» »

problem pri halo

problem pri halo

ILYI ::

ko naštimam kri in strelne luknje se mi po ekranu začnejo delat beli zmazki ni problem v moči kište.

Pazi na jezik.
ILYI

VuLc4n0 ::

je problem v moči kište, vsem z močnejšimi kištami (moj primer p4 3ghz + gf fx 5600) je štekalo, pojdi pod iskanje na levi strani, vpiši HALO saj je o tem že ena tema.

sam sem igral na 640*480 z detajli na LOW in brez posebnih efektov|O
http://christinalake.cjb.net

gamer ::

dej ne ti men da je problem pr močnejših kištah... js na mojmu kompu prov lepo špilam HALO, na 1024*768 z vsemi detajli...

Ti pa men že ne boš govoru kaj lah pišem kaj pa ne poglej v slovar če je beseda bedak kletvica;(( ;(( ;(( ;(( :P
ILYI

Xplicit ::

A lahko obdrzimo pogovor na neki kulturni ravni? :\

BaRtMaN ::

Predvsem tudi pisanje. Sej nismo na IRCu, zaboga!

gamer ::

dej se mal umir, ti si član foruma in si preden si se pridružil, moral prebrati določena pravila, s katerimi si se moral tudi strinjati če si se hotel pridružiti... spoštuj jih, kako lahko pričakuješ da ti bo kdo pomagal če ne poznaš osnov bontona, sicer pa je bilo v tej temi že napisano, kje boš našel odgovor na tvoje težave, ki pa si ga očitno ignoriral...
bodi vesel da si bil samo opozorjen, naslednjič jo verjetno ne boš tako poceni odnesel:|

tony ::

ILYI falš kišta po moje kako grafo mas?

Pentium4 2500 512 rama ati radeon sapphire series 9100 128 mb sem dobu pri 3D marku 1285 točk moj sošolec pa 568 njemu dela kot urica men pa ne8-)
Moja kišta ni lih A1 ampak neka kišta pa že spet ni
ILYI

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ILYI ()

VuLc4n0 ::

ati radeon sapphire series 128 mb

dost si povedal s tem.:) 9000, 9100, 9200.. - ..9800 ??? keri radeon ? :)
http://christinalake.cjb.net

BaRtMaN ::

Radeon 9100 (upam, da pro) je zelo dobra low-end kartica, kar pa ti že dovolj pove. Jaz bi kot prvo posodobil grafične gonilnike, kot drugo pa namestil popravek za igro.

pro je ampak grafične driverje sem že namestil ko sem mel stare se mi je prikazal moder ekran in pol se mi resetiral kar se tiče popravaka mi ne prime teži da so neke težave s serverjem povej mi plis kje bi našu kakšen popravk-moj je iz Jokerja:D :)) :) :P
ILYI

WarMaker ::

Ma lej... jaz imam 2600+, 9500 Pro in mi dela vse OK :))) Zdej... glede na to, da te poznam in vem, kakšen komp imaš,... mislim, da "nevem kaj je" ki ti vse druge delajo razen te... po mojem je kriv "INTEL INSIDE - IDIOT OUTSIDE" ;))) nene... sej de hecam... pomojem je Grafična.... probaj menjat,.... :)

ajd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero graficno kartico uporabljate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18711850 (8386) mtosev
»

Primerjava: Kaj je boljše? Radeon 9200 (128mb) ali GF Fx 5200 (128mb) (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
745250 (4291) SavoKovac
»

Katero grafično kupiti do 30k?! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1398375 (6617) js
»

Kdo rad sestavlja računalnike :) (strani: 1 2 3 )

1296612 (4671) kloshar
»

Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )

1327499 (5490) ferjan

Več podobnih tem