» »

Za Google smo podalšek Srbije

Za Google smo podalšek Srbije

ššš ::

Google mi je na naš kulturni dan, poslal sporočilo v srpščini. Dobesedno sm bruhal.
Komej sem zbral moči, da sem izbrisal google account.

A nimamo nekih zakonov, da je v Kokoški obvezno poslovat v slovenskem jeziku in podobno? Kaj zdej bo spet srpščina uradni jezik?

Bruham.

https://ibb.co/4ggGwBFP

Miki N ::

ššš je izjavil:

Bruham.

mtošev ::

Pomiri se, pobriši bruhanje iz tal/tipkovnice. Gre za hrvaščino, ne srpščino.

Jarno ::

Windows moraš dovolit, da uporabi tvojo točno lokacijo ali kaj podobnega. Sicer zna algoritem ugibat.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

Ti povem eno zgodbo izpred let:

Še ni blo tok pametnih telefonov z GPSom. Je pa google delal prvi prelet streetviewa.

Spotoma so mapiral odprta WIFI omrežja. Čeprav je takrat Pusarca rekla, da tega ne bodo počel in ohinsploh ne smejo. V domačem okolju so bla takrat WIFI omrežja dost nova in večina folka še ni mela gesla nastavlenga.

No, kupim iz Bolhe nek item, brez GPsa, ga connecetam na domači WIFI,.... in google mi da poda mojo točno lokacijo.

Nesposobnost ali čekec pod mizo Pusarci? Sami presodte!

mtošev ::

Nesposobnost. Predvsem tvoja.

mtošev je izjavil:

Nesposobnost. Predvsem tvoja.

Razlož?

Jarno ::

Tukaj bi imel še eno pripombo. Včasih gre internetni promet preko kakšnega večjega vozlišča v tujini oz. je kdo doma blizu meje.
To lahko vpliva na googlove ugotovitve glede jezika.
Mene je zadnjič YT ponudil anketo o oglasih in sicer za nemško jezikovno področje, praviloma pa ne.
Zakaj se včasih kaj zalomi, vedo samo pri googlu.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

Jarno je izjavil:

Tukaj bi imel še eno pripombo. Včasih gre internetni promet preko kakšnega večjega vozlišča v tujini oz. je kdo doma blizu meje.
To lahko vpliva na googlove ugotovitve glede jezika.
Mene je zadnjič YT ponudil anketo o oglasih in sicer za nemško jezikovno področje, praviloma pa ne.
Zakaj se včasih kaj zalomi, vedo samo pri googlu.

Ne samo da google ve tvoj fakin naslov. (sam si ga vpisal). Ma clo od znotrej poslikano točno tvojo bajto (v vsaki sobi si posnel kako fotko). Vse ponve (ponavad fotkaš kar skuhaš :) ). Vsak WC. (sm zandič postal, kako sem popravit skret-cev.), ... in še marsikaj.

lp

Tody ::

Pozabil si na sesalce, ki vedo točno koliko velika stanovanja so, koliko naprav je priključenih v wifi in koliko velik vrt ti kosi kosilnica. Vseeno če en glupi marketing manager označi da hoče plasirat reklame na vse trge ni za to kriv google. Prav tako si lahko dobil fake reklamo, obiskal google v tujini in vidim da si bil tako v šoku da si rabil 2 uri od emaila do screenshota...

Jaz bi pisal Luki Mesecu, da sproži kak zakon, da dobiš kak dan ali dva dopusta da se opomoreš od tega...

Miki N ::

Tody je izjavil:

Jaz bi pisal Luki Mesecu, da sproži kak zakon, da dobiš kak dan ali dva dopusta da se opomoreš od tega...

Pa saj se je zbruhal, sigurno mu je odleglo.

Tody ::

Aja pa še jaz sem ti ulomil v račun in ti jezik spremenil v češčino

Tody je izjavil:

Pozabil si na sesalce, ki vedo točno koliko velika stanovanja so, koliko naprav je priključenih v wifi in koliko velik vrt ti kosi kosilnica. Vseeno če en glupi marketing manager označi da hoče plasirat reklame na vse trge ni za to kriv google. Prav tako si lahko dobil fake reklamo, obiskal google v tujini in vidim da si bil tako v šoku da si rabil 2 uri od emaila do screenshota...

Fora je v tem, da je lažniva Pusarca pri svoji mat prsegla, da ne bodo zbiral podatkov. Pa so jih. Cela njena eksistenca je s tem postala nična. Prodala jim je sebe in še vas. Double horologistka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Praznovanje božiča?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
667787 (5556) PrimoZ_
»

V Nemčiji zaradi GDPR-ja ustavili prodajo Oculus Questa

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
124456 (3347) bysaRD
»