa Mater Zupanj, ve, da je to samo cisto natolcevanje.
Pac razni provincialci in mariborcani bodo pa tako ali tako vse najbolje vedeli, mar ne feryz.
Zgodovina sprememb…
gen Maister ::
Je pa smešno, kako ena levakarska trobila tukaj gori kar že zdaj vedo, da to ni res .
Smešno je to, gliste sluzaste, kako nasedete na neka BLEBETALA!
Resnična ali Logarsko dokratska!??
Naj pove, naj prijavi, kdo in kaj ji je ponujal! Naj pokaže mail, pove osebo, ki ji je ponujala 7 mestno številko!?? Je imela ro 7 mestno številko v bankovcih v kovčku!?? Za kaj ji je omenjala to 7 mestno številko!?? Menda ne zato, da ji pokaže joške!??
Ali pač!??
Smešno je to, gliste sluzaste, kako nasedete na neka BLEBETALA!
Resnična ali Logarsko dokratska!??
Naj pove, naj prijavi, kdo in kaj ji je ponujal! Naj pokaže mail, pove osebo, ki ji je ponujala 7 mestno številko!?? Je imela ro 7 mestno številko v bankovcih v kovčku!?? Za kaj ji je omenjala to 7 mestno številko!?? Menda ne zato, da ji pokaže joške!??
Ali pač!??
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
feryz ::
Pac razni provincialci in mariborcani bodo pa tako ali tako vse najbolje vedeli, mar ne feryz.Prvič kot prvič, sem kvazi Ljubljančan, tako da imam pravo glasanja.
In drugič, pojdi malo v svet in si oglej, kaj so druga mesta naredila v zadnjih 25-ih letih in kaj je Ljubljana.
Razen zapore prometa, par novih tlakovcev in ene rostfrej cevi, praktično nič. Mesto je točno tako, kot je bilo 25 let nazaj.
MaterVola ::
Če so zavrnili sedemmestno število, to pomeni, da so sprejeli več? :)
Od kovida naprej je polno črnega denarja v obtoku!
Od kovida naprej je polno črnega denarja v obtoku!

Pac razni provincialci in mariborcani bodo pa tako ali tako vse najbolje vedeli, mar ne feryz.Prvič kot prvič, sem kvazi Ljubljančan, tako da imam pravo glasanja.
In drugič, pojdi malo v svet in si oglej, kaj so druga mesta naredila v zadnjih 25-ih letih in kaj je Ljubljana.
Razen zapore prometa, par novih tlakovcev in ene rostfrej cevi, praktično nič. Mesto je točno tako, kot je bilo 25 let nazaj.
Ja, tocno tako, si kvazi Ljubljancan, tako kot ostala mariborska desnicarska sodrga in
tocno toliko, kot ostala mariborska desnicarska sodrga tudi ves o Ljubljani.
Tisti pa, ki nismo kvali Ljubljancani, vemo pa malo vec, ker slucajno tukaj zivimo, gledamo mesto vsak dan in nismo samo kvazi.
Zgodovina sprememb…
Machete ::
Resnica je greznica na steroidih. SDS vsaj veš pri čem si. Resnica pa je tempirana bomba neuravnovešencev in histerikov zarot.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
Dimnik ::
floyd1 ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Cena za internet (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17418 (15570) | Glugy |
| » | Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 101894 (83137) | LordTado |