» »

Aplikacija za gledanje filmov?

Aplikacija za gledanje filmov?

spanoul39 ::

Pozdravljeni,

Ker so mi komercialne platforme kot je netflix hbo voyo in podobno precej precenjene me zanima ali imate kaksno alternativo za gledanje filmov in serij? Rad bi mogoce povezavo racunalnik tv. Malo raziskujem in opazam da je precej popularen Plex kako je tam z podnapisi poznate kaksno boljso resitev da zadeva deluje tekoce?

Djole ::

Stremio

mtošev ::

Pipeline qBittorrent -> VLC -> VLsub še vedno deluje.

Grega3 ::

Še en glas za Stremio

orbika ::

Kako pa to redluje? Ali je potrebno Stremio povezati z naročninami (Netflix, HBO Max, Apple TV, itn.), da sploh lahko kaj gledaš?
Ker pri meni nič ne deluje.

Pokažejo se neki plakati, ampak, ko kliknem gor, dobim tole:

Grega3 ::

Install addons in sicer: OpenSubtitles in Torrentio za začetek

karafeka ::

Pc --> hdmi kabel --> tv
Najboljša povezava

Svoj čas sem imel minidlna server, samo tv ne podpira x265 kodeka.

Stari89 ::

Najlažja in daleč najbolj ziher opcija: HDMI kabel od PCja direkt do TVja.
Druga najlažja opcija: Zunanji HDD. Včasih TV noče predvajat, če je kak kodek, ki TVju ne paše (ne samo tehnično ampak tudi zaradi licenc - DTS-HD audio format recimo ne dela na novejših LGjih, ker nimajo licence za to, čeprav hardware zmore brez problema. Novejši video kodeki tudi znajo zagodet.)
Tretja najlažja opcija: Poguglaj "How to enable DLNA". Na Windowsih ne rabiš nalagat nič, samo PC in TV moraš imet na istem omrežju. Veljajo enake omejitve predvajanja kot na HDDju.

PLEX je malo bolj napredna verzija tretje opcije. Na PCju ti laufa PLEX strežnik, na TVju PLEX aplikacija (client). Vse skupaj izgleda podobno kot Netflix ali HBO Go, ampak gledaš lahko le vsebine, ki jih imaš na računalniku. Če si vsaj malo računalniško razgledan, ga postaviš v nekaj minutah. Datoteke se ti dekodirajo na strežniku (= na PCju), tako da ni toliko komplikacij s kompatibilnostjo. Edinole hardware transcoding je premium opcija za EUREUREUR, ampak če si edini client, te itak boli k***c, saj ti bo PC to zmogel s softwareom.

Moje priporočilo: Kabel ali DLNA.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Stari89 ()

kolodvor ::

Emule --> PC z VLCjem --> HDMI --> TV

Emuli zadnje čase raste popularnost. Vse je gor.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HBO Max (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26360257 (7729) jonatan1
»

LG OLED C1 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11326319 (4878) cordoba
»