» »

Video iz leta 1989

Video iz leta 1989

HotBurek ::

Evo, če je na ta lep sončni petek kdo željen malo pokonzumirat in dobit mal depresije...

Tule je video:

root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

kixs ::

Ne vem kaj naj si mislim o tem. Dobim depresijo, ampak verjetno zaradi drugih razlogov :lol:

Kurzweil ::

Čik kadi kot Popeye CHECK
Šumeča trenirka CHECK
Brke ima, kosmatinka CHECK

Instant fall in love, wife material!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

tilen03 ::

Video je že dober, glasba pa katastrofa. Kaj takega bi bolj ustrezalo za nostalgičen vibe...

99.991% of over-25 population has tried ChatGPT.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.

Miki N ::

Meni je bolj všeč ta fake 1989 video

ššš ::

89 sem že hodu v šolo. No, ni blo tako. Sadistični, mentalno in politično sprani, zakajeni, zapiti, pedo, komi tovariši in pašteta z eno rezino kumarce. Če si dve rezine uzel, so te pa prefukal. Aja, pa lah si izbiral med čajem in projo. To je bil za komije zdrav obrok za otroka za cel dan. Poj pa na sneg z unimi baletnimi copati v kratkih hlačah fuzbal špilat. Pa konstantno fizično kaznovanje. Če nisi mel copat si bil bos cel dan. Ni blo važn, al je bil sneg zuni. Sadističnim prfoksom je kr prhajal ob tem. Če si pozabu prtiček za malco, nisi jedu. Ker psihič od prfoksa otroku ne pusti jest cel dan. Pošast od človeka! Za ene iz dol je bla to edina hrana, k so jo dobil cel dan. Potem so sestradani kradl iz smeti za šolo. Če niso, so bli cel dan lačni. Klofutanje, ključi v glavo, dretje na male otroke zarad lastnih travm in kompleksov. Govno od govna.

Vam povem eno štorijo iz osnovne: Se učimo neki o stari slovenščini, zgodovina, bla bla...
Najdem doma eno knjigo iz cca 1800. Vs ponosn prnesem v šolo; lej turšica, kle notr je ta arhaična, stara slovenščina, k smo učer govorl. ... Baba prime 200let staro knigo v roke, notr vid neke kristuse in jo direkt fukne v smeti.

Dons vem, kakšen folk meče knjige v smeti.

Aja, pa komi proslave smo mel. Za pionirčke in mladince. O zlorabi otrok za politične namene takrat niso hotl nič slišat. Pa tut če bi, ne bi razumel. To je blo tko. V vsaki šoli je bil en star čičo, k je bil po možnosti nek bivši partizan-borec. Ni bil dober za nič, za to je učil kako glasbo ali pa telovadbo. Bil je komi funkcionar in je mel višjo besedo od ravnatelja. Vsi prfoksi so se ga bali kot hudič križa. Ta je mel proslave čez. Pr nas je bil učitelj glasbe. Mel je power, da je kergakol učenca na šoli med katerokol uro poklical k sebi v učilnici, da mu poje. Dons vidim te scene sam še po kakem Afganistanu, ko pokličejo k sebi dečke da jim pojejo in plešejo. Takrat je blo to čist normalno. Nam je blo itak bad. Sam če nisi pel in plesal kot je on hotu te je prtegnu in prfoksom nižje na lestici ni dovolil, da ti dajejo dobre ocene. Po domač rečen, če mu nisi intimno pel in plesal nisi mogu bit odličen. To je bla ze ene v osnovni full travma.

pegasus ::

Temu se je včasih reklo patriotizem :))

BCSman ::

Dober post od sss-ja, ki prikazuje razmere v nasih zaostalih komunajzerskih cajtih, v op-ovem postu pa je amerika.
Edino muzika je odvratna, to naredi video prizadeto depresiven.

