Forum » Problemi človeštva » Profesor pretepel studenta na FERIju
Profesor pretepel studenta na FERIju
styrian ::
To samo kaže da je profesorjem resnično mar za učenje in ne spustijo skozi vsakega luftarja kot na filofaksu.

dronyx ::
To samo kaže da je profesorjem resnično mar za učenje in ne spustijo skozi vsakega luftarja kot na filofaksu.
To je faks, ki resno dela z ljudmi in mu študentje niso samo številke za glavarino. Sicer pa bolje to, da te na FERI faksu prfoks nalomi, kot da te kasneje v življenju elektrika ubije.
PovemVfaco ::
Dober bait, včas je treba, zanimive info na linkih. 9/10 
Maš še kaj, k je kk profesor v Izraeli nalomu študenta? :D
Maš še kaj, k je kk profesor v Izraeli nalomu študenta? :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()
Jarno ::
To sem bral na Redditu /Maribor.
TL;DR
Študent majhne postave in ukrajinskega porekla je zamudil na predavanje. Profesor ga je odganjal iz predavalnice. Študent včasih dobro ne razume slovensko in je narobe razumel profesorjeve geste. Nato se mu je šel opravičit v kabinet. Tam naj bi se zgodil incident. Profesor naj ne bi imel znakov poškodb. Študent počeno ustnico in modro oko, najmanj.
TL;DR
Študent majhne postave in ukrajinskega porekla je zamudil na predavanje. Profesor ga je odganjal iz predavalnice. Študent včasih dobro ne razume slovensko in je narobe razumel profesorjeve geste. Nato se mu je šel opravičit v kabinet. Tam naj bi se zgodil incident. Profesor naj ne bi imel znakov poškodb. Študent počeno ustnico in modro oko, najmanj.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

Hypathia ::
In katerega porekla je profesor? Rus ali pa vsaj Srb?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()

Kayzon ::

Hypathia ::
In katerega porekla je profesor? Rus ali pa vsaj Srb?
Haha ker lulcek si ti,a slovenci pa ne znako bit vrocekrvni?
Je sam pokazal kakega ma.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()

CharlieKK ::
Podpiram, če bi mene nalomil prfoks v SŠ bi mogoče iz mene ratalo kaj več, še premalo ga je, upam, da so ga potem še doma. (Mene so samo doma)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
OutOfTheBox ::
Drži. Sam problem pri meni bi bil da če bi mene kdo nalomil, bi ga nalomil nazaj. Ker tega se pač ne dela in lahko človeka streniraš tudi na druge boljše načine. Profesor je imel vse karte v rokah in je potegnil najslabšo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
PacificBlue ::
Prfosk je zaključil kariero.
To ne bo šlo skoz razen, če smo banana republic.
To ne bo šlo skoz razen, če smo banana republic.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
starfotr ::
Ko bi bili tako načelni in strogi do vseh.
Nasilja v družinah je precej. Tudi izven družin je nasilja precej, samo ne pride vse v javnost.
Nasilja v družinah je precej. Tudi izven družin je nasilja precej, samo ne pride vse v javnost.
c3p0 ::
Me ne čudi, na FERI mrgoli samopomembnih predavateljev, katerim so študentje v napoto. Vsaj v mojih časih je bilo tako.
nejc_nejc ::
Na mariborski fakulteti se je zgodil fizični obračun med profesorjem in študentom
Torej poznamo eno plat zgodbe?
Je pa prfoks definitivno zahebal situacijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
PovemVfaco ::

globoko grlo ::
Nej še prfoks pove svoje, pol pa pametujte!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zgodba o vzponu in zatonu Hermes Softlab ?Oddelek: Loža | 10198 (6363) | bbbbbb2015 |
| » | PavziranjeOddelek: Šola | 5255 (4783) | SuperVeloce |
| » | Študij Ljubljana ali Maribor?? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18484 (17040) | barbarpapa1 |
| » | Športna vzgoja - FEOddelek: Šola | 2758 (2424) | urosz |
| » | Najbolj plonkajo računalničarjiOddelek: Novice / Zasebnost | 8834 (7427) | DavidJ |