Forum » Loža » Operativci poslavljajoče kamarile kupovali poslance?
Operativci poslavljajoče kamarile kupovali poslance?
FireSnake ::
Edina hecna stvar pri vsem tem je, da se takrat, ko tebi nekaj ustreza, znani lažnivci po tvoje ne lažejo.
Zato pravim, da si labilen.
Objave so javne in ne bo ti težko poiskati, kje sem jaz kaj takega trdil.
Drži?
Čakam in se že veselim, da mi dokažeš, kje sem jaz to rekel.
P.S. Trdim pa, da boš imel zelo težko delo, ker takega citata ne boš našel.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Squirrel ::
A imaš tudi slepo pego za prebrano?
Namreč vse, kar me sprašuješ, piše že v objavi, ki jo citiraš.
"Tudi naključni slotek Jožeti vedo, da je vse laž."
Da razjasniva, da ne bo nesporazuma - kdo po tvoje tukaj laže glede podkupovanja za prestop, ponudbe sedemmestnih zneskov in podobnega? Poslanci Resnice ali levaki? Da vidim, ta tvoj spin labilnosti zdajle :D
Namreč vse, kar me sprašuješ, piše že v objavi, ki jo citiraš.
"Tudi naključni slotek Jožeti vedo, da je vse laž."
Da razjasniva, da ne bo nesporazuma - kdo po tvoje tukaj laže glede podkupovanja za prestop, ponudbe sedemmestnih zneskov in podobnega? Poslanci Resnice ali levaki? Da vidim, ta tvoj spin labilnosti zdajle :D
Tožbe?
Vse zanikajo. Tudi naključni slotek Jožeti vedo, da je vse laž.
Kaj pa, če je vse res? In se bo to tudi dokazalo?
A zdaj pa kar je res, poslanci Resnice ne lažejo?
Edina hecna stvar pri vsem tem je, da se takrat, ko tebi nekaj ustreza, znani lažnivci po tvoje ne lažejo.
Zato pravim, da si labilen.
Enkrat prevarant, vedno prevarant.
Praviš, da politiki lažejo?
In to si ugotovil šele zdaj?
Blagor tebi!![]()
A ti pa kar pozabiš, ko ti je treba prikrojiti lastno percepcijo realnosti?
Blagor tebi!![]()
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()
nejc_nejc ::
Plačaš mu milijon, a on se ti smeji in te ne upošteva, ti pa mu ne moreš nič. Ker tu smo vsi pošteni, ne? In, če že, po prvem glasovanju ne bo jasno, da imamo novega "Pucka"?
Debil nepismeni.
Halo, obstaja orodje za reševanje tovrstnih problemov...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Utk ::
Da razjasniva, da ne bo nesporazuma - kdo po tvoje tukaj laže glede podkupovanja za prestop, ponudbe sedemmestnih zneskov in podobnega?
Eno je nekaj obljubljat na predvolilnih soočenjih. Če bi bilo to kaznivo, bi vse zaprli.
Drugo je pa pošiljat krive ovadbe na tožilstvo.
Ps, jaz bi postavil zakon, da bi vsak poslanec po(d)pisal svoje obljube pred volitvami, in za te dejansko odgovarjal. To bi moralo bit nedvoumno merljivo itd. Če ne bi tega izpolnil, na naslednjih volitvah ne bi smel kandidirat. Lahko bi se komot odločil da ne bi nič konkretnega obljubil, ampak potem bi pač vedeli da samo naklada. Če misliš nekaj resno, stoj za tem. Če ne, zakaj bi naslednjič sploh kandidiral?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
PovemVfaco ::
Plačaš mu milijon, a on se ti smeji in te ne upošteva, ti pa mu ne moreš nič. Ker tu smo vsi pošteni, ne? In, če že, po prvem glasovanju ne bo jasno, da imamo novega "Pucka"?
Debil nepismeni.
Halo, obstaja orodje za reševanje tovrstnih problemov...
Ja, njoblj elegantno je razdelit usluge pa plačila na več delov, k mata oba vpletena riziko, pa če mata malo pameti v glavi, j obema to jasn. white collar kriminalci si v 95% ne komplicirajo zadev p dvigajo pozornosti po nepotrebnem, sam eni avtisti malo peveč akcijskih filmov gledajo.

krepelce ::
Da razjasniva, da ne bo nesporazuma - kdo po tvoje tukaj laže glede podkupovanja za prestop, ponudbe sedemmestnih zneskov in podobnega?
Eno je nekaj obljubljat na predvolilnih soočenjih. Če bi bilo to kaznivo, bi vse zaprli.
Drugo je pa pošiljat krive ovadbe na tožilstvo.
Ps, jaz bi postavil zakon, da bi vsak poslanec po(d)pisal svoje obljube pred volitvami, in za te dejansko odgovarjal. To bi moralo bit nedvoumno merljivo itd. Če ne bi tega izpolnil, na naslednjih volitvah ne bi smel kandidirat. Lahko bi se komot odločil da ne bi nič konkretnega obljubil, ampak potem bi pač vedeli da samo naklada. Če misliš nekaj resno, stoj za tem. Če ne, zakaj bi naslednjič sploh kandidiral?
Potem bi volil Levico...
ENSO will fuck you up... 1877, here we come.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Cena za internet (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17418 (15570) | Glugy |
| » | Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 101894 (83137) | LordTado |