Forum » Kaj kupiti » Samsung g9 alternative?
Samsung g9 alternative?
AlienRR ::
Pozdrav,
samsung g9 (LC49G95TSSPXEN), ravno kar mi je crknil (po 26,5 mescih
) in iťĨem alternativo, ki po moŞnosti NI samsung, torej;
Ne vem koliko se bi splaĨal OLED, me skrbi burn-in, precej Ĩasa prikazije tudi statiĨno sliko, kakťne imate ostali izkuťnje s tem?
Cena tam 800-1100₏, z res teŞkim srcem 1500₏, Ĩe bi se naťel res nek biser in trgovine v SLO.
Ko zveĨer uspem iz sluŞbe priti bom za specifiĨne modele pogledal na rtings.com, kaj pravijo pa po naťih trgovinah, mlacom, funtech, mimovrste, ťe kakťna ideja?
Do takrat se priporoĨam za vaťe izkuťnje s podobnimi ekrani.
samsung g9 (LC49G95TSSPXEN), ravno kar mi je crknil (po 26,5 mescih
- ultra ťirok cca 49ˇ(120cm) in ukrivljen,
- resolucija cca 5120 x 1440, lahko veĨ,
- osveĹževanje vsaj 120hz, idealno 240, nad 240 mi ni pomembno,
- Ĩim hitrejťi odzivni Ĩas oz. vsaj ekvivalent g9,
- barve, kontrast enako ali bolje od g9.
Ne vem koliko se bi splaĨal OLED, me skrbi burn-in, precej Ĩasa prikazije tudi statiĨno sliko, kakťne imate ostali izkuťnje s tem?
Cena tam 800-1100₏, z res teŞkim srcem 1500₏, Ĩe bi se naťel res nek biser in trgovine v SLO.
Ko zveĨer uspem iz sluŞbe priti bom za specifiĨne modele pogledal na rtings.com, kaj pravijo pa po naťih trgovinah, mlacom, funtech, mimovrste, ťe kakťna ideja?
Do takrat se priporoĨam za vaťe izkuťnje s podobnimi ekrani.
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
temni_princ ::
Jaz gledam iiyama G-Master GCB4580DQSN-B1 44.5"
https://www.senetic.de/product/GCB4580D...
Je 10cm manjsi po diagonali kot želiš, ampak si za jurja lahko dva kupis.
https://www.senetic.de/product/GCB4580D...
Je 10cm manjsi po diagonali kot želiš, ampak si za jurja lahko dva kupis.
DJ-DUST ::
Mogoče veš kaj je crknilo in kaj boš z njim? Imam enak model, zaenkrat še brezhiben po štirih letih...
AlienRR ::
MogoĨe ve̥ kaj je crknilo in kaj bo̥ z njim? Imam enak model, zaenkrat ̥e brezhiben po ̥tirih letih...
Ne vem ̥e, ga bom odpeljal na servis. Ko ga vklopim se vklopi osvetlitev, izri̥e vertikalne Ĩrte, ki postopoma izginejo v cca 2 sekundah zatem samo gori osvetlitev.
Na 240hz ima scanline ĚŞe od novega, kar me izredno moti in kljub temu, da je qled se vidi osvetlitev robov. Se mi zdi nesprejemljivo za to ceno.
@temni_princ, hvala za predlog, bom pogledal teste.
Koliko gledam, ĚĄe vedno ni tako velike izbire razen samsunga z milion verzijami g9 in dosti jih je samo OLED.
PS; vidim da mi sumnike narobe formatira ko oddam post, a v predogledu so prav!?
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AlienRR ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Iz XC kolesa na gravel ali specialko?Oddelek: Šport | 2803 (2384) | erkgheoruugh |
| » | [php] encoding nizaOddelek: Izdelava spletišč | 4324 (2239) | BivšiUser2 |
| » | Zasral medsebojni odnos, kaj zdaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16880 (12866) | blabla80 |
| » | Obvezno cepljenje psaOddelek: Loža | 8113 (7286) | Vice |
| » | Aku vrtalnikOddelek: Loža | 7986 (7496) | fpbs |