Miki N ::

Kul zgodba. Menda po resničnih dogodkih. ;)

Baja ::

klofute pa kljuci so kar po resničnih dogodkih verjetno. pri nas si tudi s kako gumi cevjo lahk cez hrbet dobjo. tudi kakšna brca ni bla izključena.

enkrat se mi je ratalo klofuti izogniti, za 3 sekunde, potegno me je s stola direkt cez mizo pred sebe, pa se eno klofuto sem gratis dobjo :P

Gagatronix ::

Baja je izjavil:

klofute pa kljuci so kar po resničnih dogodkih verjetno. pri nas si tudi s kako gumi cevjo lahk cez hrbet dobjo. tudi kakšna brca ni bla izključena.

enkrat se mi je ratalo klofuti izogniti, za 3 sekunde, potegno me je s stola direkt cez mizo pred sebe, pa se eno klofuto sem gratis dobjo :P

Pri nas je profesorica za matematiko pogosto zabrisala ključe čez hodnik, da smo odklenili učilnico, se spravili na svoja mesta, ter v tišini počakali, da pride ona v učilnico. Takrat je bilo frocovje še vzgojeno in smo vstajali ob vstopu profesorja v učilnico.

DeeJay ::

ššš je izjavil:

89 sem že hodu v šolo. No, ni blo tako. Sadistični, mentalno in politično sprani, zakajeni, zapiti, pedo, komi tovariši in pašteta z eno rezino kumarce. Če si dve rezine uzel, so te pa prefukal. Aja, pa lah si izbiral med čajem in projo. To je bil za komije zdrav obrok za otroka za cel dan. Poj pa na sneg z unimi baletnimi copati v kratkih hlačah fuzbal špilat. Pa konstantno fizično kaznovanje. Če nisi mel copat si bil bos cel dan. Ni blo važn, al je bil sneg zuni. Sadističnim prfoksom je kr prhajal ob tem. Če si pozabu prtiček za malco, nisi jedu. Ker psihič od prfoksa otroku ne pusti jest cel dan. Pošast od človeka! Za ene iz dol je bla to edina hrana, k so jo dobil cel dan. Potem so sestradani kradl iz smeti za šolo. Če niso, so bli cel dan lačni. Klofutanje, ključi v glavo, dretje na male otroke zarad lastnih travm in kompleksov. Govno od govna.

Vam povem eno štorijo iz osnovne: Se učimo neki o stari slovenščini, zgodovina, bla bla...
Najdem doma eno knjigo iz cca 1800. Vs ponosn prnesem v šolo; lej turšica, kle notr je ta arhaična, stara slovenščina, k smo učer govorl. ... Baba prime 200let staro knigo v roke, notr vid neke kristuse in jo direkt fukne v smeti.

Dons vem, kakšen folk meče knjige v smeti.

Aja, pa komi proslave smo mel. Za pionirčke in mladince. O zlorabi otrok za politične namene takrat niso hotl nič slišat. Pa tut če bi, ne bi razumel. To je blo tko. V vsaki šoli je bil en star čičo, k je bil po možnosti nek bivši partizan-borec. Ni bil dober za nič, za to je učil kako glasbo ali pa telovadbo. Bil je komi funkcionar in je mel višjo besedo od ravnatelja. Vsi prfoksi so se ga bali kot hudič križa. Ta je mel proslave čez. Pr nas je bil učitelj glasbe. Mel je power, da je kergakol učenca na šoli med katerokol uro poklical k sebi v učilnici, da mu poje. Dons vidim te scene sam še po kakem Afganistanu, ko pokličejo k sebi dečke da jim pojejo in plešejo. Takrat je blo to čist normalno. Nam je blo itak bad. Sam če nisi pel in plesal kot je on hotu te je prtegnu in prfoksom nižje na lestici ni dovolil, da ti dajejo dobre ocene. Po domač rečen, če mu nisi intimno pel in plesal nisi mogu bit odličen. To je bla ze ene v osnovni full travma.

jao ker trol, in pol folk temu celo verjame
Don't f with me.

BCSman ::

Povsem resnicne, v zadnji vrsti je kak zagret partijec sedel s par razredi osnovne sole narejenimi in poslusal/nadziral prfoksa, in to v osnovni soli. Bognedaj da bi prfoks kaj ugovarjal ali celo ga nagnal ven, v najboljsem primeru je bil tak prfoks oziroma prfoksinja premescen/a kake 50km stran v kake rovte. Ce ne verjamete, boste pa mogoce v dedka mraza ali ploscato zemljo, kaj vam cem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vsi z Vegove(SSER)! (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
9129901 (4861) Pimoz
»

Igre med poukom

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
395670 (4299) Daliborg
»

Bedarije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
575847 (4488) milica

Problemi v srednji šoli Domžale (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13514680 (5530) VolkD
»

Ukor zaradi dveh vpisov v dnevnik

Oddelek: Šola
302501 (1759) OldSkul

Več podobnih tem