» »

9800se @ 9800 pro problem

9800se @ 9800 pro problem

ksmith ::

pozdravljeni!

imam herculesov 9800se aiw. z omega driverji sm odklenil še preostale 4 cevovode, tako da stvar laufa z osmimi. stvar laufa zelooo hitro in to brez artefaktov vse dokler ne vklopi anti aliasinga. takrat je ekran poln artefaktov. a mogoče kdo ve kako bi se dalo to popravit, ali se ne da?

lp mocio

boštjan ::

pri katerem AA pa se pojavijo artifekti,takoj pri 4X že?

ksmith ::

pojavijo se takoj, že pri 2x....

boštjan ::

ja pol pa deluje karta najbolje brez AA.

|ZUTI| ::

Jaz bi bil vesel da mi laufa z odklenjenimi cevovodi brez artefaktov. AA in AF gor al pa dol. Be happy. Za mal dnarja si dobil ulala kartico.

BoLhCa ::

ja in kako ves da laufa precej hitrej...
kaj si naredil kaksn test prej / potem??
To je pa davek softmodanja, lohk kej "zjebes":)

lp

Fury ::

zgleda, da so uni deli tisth stirih cevi(ki si jih odklenu), ki skrbijo za AA pokvarjeni...

ps: bolhca.. ne mors nic zjebat.. lahko samo vids da je ze skos zjebano ;)

Caligula ::

Pr tej kartici se takoj in fajn pozna, ce je odklenes. V pikah gre recmo takoj 50% gor. Pokvart nimas kej s softmodom. Je pa cudn da sam AA nebi delal. Cevi so al fuc al pa ne. Probaj ti raje pogledat, ce ni kaj z driverjem narobe al pa ce mas poleg rivatunerja se kje kaj za stelat pa je drugace nastavljeno kot v rivatunerju pa se mogoce nastavitve kje tepejo med sabo kaj, ceprav tud v takem primeru bi bil tak rezultat sila cuden. Skratka zelo nenavadno.

Fury ::

nene, tole pa nimas prov "cevi so al fuc al pa ne".. jest mam 9500 softmodan in mi 100% ql vse dela.. bratranc ma 9500 softmodan in mu vse dela ql, razen v redkih spilih kjer je velik alpha-blendinga se mu vidju kockice na prosojnih povrsinah (recmo dimcek ko avto kople v colinu, corone okol luci v elite forcu itd..)

tko da je lahko zasran samo del cevi

BoLhCa ::

ej kaj se da gf2 mx400 kej softmodat:D >:D :)
bom prubu:D >:D :)

lp:)

Boki_ ::

Jaz se bom tudi spravu nad mojga radeona 7200. Hlajenje je že pripravljeno, jutri ga namestim in modam.
I'm back

TESKAn ::

Ohladi zadevo vredu. Mogoče bo pomagalo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

T(he) Boss ::

Tom DeLonge: Kaj bos naredil z radeonom 7200? V kaj ga bos modal? Ker jaz imam tudi doticno kartico in ce se bi dalo (se dodatno) kaj iztisnit iz nje, bi bilo fajn>:D .

jest10 ::

V nič jo ne bo modal.
Povečal bo napetost na ramih in mogoče tudi na gpu. Tako da se bo bolje navijala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

9800se@9800pro (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
814509 (3431) Ice-Man
»

radeon 9800se Saphir-navijanje problem

141147 (989) GUFY
»

radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )

1389697 (5672) Tilen
»

Spet, Powercolor 9800SE?? (strani: 1 2 )

704885 (3645) PCman
»

ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20011266 (7758) flisko

Več podobnih tem