Forum » Navijanje » 9800se @ 9800 pro problem
9800se @ 9800 pro problem
ksmith ::
pozdravljeni!
imam herculesov 9800se aiw. z omega driverji sm odklenil še preostale 4 cevovode, tako da stvar laufa z osmimi. stvar laufa zelooo hitro in to brez artefaktov vse dokler ne vklopi anti aliasinga. takrat je ekran poln artefaktov. a mogoče kdo ve kako bi se dalo to popravit, ali se ne da?
lp mocio
imam herculesov 9800se aiw. z omega driverji sm odklenil še preostale 4 cevovode, tako da stvar laufa z osmimi. stvar laufa zelooo hitro in to brez artefaktov vse dokler ne vklopi anti aliasinga. takrat je ekran poln artefaktov. a mogoče kdo ve kako bi se dalo to popravit, ali se ne da?
lp mocio
|ZUTI| ::
Jaz bi bil vesel da mi laufa z odklenjenimi cevovodi brez artefaktov. AA in AF gor al pa dol. Be happy. Za mal dnarja si dobil ulala kartico.
BoLhCa ::
ja in kako ves da laufa precej hitrej...
kaj si naredil kaksn test prej / potem??
To je pa davek softmodanja, lohk kej "zjebes"
lp
kaj si naredil kaksn test prej / potem??
To je pa davek softmodanja, lohk kej "zjebes"
lp
Fury ::
zgleda, da so uni deli tisth stirih cevi(ki si jih odklenu), ki skrbijo za AA pokvarjeni...
ps: bolhca.. ne mors nic zjebat.. lahko samo vids da je ze skos zjebano
ps: bolhca.. ne mors nic zjebat.. lahko samo vids da je ze skos zjebano
Caligula ::
Pr tej kartici se takoj in fajn pozna, ce je odklenes. V pikah gre recmo takoj 50% gor. Pokvart nimas kej s softmodom. Je pa cudn da sam AA nebi delal. Cevi so al fuc al pa ne. Probaj ti raje pogledat, ce ni kaj z driverjem narobe al pa ce mas poleg rivatunerja se kje kaj za stelat pa je drugace nastavljeno kot v rivatunerju pa se mogoce nastavitve kje tepejo med sabo kaj, ceprav tud v takem primeru bi bil tak rezultat sila cuden. Skratka zelo nenavadno.
Fury ::
nene, tole pa nimas prov "cevi so al fuc al pa ne".. jest mam 9500 softmodan in mi 100% ql vse dela.. bratranc ma 9500 softmodan in mu vse dela ql, razen v redkih spilih kjer je velik alpha-blendinga se mu vidju kockice na prosojnih povrsinah (recmo dimcek ko avto kople v colinu, corone okol luci v elite forcu itd..)
tko da je lahko zasran samo del cevi
tko da je lahko zasran samo del cevi
Boki_ ::
Jaz se bom tudi spravu nad mojga radeona 7200. Hlajenje je že pripravljeno, jutri ga namestim in modam.
I'm back
TESKAn ::
Ohladi zadevo vredu. Mogoče bo pomagalo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
T(he) Boss ::
Tom DeLonge: Kaj bos naredil z radeonom 7200? V kaj ga bos modal? Ker jaz imam tudi doticno kartico in ce se bi dalo (se dodatno) kaj iztisnit iz nje, bi bilo fajn .
jest10 ::
V nič jo ne bo modal.
Povečal bo napetost na ramih in mogoče tudi na gpu. Tako da se bo bolje navijala
Povečal bo napetost na ramih in mogoče tudi na gpu. Tako da se bo bolje navijala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 9800se@9800pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4509 (3431) | Ice-Man |
» | radeon 9800se Saphir-navijanje problemOddelek: Navijanje | 1147 (989) | GUFY |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9701 (5676) | Tilen |
» | Spet, Powercolor 9800SE?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4887 (3647) | PCman |
» | ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11268 (7760) | flisko |