Forum » Zvok in slika » LG OLED C1
LG OLED C1
togo ::
bon_bon
:: 14. nov 2021, 18:36
citiraj
#
je morda kdo zasledil ali je mogoče istočasno povezati z LG C1 dvoje slušalk preko bluetooth-a in poslušati zvok ?
tole si poglej
https://gadgetaudio.com/how-to-connect-...
:: 14. nov 2021, 18:36
citiraj
#
je morda kdo zasledil ali je mogoče istočasno povezati z LG C1 dvoje slušalk preko bluetooth-a in poslušati zvok ?
tole si poglej
https://gadgetaudio.com/how-to-connect-...
Runnagain ::
Djole ::
Živjo Nejc.
Ti je mogoče uspelo tole preverit, če obstaja app?
Hvala, Runnagain!!
Za NEO TV Lite preverim na tržnici če obstaja. Vse ostalo pa lahko potrdim da na C1 deluje.
Imam tudi amazon prime in voyo ter apple tv. Netflix in HBO MAX preverjeno tudi delujeta.
Jaz jo imam na lg cx, ki je predhodnik c1 ce se ne motim, tako da mora biti tudi c1
ales400 ::
Kako na C1 modelu najenostavneje gledam serijo, ki sem jo snel z neta?
Trenutno priklopim prenosnik prek HDMI kabla.. Je kakšen enostavnejši način? Če dam na USB pa predvajam prek TV, verjetno ne podpira vseh formatov ali? Še kakšna druga brezžična možnost..
Trenutno priklopim prenosnik prek HDMI kabla.. Je kakšen enostavnejši način? Če dam na USB pa predvajam prek TV, verjetno ne podpira vseh formatov ali? Še kakšna druga brezžična možnost..
.::: ACER PREDATOR - i7 8750H :::.
.: 512 SSD - 16GB DDR4 - GTX 1060 6GB :.
Djole ::
Predvaja preko usb vec ali manj vse, drugace brezzicno lahko preko plex aplikacije, potem imas eon box(ali kateri drugi android box) si nastimas aplikacijo stremio in ne potrebujes partisa :) itd itd
NejcSSD ::
DTS(HD MA)zvok nau delal, pa kšna eksotika DolbyTrueHD. To majo ponavad remuxi, bluray ripi visoke kvalitete
Drugač pa podprto praktično vse kar snameš.
Drugač pa podprto praktično vse kar snameš.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Akira_ ::
Nekoč sem imela na PC-ju servio program, ki je DLNA server kot razumem in potem si v TV-ju izbral opcijo DLNA in ti je pokazal ta servio kot vir in si lahko gledal.
Sedaj te opcije ni več.
Kaj je alternativa ?
Namestila sem plex aplikacijo ampak ta možnost vsega drugega, samo tega DLNA ne.
Kaj mi še preostane ?
Predvaja preko usb vec ali manj vse, drugace brezzicno lahko preko plex aplikacije, potem imas eon box(ali kateri drugi android box) si nastimas aplikacijo stremio in ne potrebujes partisa :) itd itd
Ali imša kak dober vodič kako usposobit plex ?
Jaz v njem ne vidim možnosti, da bi zaznal moj DLNa server, niti plex server ki sem ga tudi namestila na PC. Ponuja mi samo neke streaming servise ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Akira_ ()
Jan50 ::
Na LG C1 se mi občasno slika deloma zamaže s kvadratki. To je opazno npr. pri prenosu nogometnih tekem ali pri scenah z veliko bele barve. Imam optiko do televizorja, sem naročen na operaterja T-2. Je morda vzrok za to, da procesor ne more dovolj hitro obdelati slike?
ales400 ::
Živjo, po celem zaslonu navpično (LG OLED C1 65) so se nam pojavili mrtvi pixli... Zagotovo ni bilo fizične poškodbe..
Televizor je star leto pa pol, torej je še v garanciji. Bom jo oddal. Me pa zanima, če je kdo že mel tak podoben primer.. Je to dovolj 'velika' okvara za menjavo TV-ja v garanciji?
Slika: https://ibb.co/SVngcbg
Televizor je star leto pa pol, torej je še v garanciji. Bom jo oddal. Me pa zanima, če je kdo že mel tak podoben primer.. Je to dovolj 'velika' okvara za menjavo TV-ja v garanciji?
Slika: https://ibb.co/SVngcbg
.::: ACER PREDATOR - i7 8750H :::.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ales400 ()
Kaboom ::
Jaz laufam Jellyfin server (sicer na ubuntu) ampak tukaj za Windows: https://jellyfin.org/downloads/windows
njegov DLNA server moj C1 zazna kot Source in brez tezav gledam vse na njemu. Tudi v primeru DTS, ki ga televizor ne podpira, lahko na Jellyfinu transcodas zvok v nekaj prebavljivega za TV. Splosno je Jellyfin super stvarca. Saj lahko svojo multimedijo s kaksnim NASom gledas od koderkoli in na vseh napravah. Brez placila, kot je to pri Plexu...
Delajo tudi na WebOS Jellyfinu, ampak je se trdo v development fazi.
Popravek! Zgleda je ze kaj uradnega zunaj: https://us.lgappstv.com/main/tvapp/deta...
Trenutno nisem pri televiziji, da bi probal.
njegov DLNA server moj C1 zazna kot Source in brez tezav gledam vse na njemu. Tudi v primeru DTS, ki ga televizor ne podpira, lahko na Jellyfinu transcodas zvok v nekaj prebavljivega za TV. Splosno je Jellyfin super stvarca. Saj lahko svojo multimedijo s kaksnim NASom gledas od koderkoli in na vseh napravah. Brez placila, kot je to pri Plexu...
Delajo tudi na WebOS Jellyfinu, ampak je se trdo v development fazi.
Popravek! Zgleda je ze kaj uradnega zunaj: https://us.lgappstv.com/main/tvapp/deta...
Trenutno nisem pri televiziji, da bi probal.
Nekoč sem imela na PC-ju servio program, ki je DLNA server kot razumem in potem si v TV-ju izbral opcijo DLNA in ti je pokazal ta servio kot vir in si lahko gledal.
Sedaj te opcije ni več.
Kaj je alternativa ?
Namestila sem plex aplikacijo ampak ta možnost vsega drugega, samo tega DLNA ne.
Kaj mi še preostane ?
Ali imša kak dober vodič kako usposobit plex ?
Jaz v njem ne vidim možnosti, da bi zaznal moj DLNa server, niti plex server ki sem ga tudi namestila na PC. Ponuja mi samo neke streaming servise ?
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kaboom ()
TR52 ::
Domači server je odlična rešitev, imam 15 let star hp prenosnik na katerem laufa ubuntu server in samba ter qbittorrent, do serverja dostopam iz vseh naprav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HBO Max (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 38098 (432) | pingme |
» | Philips OLED 706 ali LG OLED C11 ?Oddelek: Zvok in slika | 2917 (1320) | OK.d |