» »

Zvočniki za v dnevno sobo

Zvočniki za v dnevno sobo

Mogoče ::

Zdravo, zanimam se za nek stereo + basovec opcijsko kot nadomestek logitech z 2300 za ob TV v dnevni sobi.
Čim bolj enostavno in ne predrago. Kakšen dober predlog?

Kolegi imajo vsi tete soundbare, pa se mi zdi, da neke kvalitete ravno ni. Še moj stari računalniški z 2300 jih nesejo po glasnosti, kvaliteta pa ni dosti boljša.

Ganon ::

Sem našel ta forum, samo linki so iz leta 2017 je že vse pretečeno in stvari ne obstajajo več.

jijetelu ::

Q Acoustics je super znamka, dost ugodna cena. Drugače pa odvisno od zahtev in prostora in kolikor je sploh budget.

iso2000 ::

Imam Q Acoustics 3050i in Marantz 7000N. Tole skupaj deluje precej dobro. Morda, ampak samo morda, kdaj pogrešim še malce basa, ampak na splošno je zvok super, glasnost visoka. Imam pa dnevno površine ca. 40m2.

Dnevna 7x6, vendar tv ni centrično postavljen. Bi se pa poslušalo glasbo z računalnika na dnevni ravni ter za ogled filmov. Želja je, da so vsaj tako močni kot Z 2300, saj te lahko dam do kraja naglas (do tam kejr začnejo šumeti cca 2/3 glasnosti) in ne prevzamejo prostora. Računam da se to da dobiti pod 1200 euri.

Q Acoustics 3050i so zelo lepi, sklepam da manjka bass, prav tako je pa tole kar zalogaj cenovno sklepam. 2k plus še basovec?
Pa najraje imam če je vse kar iz škatle, saj nisem noben audiofil da rabm kej nastavljat itd. priklopiš pa dela :D

Ganon ::

Mogoče je izjavil:

Sem našel ta forum, samo linki so iz leta 2017 je že vse pretečeno in stvari ne obstajajo več.

Vprašaš tam, ker je uradna tema.

jijetelu ::

iso2000 je izjavil:

Imam Q Acoustics 3050i in Marantz 7000N. Tole skupaj deluje precej dobro. Morda, ampak samo morda, kdaj pogrešim še malce basa, ampak na splošno je zvok super, glasnost visoka. Imam pa dnevno površine ca. 40m2.

Tole bi moralo za glasbo povsem zadostovati glede basa, razen če bi bil res velik prostor, za filme se pa tako ali tako priporoča vedno sub zraven

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Budget "audiophile" (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Zvok in slika
1165225124 (965) PluribusUnum
»

Katere zvočnike

Oddelek: Kaj kupiti
245950 (4332) Spy
»

Zvočniki in receiver (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8326213 (23923) car100
»

Home cinema